يك طرح براي تابلو(لطفا......)متشكرم

saghi_mastaneh

New Member
طرح تابلو (دستم بگير دستم را تو بگير التماس دستم را بپذير)

براي ساخت تابلو نياز به كمك شما عزيزان دارم.
تعدادي طرح به سليقه خودم زدم ولي خيلي به سليقه خودم اعتماد ندارم.
نمونه طرح هاي زده شده:
1.JPG

2.JPG

چند نكته كه به من گفتن توجه داشته باشم را مي خوام به شما بگم.
1.فن مشكي نباشه كه خاك مي گيره
2.شلوغ نباشه
3.رنگ بندي بشه
4.عكس شخص داخلش نباشه
5.ساده باشه كه به چشم بياد
6.چشمو بتركونه
7.خيلي خيلي محتاجشم كمك كنيد :cry:
8. ..........................
متشكرم. :oops:

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
به نظرم اينهايي كه شما طراحي كرديد خيلي قشنگ و استاندارد هست !

اگه نظر من رو بخوايد از بالا دومي خيلي زيبا تر هست و خيلي هم ساده و شيك ! فقط اون نوشته كونيكا نموره رنگش بايد تغيير كنه و اگه خيلي ذوق بيشتري داريد يه افكت روي اون نوشته بندازيد تا با كل عكس ست بشه و مطمئن باشيد كه كار شما رو صد چندان زيبا تر ميكنه !

مصطفي جان اگه وقت داري يه كمكي بهش بكن ! اينجور طرحها راست كار خودت هست !

:: بارزام

205

Member
سلام

ورودت رو به مجید آنلاین تبریک می گم!

همین طرحهایی که خودت زدی خیلی قشنگن!

فقط چند تا نکته:
1. سعی کن از عکس های از قبل طراحی شده استفاده نکنی! (عکس سومی)
2.بکگراند رو ساده انتخاب کنی! ( چهارمی خیلی شلوغه)
3. از این مارک Full Digital استفاده نکنی! یا لااقل یه رنگ دیگه استفاده کنی!

به نظر من 5 و 6 خیلی خوب و قشنگ هستن!

تا بعد

saghi_mastaneh

New Member
از انتقادتون متشكرم.طرح هايي كه زدم دادم به تابلو ساز ولي متاسفانه گفت نمي تونه با فلكسي در بياره
بعد توجه داشته باشيد كه طول تابلو ما 12 متر در 2.5 متر است .
بعد چند تا مغازه اون ور تر هم يه عكاسي هست كه ما مي خواهيم تابلو ما همه نگاه ها رو به طرف خودش بكشونه .
اگه نمونه طراحي هاي تابلو عكاسي داريد براي آپلود بذاريد.
خيلي متشكرم.

987654

Member
نميتونه بزنه؟
بفرست اينجا شوهر عمه من تابلو سازي داره
3 سوت برات ميزنه
بعدش هم سعي كن زمينه طرحت سفيد باشه كه كاملا چراقش كه روشن بشه نور بزنه و همه جا روشن بشه
اينجوري هم چشم رو ميتركونه
هم جلب توجه ميشه
و هم اينكه اون يكي عكاسي رو نميزاره كسي نگاه كنه.
فقط و فقط زمينه طرحت سفيد باشه و بقيه چيزها هم سعي كن روشن باشن
همين.

205

Member
saghi_mastaneh گفت:
از انتقادتون متشكرم.طرح هايي كه زدم دادم به تابلو ساز ولي متاسفانه گفت نمي تونه با فلكسي در بياره
بعد توجه داشته باشيد كه طول تابلو ما 12 متر در 2.5 متر است .
بعد چند تا مغازه اون ور تر هم يه عكاسي هست كه ما مي خواهيم تابلو ما همه نگاه ها رو به طرف خودش بكشونه .
اگه نمونه طراحي هاي تابلو عكاسي داريد براي آپلود بذاريد.
خيلي متشكرم.

سلام

خواهش می کنم!

شرمنده من نمونه ندارم!!
چون اصا تو این کارها نیستم!!

تا بعد

سلام
به نظره من کاره یکی مونده به آخری از همشوم بهتر شده ( فک کنم میشه پنجمی )
تو شب هم نوره خوبی داره
اما فونتات یه خورده نا میزونه

آخرین ویرایش:

irania

Member
اگه نمیگفتی طرحها مال تابلوه من فکر میکردم کارت ویزیتن!!! اصلا به تابلو نمیخورن!خیلی شلوغن! کار آخریه جالب تر شده!
تو تابلو باید یه رنگ ثابت زمینه کلی کارت باشه! بعد نهایتا از یه دونه یا دوتا عکس استفاده کنی نه بیشتر! متنهاتم باید کم باشن ولی شیک با رنگی متناسب با رنگ زمینه و عکسی که تو کار استفاده کردی!
اگه از رنگ مشکی واسه بک استفاده کنی عکست باید عکس روشنی باشه که اتفاقا خیلیم جال در میاد ولی به قول خودشون خاک میگیره( مگه واسه داهات میخوای که خاک بگیره؟! مشکی با کلاسه!) رنگ سفید جالب در نمیاد! یعنی تو روز که جلوه نداره! رنگ قرمزم بد نیست تو روز که اندشه تو شبم همینطور ولی واسه تابلوهای بزرگ یکم ذاغارت میشه! ولی بازم میگم هیچکدوم به مشکی نمیرسن!
تو زمینه عکاسی نمونه کار تابلو ندارم! ولی تو زمینه های دیگه دارم! سعی میکنم یه دونه طراحی کنم بذارم اینجا!
اگه خواستی نمونه های دیگه ببینی برو به این سایت قسمت گالریش
http://simorgh.i8.com

mmr

Member
به نظر من اولی و دومی از هم بهتر شدن
و اگه می تونستی پشته اون یارو رو تو عکس اولی سیاه می کردی قشنگ می شد

کارات یه ذره شلوغ هستند !!!
به نظر من برو تو کار سفید ......
یه چند تا عکس خفن از دوربین دیجیتال دارم ببین به دردت میخوره !!!

به این طرح زیری هم یه نگاه بنداز :

موفق باشی

مصطفی

irania

Member
آقا من اینو با همون مقیاسی که گفتی طراحیدم، ببین چطوره!

البته عکس این زنه احتمالا مشکل ساز میشه! حالا اگه یه عکسی تو همین مایه ها پیدا کنی که مرد باشه عالیه!

سلام .

دوست عزیز به نظر بنده طرح اولی و چهارمی از همه قشنگتره . فقط :

1- در همه طرح هات اگه دقت کنی فونتی که باهاش کونیکای فارسی رو نوشتی با نوشته " مرکز هنرهای تصویری " یه جورایی تناسب نداره .

2- طرح اولیت قشنگ شده فقط کونیکای فارسی رو 1 ذره بیاری سمت چپ فکر کنم بهتر بشه

3- در طرح چهارمت عکس قوطی فیلم و ترکیبش با اون یکی عکس خیلی خوب شده . حالا اگه همین طرح چهارمت رو برای ساخت تابلو نتخاب کردی 1 فکری برای رنگ فونتات بکن .

4- در نهایت : بقیه طرح هات یه ذره شلوغ شده .

همین
قشنگ شدن . موفق باشی

irania

Member
ببین به نظر من که کلاس کارتو نباید با استفاده از قوطی فیلم و این حرفا بیاری پایین! حالا اگه از عکس دوربینای دیجیتال اونم آخرین مدلش استفاده کنی بهتر از قوطی فیلمه-مثلا گفتم قوطی فیلم ولی درکل منظورم چیزایی که تو عکاسی دیگه تابلو شدنه! دست هر بچه ای رو نگاه کنی یه قوطی فیلم میبینی! انقد بعضی چیزا ضایع شدن! دنبال عکسایی باش که بیشتر به کارت کلاس بدن. مثلا یه عکسی که از نظر عکاسی و زاویه بندی و این حرفا اندش باشه! مثلا تو یکی از همین کارات عکس یه مرده که یه دوربین دستشه اون خیلی مناسبه!از عکس زن هم استفاده نکن! حالا من تو کارم بعنوان مثال عکس زن گذاشتم ولی تو نذار چون گیر میدن خفن!-

