يك مشكل كوچيك ....(فوري)

farik

Well-Known Member
با سلام دوستان ببخشيد ولي يك سوال داشتم كه شايد براي خيلي از شما دوستان پيش پا افتاده باشه من تو php وقتي ميخوام با يك كوئري از بانك اطلاعاتي اطلاعات بگيرم بهم كد ميده و نميدونم بايد چطور عددسش رو بگيرم مثلا تو كد زير
PHP:
$sql = 'SELECT hits FROM `links` WHERE number=1 ';
if($farshad=mysql_query($sql))
{
print ($farshad);
}
else{
  print("<b>A MySQL error occured</b>.\n<br />Query: " . $query . "<br />\nError: (" . mysql_errno() . ") " . mysql_error());
}
بعد از كانكت شد به بانك اطلاعاتي وقتي اون رو ميزنم يك پيغام به اين شكل ميده:Resource id #3
درحالي كه من عدد اون خط رو ميخوام اگه ميشه كمك كنيد.....از دوستان پيشاپيش ممنونم:)

peyman1987

Member
عزيز من جواب متغيري که نتيجه کوئري رو درونش ريختين يه مقدار مرکبه و نميشه مستقيم ازش استفاده کرد بايد بصورت زير استفاده کنين.

PHP:
$sql = 'SELECT hits FROM `links` WHERE number=1 '; 
if($farshad=mysql_query($sql)) 
{
$dbRecord = MYSQL_FETCH_OBJECT($farshad); 
print ($dbRecord->hits); 
} 
else{ 
  print("<b>A MySQL error occured</b>.\n<br />Query: " . $query . "<br />\nError: (" . mysql_errno() . ") " . mysql_error()); 
}

البته به جاي MYSQL_FETCH_OBJECT ميتونين از توابع ديگه اي مثل MYSQL_FETCH_ARRAY و MYSQL_FETCH_ASSOC هم استفاده کنين که شکل استفاده شون يه مقدار فرق ميکنه.

در ضمن قبل از مطرح کردن سوال حتما جستجو کنين. با يه سر زدون به سايت php.net مشکلتون به راحتي حل ميشد.

جدیدترین ارسال ها

بالا