يك كار كوچولو :دي لوگو (مونوگرام)

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام

اين كار رو براي يك سايت موزيك طراحي كردم
كار مونوگرام از E+S تشكيل شده كه مخفف Esfahan-Song هست !!

البته ايشون اين رو براي واترمارك تصاوير ميخواستند كه نهايت اين كار رو تحويل دادم + هدر ؛ كه ديگه هدر رو نميذارم و وقتتون رو نميگيرم ...:green:

موفق باشيد:rose:

پیوست ها

• esf-song-logotype_by_cg-gilas.jpg
    esf-song-logotype_by_cg-gilas.jpg
    287.3 کیلوبایت · بازدیدها: 162

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلامليكم
خدا قوت بده،عين هميشه عالي
كاش يكي هم پيدا ميشد و زود امتحاناتش تموم ميشد،يه لوگو واسه ما طراحي ميكرد
:rose:

Mj

Well-Known Member
تو دو سه تا از کارات همیشه این اتفاق برای من افتاده که اولش میگم بابا این چیه دیگه از گیلاس بعید بود....
ولی بعدش که هی آدم سیر تکاملی طرح رو میبینه واقعا نتیجه عالی میشه
یعنی معمولا توی کارات ، چیزی که نهایتا از یک طرح خام بدست میاد واقعا بی نظیره...!
همیشه کارات قشنگه
و به نظرم اشکالاتی که آدم ازشون در میاره خیلی نمیتونه زیاد باشه
خیلی زیبا شده
واقعا خسته نباشی:rose:

rohnaz

Well-Known Member
wow.سلام خانوم گیلاس.همیشه توی کارایی که اجرا میکنی ،انتهای خلاقیت و تازگی به چشم میخوره .به شخصه لذت بردم.
از همه کارات.این یکی بیشتر.موفق باشی:rose:
راستی مصاحبه تم خوندما...

aes71.info

Member
واقعا خوشگله من دوسش دارم، من دوست دارم بشینم فقط طرحاتو نگاه کنم داخل نگار خانه هم دیدمش ، اگه هدر هم بزنی ممنون میشیم وقت من واسه کارای شما جا داره!!!:rose:

1991i

Member
لطفا هدر رو هم بزارید [اساسا اهل تعریف نیستم حتا اگه به حق باشه ولی بدونید عاشق کارای شمام، اصن با دیدن کارای شما هیجان‌زده شدم که قلم بگیرم]

MOSTAFA

کاربر فعال
طرح قشنگی شده
بسیار زیباست
فقط از لحاظ بصری انگار که طرح هدست و لوگو با هم هماهنگ نیستند... میشد روی طرح لوگو بیشتر کار کرد (البته این از دید من هست و شاید درست نباشه :دی)
موفقیتـ:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلامليكم
خدا قوت بده،عين هميشه عالي
كاش يكي هم پيدا ميشد و زود امتحاناتش تموم ميشد،يه لوگو واسه ما طراحي ميكرد
:rose:

سلامليكمورحمتهاللهوبركاتوه:دي
مرسي مهربون
چطوري دوس جان
امتحاناشم تموم نميشه نميدونم چرا هي :دي
چشم در اولين فرصت:rose:

سلام گیلی..
خوفی؟؟
اینم عالی شدهـــ
مثل همیشه!!!

ممنونم دوس جان :rose:

کار خوبی شده تبریک
فقط نگفتی با چی طراحی شده !!! illustrator
مرسي مهربون
با فتوشاپ ؛ ايلوستريت و سينما 4 دي

wow.سلام خانوم گیلاس.همیشه توی کارایی که اجرا میکنی ،انتهای خلاقیت و تازگی به چشم میخوره .به شخصه لذت بردم.
از همه کارات.این یکی بیشتر.موفق باشی:rose:
راستی مصاحبه تم خوندما...
ممنون مهربون خيلي هم لطف كرديد كه خونديد ممنون كه سر زديد :rose:

فوق العاده شده gilas جان
عالی :rose: :rose:
ای کاش هدر رو هم میذاشتی :sad:

ممنون
هدر هم چشم وقت كنم ميگزارم
يكم مشكل نت و آپلود دارم!

طرح قشنگی شده
بسیار زیباست
فقط از لحاظ بصری انگار که طرح هدست و لوگو با هم هماهنگ نیستند... میشد روی طرح لوگو بیشتر کار کرد (البته این از دید من هست و شاید درست نباشه :دی)
موفقیتـ:rose:

مصطفي هيي چطوري دوس جان‌؟
بابا بصري :green:
از نظر بصري دقيقا كدوم قسمتش هماهنگ نيست ؟!!
توازنش تقريبا برقراره !
توي لوگو به نظر من انتظار بالانس 100% نميشه داد !
تا جايي كه تونستم سعي كردم اين كارو كنم حالا دقيق تر بگي خيلي بهتر ميشه كار رو بررسي كرد!!

مرسي كه اومدي و نظر دادي
ممنونم از همه دوستان گلم :rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
مصطفي هيي چطوري دوس جان‌؟
بابا بصري :green:
از نظر بصري دقيقا كدوم قسمتش هماهنگ نيست ؟!!
توازنش تقريبا برقراره !
توي لوگو به نظر من انتظار بالانس 100% نميشه داد !
تا جايي كه تونستم سعي كردم اين كارو كنم حالا دقيق تر بگي خيلي بهتر ميشه كار رو بررسي كرد!!

مرسي كه اومدي و نظر دادي
مرسی شما خوبی:green:
شاید روی عکس بشه بهتر نشون داد... توی عکس جهت حرکت رو با قرمز و جهت حرکت کلی رو که چشم بیننده رو هدایت میکنه رو با سبز نشون دادم... به نظر من برای رسیدن به حداکثر بالانس نباید توی طرح حرکت کلی ایجاد بشه تا چشم بیننده به یک سمت کار حرکت کنه، همچنین بر اثر حالت دور مانند لوگو دو فضای منفی یا حفره به وجود اومده که میشد بهتر از اون فضا ها استفاده کرد!
البته شما خودتون استادید و جسارت منو ببخشید :دی
من نظر شخصیم رو از دید یک بیننده گفتم، چون دیدم کارتون خیلی خوب شده گفتم اگه از این لحاظ هم تقویت بشه خیلی عالی میشه، و شاید اصلا این دید درست نباشه :دی
attachment.php

Good Luck:rose:

پیوست ها

• ES.jpg
    ES.jpg
    57.7 کیلوبایت · بازدیدها: 43

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون
مصطفي جان
البته جهت ديدن بالانس كمي طرح رو ميشه بلور كرد البته توي اين طرح نيازي به بلور نيست
شما يك دايره رو فرض كنيد كه قطرش 5 سانتيمتر هست و يك سانت بيرو زدگي داره!!!
حالا اينو توي صفحه سفيد قرار بديد !!‌ با نگاه اول كليت به چشم مخاطب مياد اين رو بچه ها ميتونن با ديدن طرح بگن !!‌
از اين لحاظ فكر نميكنم چشم مخاطب توي ديد اول اون قسمت سبز رنگ رو ببينه (همون s رو ) ؛ و اين به اين معني هست كه توي ديد اول مخاطب طرح رو ديده (اصطلاحه خواندن طرح)

در مورد فضاي خالي بالاي ES رو قبول دارم يكم زياد هست اما بين حروف كه آبي شده رو نه ؛ اون فضاي خالي فكر نميكنم مشكلي داشته باشه!!

ممنون از نكاتي كه گفتيد

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
 سلام گیلی:rose:
کار خیلی قشنگی شده:oops: خیلی خوشم اومد!
فقط تو اون آخری گوشه های ای و اس یه حالت بدی پیدا کردن که البته فکر کنم بخاطر کیفیت پایین عکس آپلود شده هست:wink:
موفق باشی:oops:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
تنها ایرادی که میشه به لوگو گرفت فضای منفی کار هست. بنظرم نظر مصطفی درسته. اون فضای منفی بالای حروف es و فضای منفی
بین حروف زیاد هست. سوال من اینه که چرا حرف e رو به این شکل نوشتی؟ خب اون دندونه ی وسط رو میذاشتی سر جاش باقی بمونه
و اینطوری هم حرف e بهتر خونده میشد و هم فضای منفی نداشتی دیگه. ولی خب کلیت لوگو و ایده رو دوس دارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا