يك سوال درباره كنترل فايلهاي فلاش دردايركتور

navid20

Member
همانطور كه همه عزيزان مي دانند ميتوان يك فايل aviراباايجاد كنترل گرها لينگو به راحتي مديريت كردويك اسلايدر براي جلو وعقب بردن فيلم avi قرارداد.
سوال من اينه آ يا ميتوانيم يك اسلايدر براي كنترل فايلهاي فلاش در دايركتور ايجادكنيم.من يك نمونه دريكي ازسايتها پيدا كردم اما باتغيير فايل فلاش ديگر كار نمي كرد.

Mikhak

Active Member
با يك نرم افزار به اسم Camtasia Studio يك قسمتي داره كه خودش براي فايل هاي فلش كنترل و يك اسلايدر درست ميكنه.
توي خيلي از سي دي هاي كه توي بازاره پيدا ميشه
-------------
سينا

navid20

Member
سينا جان ممنون
اين برنامه رو من دارم.من فكر مي كنم كه فايلهاي فلش توليد شده دراين برنامه در اينترنت اكسپلور با كنترل گر نشان داده مي شوند.من ميخواهم چيزي شبيه كنترل گرهاي avi or quick time درفيلم هاي فلش داشته باشم كه اين كنترل گر رابا لينگو تعريف كنم. حالت دكمه هاي عادي رابلدم.مثل stop play و ... از راهنماپي شما ممنونم

Mikhak

Active Member
آقا هموني كه توي اينترنت اكسپلور نشون ميده يك فايل فلش كه ميتوني impor كني توي دايركتور و از اون استفاده كني
اين جوري ديگه لازم نيست با لينگو برنامه نويسي كني

navid20

Member
سینا جان ممنون
اگر فابل فلاش را وارد کنم کنترل گر یا اسلایدر به همراه آن وارد نمی شود .من می خواهم چیری شبیه فایلهای کوئیک تایم یک کنترل گر برای جلو وعقب بردن فیلم فلاش داشته باشم .
از راهنمائی شما ممنونم.

Mikhak

Active Member
چرا من فايل فاش را وارد كردم و كنترل ها و اسلايدر ها به همراه اون وارد شدند اگه ممكنه شا ورژن برنامه Camtasia Studio و چگونه گي تبديل رو براي من بفرستيد تا مشكل شما رو حل كنم.
--------------
سينا

جدیدترین ارسال ها

بالا