همه بشير هستند كدوما بهترن؟ اين يكي، بقيه پايين!
bashir134 Active Member Oct 4, 2010 #1 همه بشير هستند كدوما بهترن؟ اين يكي، بقيه پايين! پیوست ها basher.jpg 744.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11 basher(1).jpg 1.9 مگایابت · بازدیدها: 6 00_FLAWLESS_files.jpg 351.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5 d-ba134.jpg 355.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6 c_celas basheer.jpg 317.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5 آخرین ویرایش: Oct 4, 2010
toxin Active Member Oct 4, 2010 #2 سلام .. همشون خوبن ... به نظرم این یه خورده بهتر باشه ... این بهتره
to remember sb مدیر انجمن Oct 4, 2010 #3 خوبه من از سمت راست اولی و چهارمی رو میپسندم موفق موفق باشید
evil_graphic Member Oct 4, 2010 #4 کارات جالب شدن بشیر جان بنظر من دومی از سمت راست جالبتر از بقیه شدن موفق باشی ...
bashir134 Active Member Oct 5, 2010 #7 ممنون دوستان راستي به نظرتون سومي(مستطيليه) اصلا شبيه بشير هست
toxin Active Member Oct 5, 2010 #8 چرا ولی کسی اینو میفهمه که بدونه شما اینو طراحی کردی :دی یه مقدار نامفهومه .... یعنی واسه درکش زمان لازمه ... که واسه تأثیر گذاری روی مخاطب دیر میشه زندگی زیباست و مرگ زیبا تر مثل یک قطره آب که از اون زیبا تر دریاست .... فرهاد
چرا ولی کسی اینو میفهمه که بدونه شما اینو طراحی کردی :دی یه مقدار نامفهومه .... یعنی واسه درکش زمان لازمه ... که واسه تأثیر گذاری روی مخاطب دیر میشه زندگی زیباست و مرگ زیبا تر مثل یک قطره آب که از اون زیبا تر دریاست .... فرهاد
masijoon Member Oct 5, 2010 #9 سلام همشون خوبن به نظرم. ولی من اولی و دومی از سمت راستو بیشتر می پسندم موفق باشی
ferij Member Oct 8, 2010 #12 خسته نباشي. منم از راست اولي وچهارمي را دوست دارم. منتظر كارهاي زيباي بعديت ميمونيم.
NOGHTEH Member Oct 8, 2010 #13 همش خوب و قشنگ ... دو تا چپی بیشتر کار شده به نظر من ...سلیقه ها متفاوته دیگه