يك مشكل در iis - فوريه

rezsat

Member
من چند وقتيه بعضی از کدها که مربوط به فايلها و فولدرها هست رو نميتونم تو iis اجرا کنم.منظورم مثلا کد حذف يه فايل يا مشاهده محتويات يه فولدرو از اين چيزها.البته تو ای اس پی.وقتی کدرو ران ميکنم ميره که اجرا کنه.اما انقدر طول ميکشه که من پشيمون ميشمو قطعش ميکنم.بعد هر کد ديگه ای رو حتی اگه اچ تی ام ال هم باشه ديگه اجرا نميکنه تا دستگاه رو ريستارت کنم.لطفا کمک کنيد
البته همين كد جاي ديگه كار ميكنه و مشكلي نداره

mehradmoein

Member
وقتي كه كد رو اجرا مي كنيد, cpu usage رو نگاه كنيد.cpu usage رو با كليد هاي ctrl+alt+delete در xp مي شه ديد.به احتمال زياد روي 100%هست. و اين به اين معني هست كه كد شما حتما يك مشكلي در حلقه ها داره.
مثلا شما يك حلقه مي نويسيد كه تا وقتي كه يك متغير به يك عدد مشخص برسه تكرار بشه.حالا اگه هر دفعه اين متغير به اضافه ي 1 نشه,حلقه تا ابد تكرار مي شه و hang مي كنه.

mehradmoein

Member
شما اگه كدتون رو بزاريد اين جا خيلي خوب مي شه.اون موقع مي شه فهميد كه مشكل از كجاست.
راستي كدهاي ديگه ي asp اجرا مي شن؟ يا همشون مشكل دارن؟

rezsat

Member
اين كد رو كامپيوتر ديگه اجرا ميشه.من فكر ميكنم مشكل permission دارم چون در گزينه پراپرتي فولدرهام گزينه security كه بايد قاعدتان موجود باشه نيست.من نميدونم اشكال كار از كجاست و يا از چه برنامه ايه

rezsat

Member
در ضمن من روی کامپیوتری که روش مشکل ندارم نتونستم با روش گفته شده tab , security رو ایجاد کنم.ایا ممکنه از firewall باشه .اگه اره چه تنظیماتی رو باید در firewall انجام داد تا ایم مشکل حل بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا