يك مشكل لطفا اگه از ASP چيزي ميدوني يك سري اينجا بزن

من هنگامي كه فايلهايم رو ساختم و روي IIS امتحان كردم درست بود ولي الان كه فرستادمش روي سرور صفحه هايي كه كانكشن به ديتابيس داره ارور ميده
اين هم كدي كه من باهاش به ديتابيس وصل ميشم
کد:
set my_conn = server.createobject("adodb.connection")
my_conn.connectionstring = "driver={microsoft access driver (*.mdb)};dbq=" & server.mappath("***.mdb")
my_conn.open
لطفا كمك كنيد خيلي لازمش دارم

pirooz

Member
مسير فايل mdb شما چيه؟
اين طوري كه شما نوشتيد بايد توي روت سايتتون باشه
در صورتي كه معمولاً سايت‏ها يه شاخه براي قرار دادن بانك‏هاي اطلاعاتي قرار مي‏دن
اين مورد را چك كنيد!
بعدش بگيد كه آيا از هاست‏هاي مجاني استفاده مي‏كنيد يا نه!
در ضمن اگه بتونيد متن پيغام خطا رو بفرستيد شايد بهتر بشه فهميد كه چه اتفاقي داره مي‏يوفته
همه اين موارد مي‏تونه موثر باشه. بيشتر توضيح بديد
موفق باشيد

hoom

Active Member
سلام

معمولا وقتي ديتابيس روي لوكال كار ميكنه و روي سرور نه يه مشكل توي پرميشن ها وجود داره كه بايد رفع بشه. مثلا ببينيد كه يوزر IUSR_XXXX دسترسي به شاخه و فايل ديتابيس شما داره يا نه

ارادتمند

جناب hoom منظورتون را متوجه نشدم اگر ميشود يكم واضح تر بيان كنيد
و پيروز جان از اينكه گفتي امكان داره در جايي ديگر باشه حتما از ادمينستور سوال ميكنم 2 هاست مجاني نيست 3 اين هم ارورش
کد:
The page cannot be displayed 
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. 

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Open the [url]www.yahoo4sh.com[/url] home page, and then look for links to the information you want. 
Click the  Refresh button, or try again later.

Click  Search to look for information on the Internet. 
You can also see a list of related sites. 

HTTP 500 - Internal server error 
Internet Explorer

hoom

Active Member
سیستم عاملتون ویندوزه یا لینوکس.
چطوری به هاست خودتون دسترسی پیدا میکنید. با CPanel?

مرد مومن مگه ASP روي لينوكس هم كار ميكنه
2 هاستينگ كنترولر كنترل پنل من هست
با تشكر

hoom

Active Member
دوست من روي لينوكس ASP.NET هم كار ميكنه. ASP كه جاي خود داره و ميتوني مدول آپاچي اون رو نصب كني و ازش استفاده كني.
فايلهاي ASP به يه يوزر احتياج دارن تا اجرا بشن. اگر اين يوزر رو تعيين نكردي خودش يه يوزر به اسم IUSR_XXX بطور پيش فرض استفاده ميكنه. XXX اسم دستگاه هستش. براي اينكه فايل ديتابيس بتونه روي سرور كار كنه بايد اين يوزر يا هر يوزر ديگه اي كه براي ASP استفاده ميشن حق دسترسي به اين فايل رو داشته باشن. توي هاستينگ كنترل تا جايي كه من ميدونم اين كار رو ميتونين توي قسمت ACL Manager و بعدش ACL Permissions انجام بدين
موفق باشيد

alinasirii

New Member
سلام
مطمن شو كه هاستتaspرو ساپورت ميكنه يانه؟
بانك اطلاعاتي تو بايد در همون صفحه اي باشه كه اين صفحه اي كه كد توش قرار داره در اونجاست.
اگه اين موارد رو رعايت كردي دو باره چك كن!!

pirooz

Member
هاست ايشون كه ASP رو ساپورت مي‏كنه چون داره كار مي‏كنه:
www.yahoo4sh.com
كانكشن استرينگ هم كه درسته! اين خيلي عجيبه.
يك كار ديگه رو هم شما مي‏تونيد امتحان كنيد
و اون اينكه احتمال داره فايل بانك رو كه آپلود مي‏كنيد، مثلاً از توي دسكتاپ آپلود كرده باشيد. اين مشكل وقتي به وجود مي‏ياد كه كامپيوتر لوكال شما در يك شبكه باشه يا فرمت درايو شما NTFS باشه! چند بار تا حالا براي من به وجود اومده.
اگر فرمت هاردتون NTFS هست، شما فايل رو به داخل يك پوشه در هارد منتقل كنيد(اگر داخل دسكتاپ هست) بعد در قسمت Security دسترسي كامل به اون پوشه و فايل رو چك كنيد. احتمال داره در كامپيوتر لوكال دسترسي خواندن و يا نوشتن از فايل بانك شما سلب شده باشه. طبيعي است كه وقتي اون رو آپلود مي‏كنيد، با همين ويژگي‏ها بارگذاري مي‏شه...
البته چون مي‏گيد بانك روي لوكال كار مي‏كنه، بعيد به نظر مي‏رسه كه اين مورد پيش اومده باشه ولي به هر حال اين نظر رو هم بررسي كنيد!‏
اميدوارم مشكلتون حل بشه

hoseein

New Member
سلام دوست عزیز
شما لطف کنید و با جایی که هاست خود را خریده اید تماس بگیرید و به مدیر سیستم آنجا بگوئید که دسترسی نوشتن بر روی پوشه دیتابیس شما را فعال کند یعنی (permissions) پرمیژن (write)رایت را بر روی پوشه بانک اطلاعاتی شما فعال کند.

امیدوارم نه 100% مطمئن هستم که با این کار مشکلت حل میشه دوست من

جدیدترین ارسال ها

بالا