يك مرورگر بسيار جالب با نام TouchNet Browser

Zyklon X

Member
با سلام.
این هم یک مرورگر بسیار جالب و مفید که شرط میبندم همتون دانلودش خواهید کرد. حالا دونه دونه امکاناتش رو میگم:

- این نرم افزار میتونه از فیلتر رد بشه. بدین صورت که ابتدا دنبال Proxy های فعال میگرده و یه لیست از اونا تهیه میکنه. حالا هر کدوم رو که دلتون خواست میتونید انتخاب کنید. حتی این مرورگر قادره که بعد از زمان مشخصی که شما انتخاب خواهید کرد (پیش فرض ۶ ثانیه هست) Proxy رو عوض کنه و از یکی دیگه استفاده کنه. هر وقت که دلتون بخواد هم میتونین لیست رو UpDate کنین تا جدیدترین Proxy های قابل استفاده به لیستتون اضافه بشه

- قابلیت باز کردن چندین صفحه در یک پنجره

- مجهز به PopupBlocker برای بستن پنجره های مزاحم بطوری که حتی اجازه نمیده Popup باز بشه

- با طراحی زیبا که شبیه Office XP هست

- دارای نوار جستجو که به شما قابلیت جستجوی کامل در ۲۰ موتور جسنجو و با عناوین مختلف رو میده. مثلا توی Opera جستوی شما توی Google فقط به جستجوی عمومی و جستجوی گروهها ختم میشه. ولی توی این مرورگر شما همه عناوین مثل جستجوی عکس رو خواهید داشت.

- بوسیله این مرورگر برای هر سایت یا صفحه میتونید یک کلید میانبر تعریف کنید. مثلا با فشردن Ctrl+t سایت تک دانلود باز بشه.

- آنالیز صفحه جاری. مثلا پیدا کردن همه لینکهای موجود در صفحه

- این مرورگر میتونه سایت مورد نظر شما رو به همراه همه لینکهای اون برای شما ذخیره کنه که بتونید بصورت آفلاین به مرور اون سایت بپردازید.

- با این نرم افزار شما قادر به مشاهده و با ویرایش کوکی ها خواهید بود.

- حتما همتون شخصیت مرلین رو میشناسید. این مرورگر هم شخصیتهای مختلفی داره که هر کدوم میتونن بیان و شمارو همراهی کنن. مثلا وقتی من یکی از این شخصیتهارو فعال کردم برگشت به من گفت صبح بخیر اطهر. ولی من اسم خودم رو به برنامه معرفی نکرده بودم. خودش از ویندوز اسم منو پیدا کرد و از ساعت سیستم تعیین کرد که بگه صبح بخیر یا عصر بخیر

- توی این مرورگر شما میتونید کلمات یا لینکها رو Drag&Drop کنید. مثلا فرض کنیدکه توی سایت پست مربوط به ZoneAlarm رو دیدید. میخواهید ببینید که ما چند پست راجع به این نرم افزار دادیم. کلمه ZoneAlarm رو انتخاب میکنید. اون رو Drag کرده و درون کادر جسنجوی برنامه Drop میکنید. یعنی درواقع شما میتونید تنها با استفاده از Mouse کلمات رو جابجا کنید

-این مرورگر میتونه متون صفخه جاری رو برای شما ترجمه کنه. قابلیت ترجمه زبان انگلیسی به ۸ زبان و بالاعکس رو داره

- و امکانات بسیار دیگه که حتما میپسندید.(دیگه خسته شدم. هر چی مینویسم تموم نمیشه) :wink:

1025714499.gif

حجم : ۸۲۶ کیلوبایت
دريافت نرم افزار :
کد:
http://downloads.planetmirror.com/pub/majorgeeks/browsers/touchnetsetup.exe

Zyklon X

Apollo

Active Member
Zyklon X مي ري از تك دانلود دودر مي كني مي ياي اينجا مي نويسي
در ضمن خفن ترين فيلتر شكن هم هست تا آخر عمر شما كار مي كنه آموزششو بعدا مي دم

جدیدترین ارسال ها

بالا