يك درخواست از دوستان در ملتى ميديا بيلدر

ali guard

Member
سلام دوستان من ميخواهم دريك بروزى دربلدر بعزى از دكمةو و سكريب ها..... خير قابل دست رسى كنام
ميسلى قالب هاى اماد كة دستان اين تايبك زد بودن
ممنون از دوستان

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
اولا لطفا عنوان تاپيك رو مناسب با موضوع انتخاب كنيد...
دوما مگه اون تاپيك شما ارضا نكرد ؟؟ شما ميتوني با photoshop يا realdraw يا نرم افزارهاي ديگه به راحتي هر چي كه مي‌خواي طراحي كني...

ali guard

Member
[saman];702056 گفت:
سلام
اولا لطفا عنوان تاپيك رو مناسب با موضوع انتخاب كنيد...
دوما مگه اون تاپيك شما ارضا نكرد ؟؟ شما ميتوني با photoshop يا realdraw يا نرم افزارهاي ديگه به راحتي هر چي كه مي‌خواي طراحي كني...

اقا سا مان عنوانى تايبك دروست نويشتم منظورى من ان نيست ججور قالَب دروست كنام ميخواهم دوكمة هاى در اوتورن ايستفاد كردم كارى كنام كسى نتوانت مسير يا كارى دكمة رو عوض كنات هتا با برجيكتى اسليش نتوانت
البتة ديدم جنين جيزى ممنون از رهنمايتون

Saman

والا من كه درست نفهميدم شما چي گفتي ،‌ولي اگه منظورتون نسخه برداري از دكمه‌هاست ، وقتي شما فايل رو exe مي‌كنيد ، ديگه كسي به تصاوير اضافه شده به پروژه دسترسي نداره...مگه اينكه تصاوير رو external كنيد...
در مورد عنوان تاپيك هم بايد بگم كه مثلا ميتونستيد بذاريد "جلوگيري از كپي برداري از دكمه‌ها" ...نه يك چيز عام مثل "يك درخواست..."

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
من فکر کنم منظور ایشون این هست که چجوری میشه دکمه ها و اسکریپتهایی که در پروژه شون وجود داره، غیر قابل ادیت باشه، یعنی وقتی سورس فایل رو به کسی دادن اون نتونه اسکریپتهاش رو عوض و دستکاری کنه...،
البته من فکر نکنم همچین چیزی امکان داشته باشه (و فلسفه ی وجودی سورس هم همون قابلیت تغییر دادنش هست).

Saman

اگه اينطوري باشه كه ديگه اسمش سورس نيست...

جدیدترین ارسال ها

بالا