**يك طرح خفن(فوتوشاپ)**

ALI_TAKHTI

Active Member
اي بابا آدم وقتي يك عالمه وقت داره كه نميدونه چيكارش كنه و يك كمي هم...بارشه چي كار كنه اگه از اين كارا نكنه؟؟؟
يادمه تو يك تايپيكي بچه ها گفته بودند كي جرات داره از اون طرح لب بگيره حالا ميخوام ببينم
كي دلش رو داره از اين دختر ما لب بگيره(عجب لبايي داره ها). به هر حال هر چي نباشه خودم طرحش رو زدم پس لب اول مال خودم. ديگه ايراداتش رو هم به بزرگي خودتون ببخشيد.راستي نيگا قيافش نكنيد انقدر بچه سر بزيزيه كه نگو(مثل باباش) :oops:

يكمي حجمش زياد آخه 800 در 600 پس صبر كنيد. :roll:

EHSAN_J

Active Member
سپنتا تو ام اون لب نبود بوس بود عزيز دلم
بعدش هم همش مال خودت نوش جونت

ALI_TAKHTI

Active Member
آقا تورو خدا بحث رو به بيراه نبريد .عزيزان به طرح نظر بديد نه به حرفهاي من

jili

Member
راستش از نظر فني شايد خوب باشه ولي من نتونستم باهاش ارتباط برقرار كنم
يعني ...
نمي دونم منظور اين كار چي بود ؟

banned

Member
آقا حالا اطمينان كامل داري كار خودته !؟ نريم تو يه سايت انگليسي ببينيم عين همينو گذاشتن ! ميگم قبل از اينكه خواستي ازش لب بگيري يه آبي به لباش بزن ! خشك شده !

ALI_TAKHTI

Active Member
banned گفت:
آقا حالا اطمينان كامل داري كار خودته !؟ نريم تو يه سايت انگليسي ببينيم عين همينو گذاشتن ! ميگم قبل از اينكه خواستي ازش لب بگيري يه آبي به لباش بزن ! خشك شده !
حرفت رو نشنيده ميگيرم.اينجا همه من رو ميشناسن وقبلا هم كارام رو ديدن خواستي فايل psd شو برات ميفرستم.

mizsia

Member
3panta ...

از لحاظ فنـــي كه عاليه! ...

اگر آموزشش رو هم بگي ديگه نور علا نور ميشه!

iRWEBDES

Active Member
ولله اينجا خيلي باحاله
بعضي حرفهاي خوب هنوز پست نشده پاك ميشند
توسط از ما بهترون
اما بعضي تاپيكها ...

everex

Member
چيزه باحاليه خيلي ايده ي 20 بوده مثه همه ي طرحاي ديگت مو و لب انسان + مخلفات حيوون

Mandana

Active Member
سه پنتا كارت تميز نيس ولي زيباس.اگه به قسمت نواحي گردن و صورت نگاه كني ميبيني كه پترني كه استفاده كردي از صورت زده بيرون.در كل كارت جالبه ولي تنبلي نكن بچه كاراتو تميز تحويلل بده.در ضمن فايل PSD لازم نيس همه شمارو ميشناسيم.لب دوم رو هم بنده رزرو كردم.موفق باشي.ايدت منو كشته

Hwt

Active Member
بابا اينارو ادم مي بينه شب خوابش نمي بره ها !!

جدیدترین ارسال ها

بالا