يك سايت تمام فلش

aryan_wizard

New Member
Salam Man yek ozve jadidam amma khorakam flash hast!:wink:
Daram ye site jadid va full flash misazam ke kamelan dynamic bashe (Ba amf php age hoselatoon shod ye negahi behesh benzdazid va nazaretoono begin. albate site takmil nashode va faghat sheklie kollish ro upload kardam
www.dotees.com

aminflash

Member
بد نیست... باید دید آخرش چی درمیاد ولی روی بارگزاری و حجم کار بیشتر کار کن...

YTERROR

Active Member
نمی دونم والا چرا این جوریه

استفاده کرد از تم حاضر ایرادی نداره ولی باید قبلش بخرید بعد استفاده کنید نه این که استفاده کنید و بگید ......

aminflash

Member
درسته از تمپلت استفاده کردی... ولی دیگه نیازی نیست که ازش تعریف کنی!! نه؟
کاش طراح های ایرانی انقدر عاشق استاده از چیز های آماده نبودن... خلاقیت خیلی بهتر و لذت بخش تره!

YTERROR

Active Member
در ساخت یک سایت چند مرحله هست طرح یا همون تمپلت و سبک فلش یا برنامه هایی گرافیک سایت و برنامه نویسی حالا بعضیا طراح تمپلت هستند طرح می سازن و یک برنامه نویس می ره پول میده می خره و رویی پرتال یا .. که ساخته نصب می کنه این اصلا ایرادی نداره

متاسفانه تویی ایران این قدر بعضی چیزا بی ارزشه که نمیشه هیچ چیزی مثال زد و به نظر من از روی تجربه ای که پیدا کردم فقط دنبال پول باش نه اسم و ..... کاری رو انجام بده که بهت بازده مادی داشته باشه

خیلیا خیلی حرفا می زنند ولی مهم نیست ولی سایت مونستر سایت تم فروشی و چون خودم زمانی شارژ داتشم و چند تا تم آپلود کردم برا قروش می گم چون اکه قرار باشه همه تم درست کنند و هم بنرامه نوسیس کنند که نمیشه طراحی یک سیات چند هفته طوب می کشه مگه نه ؟

aminflash

Member
حرف شما درسته ولی بنظر من کسی که از تمپلت استفاده می کنه دلیلی نداره بیاد و پزش رو بده!!

جدیدترین ارسال ها

بالا