يك فضاي رايگان خوب براي اشتراك گذاري فايل ها براي قالب وبلاگ مي خواستم

END

New Member
آقا يه سايت رايگان بگين كه فايل ها روش ذخيره و عده زيادي از آن فايل ها براي قالب وبلاگشون به طور مشترك استفاده كنند(كم نياره و پهناي باندشم عالي باشه)
آقا يه سوال!
اگه مثلا يك تعداد خيلي خيلي زياد به يكباره يك فايل مثلا يه عكس رو بخواهن ببيند چه هاستي بايد داشته باشيم؟(يعني چه خصوصي بايد داشته باشه هاست)

متشككككككرم استادان!

سلام.بايد بگويم كه نمي خواهيد پول خرج كنيد اون وقت پهناي باند عالي هم مي خواهيد؟؟
به هر حال www.sharemation.com بد نيست.مي توانيد امتحانش كنيد.

سلام.
ايشان فضايي براي به اشتراك گذاري فايل مي خواستند و نه فضا براي وب سايت.

daryvary

Member
خوب من منظورتون رو متوجه نشدم!
مگه فرقي هم ميكنه؟
ميتونن فايلشون رو اينجا آپلود كنن و لينكش رو به ديگران بدن و يا يه آيدي مشترك ايجاد كنن

Peyman-Pop

Active Member
فضا فضاست فرقی‌ نمی‌کنه میتونید در اون وب سایت پیاده کنید یا میتونید فایل به اشتراک بذارید، منتها بعضی‌ از فضا ها امکانات مفیدی هم برای وب سایت به شما میدند .

imanksg

Member
سلام دوستان من مشكلي در اين زمينه دارم:
من قالب سايتمو تو sharemation آپلود كردم ولي هر وقت كه سايتمو ميخام باز كنم ازم پسورد ميخواد . در حالي كه فايلهايي رو كه آپلود كردم همشون باز هستن و قفلشون نكردم!
بايد چيكار كنم؟
مرسي

Peyman-Pop گفت:
فضا فضاست فرقی‌ نمی‌کنه میتونید در اون وب سایت پیاده کنید یا میتونید فایل به اشتراک بذارید، منتها بعضی‌ از فضا ها امکانات مفیدی هم برای وب سایت به شما میدند .
فكر نكنم.چون بعضي هاست هاي رايگان اجازه نمي دهند شما فقط عكس بارگذاري كنيد و براي آن نوعي قفل مي گذارند.

جدیدترین ارسال ها

بالا