يك سوال در مورده مودم adsl داشتم

arashgr

New Member
با سلام من يك خط adsl دارم مي خواستم بدونم ميشه يك مودم بخرم كه wireless رو ساپورت كنه يك پورت را بدم به pc و از wireless هم share كنم براي labtopam آيا امكان داره؟ حتي وقتي كه pc خاموش باشه از wireless استفاده كنم؟ ميشه پسورد بدم براي wireless؟ اگه ميشه چه ماركي بخرم؟

pzt1371

Member
سلام،
1-بله امکان Share میان PC و LopTop وجود دارد.
2- برای استفاده از اینترنت فقط باید مودم روشن بوده و به خط تلفن وصل باشد و وابسته به Pc نیست.
3- بنده 2 سال هست که از مودم Micronet استفاده می کنم که بصورت شبانه روزی روشن است و تا به حال هم مشکلی بوجود نیامده است.البته برندهای دیگر نیز مانند tplink ، کارایی خوبی دارند.
موفق باشید.

mrtnet

Member
سلام،
1-بله امکان Share میان PC و LopTop وجود دارد.
2- برای استفاده از اینترنت فقط باید مودم روشن بوده و به خط تلفن وصل باشد و وابسته به Pc نیست.
3- بنده 2 سال هست که از مودم Micronet استفاده می کنم که بصورت شبانه روزی روشن است و تا به حال هم مشکلی بوجود نیامده است.البته برندهای دیگر نیز مانند tplink ، کارایی خوبی دارند.
موفق باشید.

حرف دوستمون کامل درسته فقط من خودم یه مدت از مودم tp-link استفاده کردم بد نبود بیشتر با صبانت مچ هست ولی من خودم از شرکت سپنتا میگیرم از zoltrix استفاده میکنم فوق العاده است به نظر من با پشتیبانی شرکتی که داری حتما یه مشورت کن .... ولی از اونا نگیر فقط مارک شو بپرس :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا