يك سوال اساسي

zahra

New Member
من يك سوال اساسي دارم متاسفانه من منظور از server side , client side را نمي دانم .حدس ميزنم براي طراحي يك سايت دايناميكي خوب و مناسب به نرم افزار هاي اين چنيني نياز دارم يعني چنانچه يك محيط گرافيكي مناسب از قبيل فلش داشته باشم براي طراحي سايتي كه بخواهم در ان از بانكهاي اطلاعاتي استفاده كنم كافي نيست .ايا فلش بتنهايي قادر به چنين كارهايي هست :?:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

هر دوي اينها روشهايي از برنامه نويسي هستند...
client side يعني اينكه طرف كاربر..يعني اينكه برنامه نويسي بر روي كامپيوتر كاربر هستش.. يعني برنامه اي كه نوشته ميشه روي كامپيوتر كاربر اجرا ميشه و نتيجه رو هم همونجا نشون ميده... مثل برنامه نويسي JavaScript يا VBScript يا... كه برنامه بصورت كامل دانلود ميشه و بعد روي كامپيوتر كاربر اجرا ميشه...
server side يعني طرف سرور يعني اينكه برنامه توي سرور اجرا ميشه و نتيجه براي كاربر ارسال ميشه .. اين روش برنامه نويسي بدليل اينكه روي سرور اجرا ميشه دست رو يكم بازتر كرده.. ميتونيد با ديتا بيس كار كنيد و هيچ كس هم از اطلاعات ديتا بيس با خبر نشه يا اينكه هيچ كسي از سورس برنامه شما مطلع نشه..چون كه تمام كارها توي سرور انجام ميشه و اونجا پردازش ميشه و نتيجه براي كاربر برگردونده ميشه.. مثل زبانهايphp , perl , cgi , cfm , jsp , asp و ...

موفق باشيد

مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا