يك عكس از يك گل!(به روتون نيارين مصنوعيه(:)

davoodvajdi گفت:
اقا مهرداد در مورد عمق میدان این مقاله رو مطالعه کن برای یاد اوری بد نیست کامل و جامع توضیح داده البته بیشتر منظور من عمق میدان دوربین دیجیتال هستش

http://digitalcamera.akkasee.com/archives/000529.php

داوود جان ياد آوري چي؟

آقا داوود من خودم يك مقاله دارم مينويسم ميتونم به جرات بگم از اين 10برابر به دردتان بخورد :idea: خصوصا كه در آن بيشتر از دوربينهاي ديجيتال صحبت كردم :idea:

با اين حال مرسي

AMD

New Member
آقا davoodvajdi من هم با نظر شما موافقم از آدرسي هم كه دادين كلي استفاده كردم متشكرم

در مورد فوكوس: وقتي بحث فوكوس پيش مياد كه شي شما در بين اشيا متمايز از خودش باشه نه اينكه در كنار همنوعان خودش كه از هر نظر مثل خودشن و از نظر حجمي فضاي اطرافش و پر كردند در نتيجه بحث فوكوس تو اين عكس كنار ميره ... و در مورد مقالات من كه خودم الانه يك سالي هست مشتري ثابت اين سايت خوب هستم يعني ديجيتال كمرا و سايتهاي خارجي ديگه و به شما هم پيشنهاد مطالعه بيشتر تو اين صنعت بزرگ و ميكنم ...
موفق باشيد

davoodvajdi

Member
مهرداد جان مطلب اضافه بر اين مقاله مي خواهي بگي مگه نكته اي مونده كه بنويسي از خودت هم كه نمي توني در اروي پس اين مقاله شما چه چيزي جديدي براي اراپه داره كه ده برابر اين مقاله ارزش داره بهر حال منتظر مقاله شما هستيم
بهروز جان بحث فوكوس كه بره كنار ميمونه كادر بندي كه اون هم من مشكلشو هل كردم فكر كنم ديگه عكس كامل شد

سلام

در مورد فوكوس: وقتي بحث فوكوس پيش مياد كه شي شما در بين اشيا متمايز از خودش باشه نه اينكه در كنار همنوعان خودش كه از هر نظر مثل خودشن و از نظر حجمي فضاي اطرافش و پر كردند در نتيجه بحث فوكوس تو اين عكس كنار ميره ... و در مورد مقالات من كه خودم الانه يك سالي هست مشتري ثابت اين سايت خوب هستم يعني ديجيتال كمرا و سايتهاي خارجي ديگه و به شما هم پيشنهاد مطالعه بيشتر تو اين صنعت بزرگ و ميكنم ...
موفق باشيد

1) بر منكرش لعنت ما كي عكس اين را گفتيم؟

2) ممكنه!

3) در مورد تعريفي كه از خود داشتيد باور كنيد خوشحال هستم در كنار چنين دوستاني هستم و صرف داشتن دسترسي مديريت اين تفكر را كه من از هر نظر در اين هنر اشباع هستم نيست! چرا كه اگر اين طور بود دليلي براي آمدن خود به اين بخش نميديدم(با توجه به كمبود وقتم)در مورد پيشنهادتون هم بايد بگم من منتظر شنيدن اين حرف از سوي شما نبودم باور كنيد من با توجه به علاقه اي كه به اين هنر(نه صنعت بزرگ) دارم از خواندن كتاب و مقاله و يا موارد مشابه دريغ نميكنم.

موفق باشيد :arrow:

davoodvajdi گفت:
مهرداد جان مطلب اضافه بر اين مقاله مي خواهي بگي مگه نكته اي مونده كه بنويسي از خودت هم كه نمي توني در اروي پس اين مقاله شما چه چيزي جديدي براي اراپه داره كه ده برابر اين مقاله ارزش داره بهر حال منتظر مقاله شما هستيم
بهروز جان بحث فوكوس كه بره كنار ميمونه كادر بندي كه اون هم من مشكلشو هل كردم فكر كنم ديگه عكس كامل شد

سلام

داود جان اگه به اين قسمت ميلم توجه كني شايد جوابتو بگيري:

خصوصا كه در آن بيشتر از دوربينهاي ديجيتال صحبت كردم

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا