يك سوال در مورد ورود كد امنيتي در نيوك( خيلي مهم )

sorooshk

Active Member
سلام دوستان:
حتما مي دانيد كه در نيوك هاي بالاتر از ورژن 7.4 يعني 7.5 و غيره يك قسمت وجود دارد به عنوان ورود كد امنيتي كه بايد در آن قسمت كدي را كه در يك عكس به ما نشان مي دهد را به عنوان كد امنيتي وارد كنيم . حال مشكل من اينجاست كه اين عكس در سايت من نمايش داده نمي شود و به همين دليل كسي نمي تونه وارد سايت بشه . مي خواستم بدونم اين عكس در كدام ژوشه هاي نصب نيوك هست تا بتونم دوباره آن را به سايت اضافه كنم ؟
با تشكر از راهنمايي شما دوستان . سروش كريمي

omidmtl

Member
آقا سروش اين عكس در پوشه Images و اسمش code_bg.jpg هست و همونطور كه مي دونيد يه عكس خاليه و هر كجا نياز باشه يه عدد تصادفي توليد و روي اون قرار مي گيره
اگر از نيوك 7.4 استفاده مي كني من موردهاي مشابه ديدم كه بدون هيچ دليلي اين عكس نمايش داده نميشه
ترجيحا از 7.5 يا 7.6 استفاده كنيد

sorooshk

Active Member
سلام
آقاي omidmtl من از نيوك 7.5 استفاده مي كنم . اين عكس را هم در سايت دارم . يك بار هم حتي يك نمونه ديگر را بر روي سايت ريختم كه جايگزين قبلي شد و فكر كردم كه كار كند . ولي باز هم كار نكرد . :cry: آقا مشكل كجاست؟؟؟
با تشكر سروش كريمي

guilanict

Member
برای ایجاد اون عدد تصادفی باید extension مربوطه GD در php فعال باشد. در بعضی سرورها فعال نیست.

sorooshk

Active Member
با سلام
آقا لطفا توضيح بدهيد كه اون رو به چه صورت فعال كنم
با تشكر.

guilanict

Member
اگر روی لوکال می خوای تست کنی خوب راحته و کافیه php.ini رو ادیت کنی اما روی هاست شما نمی تونی و باید مسؤول هاست اینکارو بکنه.

sorooshk

Active Member
با تشكر از همه دوستان :
من كاملا اين قسمت را غيرفعال كردم يعني gfx=0 دادم و آن را غير فعال كردم . با تشكر از تمامي دوستان.

hamid1395

Member
سلام دوستان

اين كد برا من تا همين 2-3 روز پيش نشان داده مي شد و لي الان ديگه نمي ياد
و كسي نمي تونه وارد بشه من فعلا اونو غير فعال كردم
كسي نميدونه چجوري ميشه درستس كرد؟

قربان شما
حميد

hamid1395

Member
سلام دوستان

قربان شما
حميد

hamid1395 گفت:
سلام دوستان

قربان شما
حميد
من هم قبلا برام اين مشكل پيش اومده بود كه مثل شما اون غير فعال كردم و بعد ناك 7.6 رو ريختم

جدیدترین ارسال ها

بالا