دوست عزیز ( irania ) اتفاقا استفاده از چیزای روتین که همه باهاش سرو کار دارن یا حداقل 1 بار دیدنش ، خیلی توی تبلیغ تاثیر داره . بستگی داره به اینکه ما چه جوری ازش استفاده کنیم .
این تابلو که دوست ما میگه برای همه جور آدم هست . از 7 ساله تا 70 ساله باهاش سر و کار دارن . آدمیزاد با 1 نگاه به قوطی فیلم یاد عکاسی میفته ولی اگه 1 دوربین دیجیتال آخرین مدل رو تو تابلو بیاریم اون طرف باید با خودش کلنجار بره که این چی هست ؟ مگر اینکه 1 عکس خاص باشه .
مثلا همین کار دوستمون که قوطی فیلم با 1 عکس دیگه ترکیب شده خیلی خوبه چون : هم معنای عکاسی رو خیلی سریع می رسونه هم اینکه ثبت عکس رو با ترکیب اون عکسه در قوطی فیلم مطرح کرده .

موفق باشی

آخرین ویرایش:

irania

Member
خب بستگی به سطح کار مغازش داره! اگه میخواد مشتریاش کسایی باشن که واسه فهموندن مطلب حتما باید از نماد های قدیمی از مد افتاده عکاسی استفاده کرد، آره اونوقت حق باشماست!البته واسه این گروه افراد که گفتین همین که تو تابلو بنویسه ظهور و چاپ عکس کافیه،چون فکر نمیکنم کار دیگه ای داشته باشن!
اینم بگم که اگه چارتا افکت توپ رو حلقه فیلم بیاد میشه یه تجدید نظری دربارش کرد!
دیگه دست خودشونه که چه کار کنن چون من و شما دقیقا نمیدونیم سطح کار چجوریه. شاید واسه مرکز شهر میخواد شایدم کنار شهر ،خوب هرکدوم تو طراحی تابلو تاثیر میذارن!

البته حرف شما 100% درست اما من به این قضیه توجه کردم که گفتن مثل اینکه 1 مغازه جلوتر از مغازه این دوستمون همین کار رو انجام میده . به خاطر همین گفتم باید طرح گویا تر و ساده تر باشه . سریع منظورشو منتقل کنه البته در قالب نو .

موفق باشی

iman_iz

Member
سلام دوست عزیز ..شرکت ما یکی لز بزرگترین دستگاههای چاپ فلکس را داره..و مدتهاست طراحی تابلو وبیلبورد میکنم...تعجب میکنم که اون تابلوساز اینو بهت گفته که با فلکس نمیشه..احتمالا سیستم اونها ضعیف بوده...برای طراحی- تابلو را در اندازه واقعی و با dpi 72 طراحی کن...در فتوشاپ cs2 راحت تری...یا اینکه تابلو را با سایز 10/1 و dpi 600 طراحی کن و مستقیم به مراکز چاپ لارج فرمت ببر...و بعد از چاپ فلکس را به تابلوساز بده...در ضمن اگه از چاپ 6 رنگ استفاده کنی رنگهای مایل به نارنجی کیفیت خوبی خواهند داشت...

remeo

New Member
Ba salam tarhaie khobi bood faghat yadet nareh dar kodam shahr Va dar kodam mantagheh nasb mishavad
1-estefadeh az tasvir dar tablo bayad be nahvi bashad ke hes shavad jozve tablo ast.
2-no e fontha va saize fontha ba kami taghier be zibaiee tablo shoma komak mikonad.
kochak shoma remeo

جدیدترین ارسال ها

بالا