يك سوال

lawless

New Member
آيا از دوربين ديجيتال مي توان به عنوان هارد متحرك استفاده نمود اگر جواب مثبت است چگونه و با چه برنامه اي

hr2z

Member
سلام اگر دوربين شما داراي حافظه ان برد هستش فکر نکنم مگر دوربين هايي که ام پي تري پلير هم هستند
اما در مورد دوربين هايي که از حافظه هاي کارتهاي مختلف استفاده مي کنند بايد خدمتتون بگم که از اون کارتها مي شه استفاده کرد اما بوسيله يک کارت ريدر(بستگي به کارت ريدر دوربين هم داره که بتونه روي کارت کپي کنه از طريق کامپيوتر يا نه؟)
اگر نام دوربين مورد نظر رو بگيد فکر مي کنم بتونم بيشتر کمک کنم .
ممنون

lawless

New Member
mamnon az gavab

لطفا اگردوربيني با مشخصات مورد نظر سراغ داريد به من معرفي نمائيد در ضمن دوربين من
fujitech dd-2110

hr2z

Member
بازم سلام و با عرض پوزش از اين كه دير جواب دادم :
چشم در اولين فرست .

سلام

فكر كنم جواب من نوشدارو بعد از مرگ سهراب باشه!

فكر كنم بشه از تمام دوربينهاي ديجيتالي كه memory stick دارند و USB port اونها از نوع I/O باشه به اين منظور استفاده كرد.

من خودم يه Sony DSC P71 دارم كه حافظه اون رو به 128 مگابايت ارتقا داده ام و در مسافرتها از اون به عنوان هارد متحرك استفاده مي كنم.

اگه از ويندوز XP استفاده مي كنيد كافيه كه دوربين رو به كامپيوترتون وصل كنيد و توي my computer آيكون مربوط به دوربينتون رو انتخاب كنيد تا folder اون باز بشه. بعد فايلهايي كه مد نظر داريد (از هر نوعي حتي exe و dat) رو روي اون بريزيد و توي كامپيوتر مقصد با تكرار همين پروسه اونها رو download كنيد.

تنها عيب اين كار كم كردن شارژ باتري دوربينتون به ميزان زياد هست.

اميدوارم براتون قابل استفاده باشه.

H-assan

Well-Known Member
ivهر دوربین دیجیتالی که به کابل usb وصل بشه می تونه اطلاعات جابجا کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا