يك سوال درباره multimedia builder

gholam abbas

New Member
با سلام به همه دوستان من يك مشكل در مولتي مديا بيلدر دارم اگر كمك كنيد ممنون مي شوم
من يك اسلايد شو با اين برنامه درست كرده ام و با استفاده از ابزار hot spot طوري تنظيم كرده ام كه كاربر اگر در حين مشاهده اسلايد شو خسته شد و نخواست ادامه دهد با كليك بر روي صفحه بلا فاصله اسلايد شو قطع ميشود و فايل exe بعدي كه حاوي اطلاعات تماس و معرفي بيشتر ميباشد اجرا ميشود.
اگر بخواهم كاربر در حين مشاهده اسلايد شو با زدن كليد Esc از صفحه كليد اسلايد شو را قطع كند و فايل Exe دوم نيز پس از اين كار اجرا شود چه كدي و در كجاي فايل اصلي اسلايد شو بايد نوشت. در حال حاضر با زدن كليد Esc اسلايد شو قطع ميشود ولي فايل بعدي اجرا نميشود e-mail من هم [email protected] است
با تشكر

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما برای اینکار باید در Master Layer یک اسکریپت با نام CBK_EXIT بسازید و کدهایی رو که میخاید وقتی کاربر کلید Esc رو میزنه یا روی دکمه close در نوار عنوان کلیک کنه، اجرا بشه رو توش قرار بدید...

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
میتونی برای این کاری که میخوای از نمونه کد زیر استفاده کنی :
کد:
[color=#009000]**copy one of this codes in your script object with "CBK_EXIT" label  in Master Layer[/color] 
[color=#009000]**Copy this[/color] 
[color=#000090][b]Run[/b][/color]("Project2.exe","") 
[color=#009000]** Or copy this[/color] 
[color=#000090][b]RunMBD[/b][/color]("project2.mbd","")

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
در ضمن لطفا از اين به بعد براي تاپيك‌هاتون عنوان مناسب انتخاب كنيد...
بار آخره كه به شما تذكر مي‌دم...

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ممنون مشكلم حل شد
لطفا قبل از ادامه کار قوانین رو بخونین شما توی همین تاپیک دوتا قانون رو زیر پا گذاشتید
قانون اول همونی که سامان جان تذکر داد :
لطفا از اين به بعد براي تاپيك‌هاتون عنوان مناسب انتخاب كنيد...
قانون دوم برای تشکر کردن از ارسال پست و شلوغ کردن محیط خودداری کنید و از دکمه تشکر استفاده نمایید
با تشکر
peyman136

جدیدترین ارسال ها

بالا