يك فايل صوتي بي نظير استثنائي و به ياد ماندني حتما دانلود كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ALE

Well-Known Member
آقا توفان ( یوسف صالحی زاده )
فکر کنم سو تفاهم شده
مدیران محترم پاسخ شما شنیدی خواهد بود درباره نوع برخورد با کاربران و تهدید و ارعاب شما
در ضمن بعضی ها یا دوست دارند مدیر باشند یا اگر نیستند از وکالت و دخالت در هر زمینه به جا و یا بیجا بدشون نمیاد
این دو خط را خطاب به کسی که تو همین هم تاپیک پست داده نوشتم
شما که گلی
مرسی

amirhomayoun

Active Member
ولی من برا تو دو خط هم حروم نمیکنم.

--------------------------------------------------------------

آقا مجید بیا ببین چه سایتی شد سایتتون! واسه چت کردن خوبه و آهنگ گوش کردن و مداحی دانلود کردن و ...
مدیرها که نیستن! تذکر هم که بدی یه آدمی که از 70 تا پستش نصفش صرف مطالب غیر مرتبط و فحش و فحش کاری و بی احترامی به دوستان بسیار کار درست تر از خودش (فکر کنم بدونین کدوم تاپیک رو میگم!) شده اظهار فضل (ه؟!)میکنه که : " بعضی ها یا دوست دارند مدیر باشند یا اگر نیستند از وکالت و دخالت در هر زمینه به جا و یا بیجا بدشون نمیاد"
عجب تخصصی ترین سایتی شد سایتتون! البته ظاهرا زیاد هم شما مخالف نیستید با این جور سایت! اگه بودید که بالاخره پیداتون میشد ببینین کی به کیه!

با این وضعیت من تعجب میکنم از همین تعداد دوستان کار درست باقی مونده تو سایت! (که البته هر روز یکی یکی کم میشن!)

ALE

Well-Known Member
عذرخواهي !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از اونجائی که من برای سایت مجید آنلاین احترام زیادی قائلم چون واقعا سایتی است جالب و کارآمد برای گرافیک
( که من اصلا برای مسائل گرافیکی اینجا هستم و اشتباه کردم این فایل صوتی را آپلود کردم )
و از طرفی نمی خوام بعضی ها از آب گل آلود ماهی بگیرند و سایت را بی ارزش جلوه دهند
در شرایطی که خودم را به هیچ وجه مقصر نمی دانم یا حداقل خیلی کم
اما بازهم بازهم بازهم از همه عذرخواهی میکنم دقت کنید عذر خواهی میکنم و به این بحث نافرجام
خاتمه میدهم امید است دیگران نیز چنین کنند
خداحافظ
ولی این رسمش نیست ( رفتارهایی به مراتب بهتر را میتوانستیم از شما شاهد باشیم )
علی یارتان حق نگهدارتان

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا