mohammad8594
New Member
با سلام
من مشكلي دارم كه اميدوارم مثل دفعه قبل آقا مجيد كمكم كنند
راستش من دارم يك ويرايشگر متن تقريبا مثل همين قسمت با جاوا اسكريپت مي سازم كه اگر
خدا بخواهد بگذارم داخل صفحه هايم ولي فهميدم كه خيلي خيلي سخته :?
من داخل اين پرژه تا يك جاهايي پيش رفتم ولي ديگه همين مشكل اساسي امونم رو بريده
من همين طور كه مينوشتم يك جايي بود كه بايد نوشته اون شخص رو Preview مي كرد
ديدم كه داره تمام نوشته ها رو پشت سر هم داخل پنجره جديد مي نويسه فكرش كردم و اين
راه حل به ذهنم اومد حالا نمي دونم به نظر شما خوب است يا نه و اين راه به اين صورت است
كه تمام حروفي كه در جعبه متن است رو به كد تبديل مي كنه و هر جا كه كد 13 رو ديد اون ره
به <p>و <p/> تبديل ميكنه
حالا ديدم كارم راه افتاد ولي نمي دونستم كه ديگه ميخواد چه بلايي سرم در بياد
حالا ديگه مثلا من مثل شما داخل اديتورم كليد هاي Bold و ... رو گذاشتم كه هر وقت ميزنم
كد اچتي ام ال داخل اون TextArea.value مي گذاره
حالا با اين كارم كه حروف رو به كد تبديل مي كنه اين تگ به &#66;60;62 تبديل ميشه و ديگه از تگ هاي اچ تي ام ال نيست و داخل پنجره Preview به همون صورت كنار متنم مينويسه
حالا هم نمي دونم چه كار كنم
يك راهي به ذهنم اومده كه بيام تمام كد هايي كه داخل متن است مانند &#60;66;62 رو با جستجو و Replace كردن به همون تگ اچ تي ام ال تبديل كنم كه اين كار هم سخت تر ه
اگه شما راهي به نظرتون مي ياد كه حتما داريد كمكم كنيد و يا فوقش اون كد جستجو كردن و Replace كردن را به بدهيد خيلي ممنون مي شم
بايد بگم كه كد جستجو و Replace رو از سايت HotScripts گرفتم ولي خيلي نتونستم
با هاش كار كنم
از اينكه سوال من زياد شد خيلي معذرت مي خواهم
با تشكر فراوان از شما
محمد صادق رحمانيان
من مشكلي دارم كه اميدوارم مثل دفعه قبل آقا مجيد كمكم كنند
راستش من دارم يك ويرايشگر متن تقريبا مثل همين قسمت با جاوا اسكريپت مي سازم كه اگر
خدا بخواهد بگذارم داخل صفحه هايم ولي فهميدم كه خيلي خيلي سخته :?
من داخل اين پرژه تا يك جاهايي پيش رفتم ولي ديگه همين مشكل اساسي امونم رو بريده
من همين طور كه مينوشتم يك جايي بود كه بايد نوشته اون شخص رو Preview مي كرد
ديدم كه داره تمام نوشته ها رو پشت سر هم داخل پنجره جديد مي نويسه فكرش كردم و اين
راه حل به ذهنم اومد حالا نمي دونم به نظر شما خوب است يا نه و اين راه به اين صورت است
كه تمام حروفي كه در جعبه متن است رو به كد تبديل مي كنه و هر جا كه كد 13 رو ديد اون ره
به <p>و <p/> تبديل ميكنه
حالا ديدم كارم راه افتاد ولي نمي دونستم كه ديگه ميخواد چه بلايي سرم در بياد
حالا ديگه مثلا من مثل شما داخل اديتورم كليد هاي Bold و ... رو گذاشتم كه هر وقت ميزنم
كد اچتي ام ال داخل اون TextArea.value مي گذاره
حالا با اين كارم كه حروف رو به كد تبديل مي كنه اين تگ به &#66;60;62 تبديل ميشه و ديگه از تگ هاي اچ تي ام ال نيست و داخل پنجره Preview به همون صورت كنار متنم مينويسه
حالا هم نمي دونم چه كار كنم
يك راهي به ذهنم اومده كه بيام تمام كد هايي كه داخل متن است مانند &#60;66;62 رو با جستجو و Replace كردن به همون تگ اچ تي ام ال تبديل كنم كه اين كار هم سخت تر ه
اگه شما راهي به نظرتون مي ياد كه حتما داريد كمكم كنيد و يا فوقش اون كد جستجو كردن و Replace كردن را به بدهيد خيلي ممنون مي شم
بايد بگم كه كد جستجو و Replace رو از سايت HotScripts گرفتم ولي خيلي نتونستم
با هاش كار كنم
از اينكه سوال من زياد شد خيلي معذرت مي خواهم
با تشكر فراوان از شما
محمد صادق رحمانيان