يك سبك جالب در طراحي كليپ (نوانما) ايراني

iRWEBDES

Active Member
من هم ديده بودم
هميشه ميرم از اون كليپ كوير ( حبيب ) لذت ميبرم.

Babak Sateli

Active Member
واقعاً زیبا بود. بعد از مدتها دیدم یک ایرانی کار دستی به صورت Vector انجام داده. زیبا طراحی شده بود ، ساده اما پر معنی ...

iman_flash

Active Member
assan گفت:
مي گما ايمان جان حالا كه خيلي حال كردي با اين كليپ
اين هم فايل swf اش
ببين چه جوري به ما هم بگو ما هم ياد بگيريم :wink:

8)
اينحا رو كليك كنيد براي گرفتن فايل swf اين كليپ
خوب منم لينك همون فايل swf رو دادم ديگه :roll:

همونطور كه آقا بابك گفت زيباييش به خاطر خلاقيتيه كه در استفاده از گرافيك برداري (vector) به كار رفته. و براي ساختنش علاوه بر تجربه، داشتن اطلاعاتي از انيميشن هم لازم هست...

H-assan

Well-Known Member
نه پسر خوب منظور من اينه كه مي توني دانلود اش كني و توي فلش باز اش كني ولي از اون صحفه نمي شود اگر مي خواهي fla رو هم برات بذارم

H-assan

Well-Known Member
اين هم فايل fla

نمي ذاره سايت فايل fla لود كني من هم زيپ كردم وگذاشتم

H-assan

Well-Known Member
amir_s گفت:
واقاٌ جال بودن اين رو هم ببينيد در مقابل اونا هيچه
اين جزو 2 -3 تا كار اولمه
http://www.shooshe.com/CLIPS/SALAM-E-HAMSAYE-4.swf

مي گما تو سر راه اين فايل swf ات براي باز كردن دوباره پسورد گذاشتي چه جوري اين كار رو كردي يعني وقتي swf رو دانلود مي كني نمي شه توي فلش باز اش كرد يعني password مي خوات من تو كف ام ميشه بگي چي كار كردي

سلام كليپي هاي زيبايي بودن ولي چند تا سوال به نظرتون 3 بعدي بودنش رو با نرم افزار ديگه اي انجام نداده ؟ يه سوال ديگه اين adobe illustration كه تلفظش كار حضرت فيل از لحاظ طراحي اينقدر قدرت داره يا اينكه طرف خودش با قلم نوري و... نشسته طراحي كرده ؟ ممنون

H-assan

Well-Known Member
ولي خيلي كليپ با حاليه اند اشه من توي فلش هم باز كردم فقط قسمت لودينگ رو نشون ميده هيچ كدوم از عكس ها نيست و اهنگ اش هم نيست خيلي عجيبه
يعني اند حر فه اي

iman_flash

Active Member
آسان چند وقته خارج ميزنيا :wink:
در ضمن يه نيگا به ارسالهات بكن 5 تا ارسال كردي تو هر كدوم يك جمله نوشتي
بعدشم اون فايل flaي اين كليپهاست؟؟ 8O گرفتي ايمپرت كردي تو فلش ميگي فايل fla :lol: باحالي

Babak Sateli

Active Member
Arman_khafanovich گفت:
سلام كليپي هاي زيبايي بودن ولي چند تا سوال به نظرتون 3 بعدي بودنش رو با نرم افزار ديگه اي انجام نداده ؟ يه سوال ديگه اين adobe illustration كه تلفظش كار حضرت فيل از لحاظ طراحي اينقدر قدرت داره يا اينكه طرف خودش با قلم نوري و... نشسته طراحي كرده ؟ ممنون

دوست من هیچ تصویری در این طراحی 3 بعدی نیست. تنها از تکنیک های طراحی به خوبی استفاده شده که شما فرض می کنید تصاویر 3 بعدی می باشند. تکنیک هایی مانند Prespective و تنظیم مناسب رنگها ...

در آینده اگر بتوانم آموزش ساخت این نوع تصاویر را برایتان مطرح می ًکنم.

amir_s

Active Member
آقا assan اين فايلي كه گذاشتي كه امپورته
در ضمن موقع اكپورت بايد پسورد بزاري

aminem

Member
واقعا حرفه اي بود! دست كمي از اين كليپ هاي خارجي نداشت. از امكانات عالي استفاده كرده بود!

جدیدترین ارسال ها

بالا