سلام اين كارو الان تموم كردم كامبيز
kambiz.elf Member May 12, 2007 #2 سلام كامبيز جان تبريك ميگم خيلي قشنگ شده . ميتوني با تغيير رنگ بندي كلي كار از توش در بياري . موفق باشي.
سلام كامبيز جان تبريك ميگم خيلي قشنگ شده . ميتوني با تغيير رنگ بندي كلي كار از توش در بياري . موفق باشي.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه May 12, 2007 #5 کار جالبی شده. من از آسمونش خیلی خوشم اومد. عین کارای آبرنگ شده. موفق باشی.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه May 12, 2007 #6 کار جالبی شده. من از آسمونش خیلی خوشم اومد. عین کارای آبرنگ شده. موفق باشی.
Shouli Active Member May 12, 2007 #7 سلام دوست من : چی بگم والا خوب شده ولی جای کار زیاد داره -- ولی در کل اینم یه سبکه واسه خودش موفق باشی
سلام دوست من : چی بگم والا خوب شده ولی جای کار زیاد داره -- ولی در کل اینم یه سبکه واسه خودش موفق باشی
kambiz-g Member May 12, 2007 #8 سلام مرسي از اين كه نظر دادين در مورد حذف كار رنگي هم بايد بگم خيلي روش كار نكردم و به نظر خودم چيز جالبي نشد دارم روش كار مي كنم كه يه كار رنگي خوب هم از اين كار بزارم يا علي كامبيز
سلام مرسي از اين كه نظر دادين در مورد حذف كار رنگي هم بايد بگم خيلي روش كار نكردم و به نظر خودم چيز جالبي نشد دارم روش كار مي كنم كه يه كار رنگي خوب هم از اين كار بزارم يا علي كامبيز
Mandana Active Member May 12, 2007 #9 ایول کامی.قشنگ شده.مخصوصن آسمونش اما من کلن با رنگ شهوه ای مشکل دارم.زیاد با اون قسمت حال نکردم.اما بقیه اش زیباست موفق باشی
ایول کامی.قشنگ شده.مخصوصن آسمونش اما من کلن با رنگ شهوه ای مشکل دارم.زیاد با اون قسمت حال نکردم.اما بقیه اش زیباست موفق باشی
h.khafan Active Member May 12, 2007 #10 سلام: خیلی قشنگ شده دستت درست . من یاد موج دریا افتادم . یه بارم اون قسمت آدم هارو با رنگهای تیره پر کن ببین چه طور میشه. موفق باشی حامد
سلام: خیلی قشنگ شده دستت درست . من یاد موج دریا افتادم . یه بارم اون قسمت آدم هارو با رنگهای تیره پر کن ببین چه طور میشه. موفق باشی حامد
M mostafa_cs Well-Known Member May 12, 2007 #11 جالب-شده! با-حامد-موافقم-شما-اگه-اون-آدما-درخت-رو-تیره-میکردی-باحالتر-میشد!