يك خواهش كوچولو از مديران محتــــــــــــــــــــــرم سايت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

i3lue

Member
مديران محترم ميشه انجمني در مورد مالتي مديا بزارين ؟

Peyman-Pop

Active Member
i3lue جان این موضوع رو در یک تاپیک جدید در انجمن نظرات و پیشنهادات عنوان کنید تا در موردش کاربران دیگه هم نظراتشون رو بگن تا نسبت به اونها تصمیم گیری بشه ;-)

شاد باشید .

پیمان

Peyman-Pop گفت:
......در اینجور مواقع اگر به مدیر اون انجمن پیغام خصوصی‌ بدید جریان رو برای شما کامل شرح میده و به موضوع رسیدگی‌ میکنه همونطور که در قوانین ذکر کردیم و می‌دونم حتما شما نخوندید ;-)

موفق باشید .

پیمان
يه تايپك در اينجا زدم و رفتم بيرون نمي خواهم من باشم كه به مسايل دامن مي زنم اين دومين تايپك من اينحا اونم بخاطر پاسخ و سوال از شما عزيزم

آقا پيمان آيا اين راحتر سريعتر و عقلاني تر نيست كه همون مدير اين پيام را به اون كاربر بده

در ضمن وقت نداره سرش شلوعه و... همه بهانه است عذر موجه نيست كسي كه وقت ميذاره تايپكي را منتقل مي كنه ميتونه وقت بذاره پاسخ هم بده

ممنونم

Peyman-Pop

Active Member
saman_sweden2 گفت:
يه تايپك در اينجا زدم و رفتم بيرون نمي خواهم من باشم كه به مسايل دامن مي زنم اين دومين تايپك من اينحا اونم بخاطر پاسخ و سوال از شما عزيزم

آقا پيمان آيا اين راحتر سريعتر و عقلاني تر نيست كه همون مدير اين پيام را به اون كاربر بده

در ضمن وقت نداره سرش شلوعه و... همه بهانه است عذر موجه نيست كسي كه وقت ميذاره تايپكي را منتقل مي كنه ميتونه وقت بذاره پاسخ هم بده

ممنونم

چرا سامان عزیز عقلانی‌ هست اما زمانی‌ که ما بدونیم اون کاربر خودش کوتاهی‌ نکرده باشه .

کاربر جدید باشه یکجور خودمون رو موظف میدونیم چون میگیم قوانین رو حتما نخونده اما کاربر قدیمی‌ سایت دیگه قانونی‌ رو که مدت هاست مطرح کردیم و همه در جریان اون هستند حتی‌ نام انجمن رو به خاطر اون تغییر دادیم و حتی‌ کاربر تازه وارد هم زمان ورود به اون انجمن از موضوع مطلع می‌شه دیگه باید در جریان این قوانین ساده باشه .

وقتی‌ همه جا از زمان ورود تا در هر انجمني قوانین رو جلوی چشم کاربران قرار دادیم و بدون توجه به اونها کاربری رد می‌شه دیگه پس اینجور مواقع جای سوال و تردید نمیمونه ، مدیر اون انجمن هم گناهی‌ مرتکب نشده که بگیم موظف هستش جواب کوتاهی‌ کاربر رو بده :wink:

البته من مجید جان رو دوست دارم پسر گلی‌ هستش به احتمال زیاد هم مدیریت یکی‌ از انجمن ها رو هم میخوایم بهش بدیم اما دیگه انتظار دارم حداقل چون کاربر قدیمی‌ سایت هستش به قوانین توجه کنه .

همین که یک تاپیک حذف می‌شه به معنی‌ اینه که برخلاف قوانین انجمن بوده و اینکه شما دوباره سوال کنید چرا حذف شده یعنی‌ اینکه شما اصلا قانونی‌ در این باره ندید که برای شما این موضوع سوال برانگیز شده :wink:

شاد باشید .

پیمان

magid

Member
Peyman-Pop گفت:
در اینجور مواقع اگر به مدیر اون انجمن پیغام خصوصی‌ بدید جریان رو برای شما کامل شرح میده و به موضوع رسیدگی‌ میکنه همونطور که در قوانین ذکر کردیم و می‌دونم حتما شما نخوندید ;-)
آقا پیمان عزیز زیاد مطمئن نباشید
اتفاقا یکی از قسمتهای مود علاقه من همین قسمت قوانین سايته :wink:

Peyman-Pop گفت:
خیلی‌ از تاپیک ها هستند که دیگه بطور واضح قوانین سایت رو نقض می‌کنن در مورد انتقال این تاپیک ها به نویسنده اطلاع داده نمی‌شه چون کوتاهی‌ از خود نویسنده بوده که قوانین سایت رو قبل از ارسال مطالعه نکرده .
من در اين مورد زياد مطمن نيستم كافيه يك چرخ كوچولو توي بخش هاي مختلف انجمنها بزنيد :wink:

Peyman-Pop گفت:
چرا سامان عزیز عقلانی‌ هست اما زمانی‌ که ما بدونیم اون کاربر خودش کوتاهی‌ نکرده باشه .
روش اشتباهيه :wink: البته از نظر خودم :oops: که به صرف اطلاع داشتن کاربر از قوانین بدون هیچ توضیحی تاپیکش رو پاک کرد :wink:

Peyman-Pop گفت:
کاربر جدید باشه یکجور خودمون رو موظف میدونیم چون میگیم قوانین رو حتما نخونده اما کاربر قدیمی‌ سایت دیگه قانونی‌ رو که مدت هاست مطرح کردیم و همه در جریان اون هستند حتی‌ نام انجمن رو به خاطر اون تغییر دادیم و حتی‌ کاربر تازه وارد هم زمان ورود به اون انجمن از موضوع مطلع می‌شه دیگه باید در جریان این قوانین ساده باشه .

وقتی‌ همه جا از زمان ورود تا در هر انجمني قوانین رو جلوی چشم کاربران قرار دادیم و بدون توجه به اونها کاربری رد می‌شه دیگه پس اینجور مواقع جای سوال و تردید نمیمونه ، مدیر اون انجمن هم گناهی‌ مرتکب نشده که بگیم موظف هستش جواب کوتاهی‌ کاربر رو بده :wink:

هر چيـــــــــــــزي قانونه خوب نيست بلكه هر چي خوبه قانونه يا بالعكس :wink:
البته بازهم به نظر خودم :oops:

Peyman-Pop گفت:
البته من مجید جان رو دوست دارم پسر گلی‌ هستش به احتمال زیاد هم مدیریت یکی‌ از انجمن ها رو هم میخوایم بهش بدیم اما دیگه انتظار دارم حداقل چون کاربر قدیمی‌ سایت هستش به قوانین توجه کنه .

قربونت پيمان جان شما هم پسر گلي هستي :wink:

Peyman-Pop گفت:
همین که یک تاپیک حذف می‌شه به معنی‌ اینه که برخلاف قوانین انجمن بوده و اینکه شما دوباره سوال کنید چرا حذف شده یعنی‌ اینکه شما اصلا قانونی‌ در این باره ندید که برای شما این موضوع سوال برانگیز شده :wink:

چرا ديدم ولي به نظر من مي تونم بپرسم كه چه كسي پاك كرده :wink:

===========
با تشكر
مجيد( 8O )

magid گفت:
.............

===========
با تشكر
مجيد( 8O )

آقا مجيد در عمومي كامپيوتر ما يه ازگل بيشتر نداريم و شما هم تابپك خود را در عمومي كامپيوتر نوشته بوديد مسول اون قسمت تا هوا پس ميشه ميره تو سوراخ موش و در نميايد بجز اون مسول و آقا پيمان مدير ديگري نمي تونه اون مطالب برداره آقا بابك و آقا مجيد اصلا تو انجمن نيستند تا تايپك بردارن در ثاني اونا هميشه اطلاع مي دهند آقا پيمان هم كه اينجا بودند اگر كار ايشون بود اطلاع ميدادند

عمومي كامپيوتر
مشخصات • Iman_flash • ايمان اكبري • ايمان فلاش

كلا هر مديري در حوزه خودش ميتونه تايپك برداره

NextWorld IT

Active Member
منم در تعجب هستم كه چرا مدير بخش نمياند و توضيح نميدند. شايد فكر ميكنند كه كاربران در حد و اندازه ايشون نيستند!

NextWorld IT گفت:
منم در تعجب هستم كه چرا مدير بخش نمياند و توضيح نميدند. شايد فكر ميكنند كه كاربران در حد و اندازه ايشون نيستند!

فكر كنم مدير بخش تو همچين مواردي فرار رو بر قرار ترجيح ميده ... احتمالا الان ميتونيد زير ميز كامپيوترشون در حال لرزيدن پيداشون كنيد!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

آقا مجيد علوي زاده حالا من كنار كشيده ام بياييد پاسخ ساير كاربران را بدهيد دفعه پيش سر اين موضوع بخاطر اين فلاش يه شماره 2 به نام كاربري ما اضافه كرديد
اينهمه كاربر ناراضي از اين مديرتان هست
چرا اقدام نمي كنيد

كدام راه عقلاني است
داشتن يك مدير با دهها كاربر ناراضي
يا
داشتن دهها كاربر راضي و از دست دان يك مدير بي كفايت

saman_sweden2 گفت:
magid گفت:
.............

===========
با تشكر
مجيد( 8O )

آقا مجيد در عمومي كامپيوتر ما يه ازگل بيشتر نداريم و شما هم تابپك خود را در عمومي كامپيوتر نوشته بوديد مسول اون قسمت تا هوا پس ميشه ميره تو سوراخ موش و در نميايد بجز اون مسول و آقا پيمان مدير ديگري نمي تونه اون مطالب برداره آقا بابك و آقا مجيد اصلا تو انجمن نيستند تا تايپك بردارن در ثاني اونا هميشه اطلاع مي دهند آقا پيمان هم كه اينجا بودند اگر كار ايشون بود اطلاع ميدادند

عمومي كامپيوتر
مشخصات • Iman_flash • ايمان اكبري • ايمان فلاش

كلا هر مديري در حوزه خودش ميتونه تايپك برداره

آقا سامان به چه نكات خوبي اشاره كرديد ... درست خصلتهاي اين جانور رو ذكر كرديد ... ايشون اصلا تنها كاري كه ازشون بر مياد همينه كه تاپيك هاي كاربرها رو بيخبر پاك ميكنه و تا اون كاربر نياد و احقاق حق نكنه صداش رو هم در نمياره و چون هيچ دليل منطقي هم نداره تا جايي كه ميتونه خودش رو ميكشه كنار و مديران ديگر رو ميكشونه وسط ... اون موقع هم كه من تاپيك اعتراض زده بودم فقط اقا پيمان بود كه منطقي با هم بحث ميكرديم ... اين ايمانه چهار كلام مزخرف گفته بود و دايم همون رو تكرار ميكرد به خيال خودش منطقي بحث ميكرد ... بعد يه مدت
هم كه ديد داره كم مياره فلنگ رو بست و جيم شد ... خلاصه اين يارو كارش اينه كه گند ميزنه و يه آتيشي بپا ميكنه و بعدش هم دو دره جيم فنگ

Pooriya_Online

Active Member
سامان و مستر جون بياين و بيخيال شيم ماها و خيلياي ديگه ـقبلا) پر خودشونو دراوردن ولي درس شدني نيست... پس بياينو بيخيال ماجرا شيم...

من دو تا عكس اينجا ميذارم كه دوستان ببيند
و خودشان قضاوت كنند حرف ديگري ندارم

در ضمن اين عكسها فبلا به تعدادي از كاربران ارسال شده پس پاك كردن تايپك فايده نداره

نظرات و پيشنهادات -و
يك خواهش كوچولو از مديران محتــــــــــــــــــــــرم سايت

و حضور فرد مشخص شده است

حالا چرا پاسخ نداده خدا ميدونه درضمن 24 دقيقه در انجمن بود اگر بخواهيد عكسهاي ديگري هم هست

Ghamnevis

Well-Known Member
شرمنده بچه ها
شايد اصلا اينجا جاش نباشه كه بگم! اما آقا پيمان من يك سوالي داشتم ؟!

منم همين مشكل برام پيش اومده ! اونم نه يكبار بلكه چند بار اما اين بار آخر ديگه حسابي كفريم كرده !!!

من يك تاپيك زدم توي انجمن فوتوشاپ به اسم : معرفي سايت هاي مرجع آموزش فوتوشاپ (لطفا شما هم تكميل كنيد) .
تعداد ارسالهاي اين تاپيك نزديك 30 رسيده بود كه ديديم بله مجددا همين تاپيك پاك شده !!! (دفعه قبل كه همين تاپيك رو با همين اسم زدم بلافاصله پاك شد و اكانت من هم 1 روز بسته بود !!! حالا چرا نميدونم )

در اين تاپيك من وبقيه دوستان مثل فروغ خانم و آبتين خسروي عزيز و همين طور محمد جان (جاسوك) به معرفي سايت هاي مفيد در زمينه فوتوشاپ پرداختيم مثل معرفي سايتهايي كه شامل پلاگ اينز ها ، براش ها ، آموزش ها و ... بودند ، كه نه با انجمن مغاير بود نه با قوانين سايت ! اين آخري هم فروغ آخرين ارسال را كرده بود كه اكانت اون هم بسته شد ! البته نميدونم الآن درست شده يا نه ؟ بعد از ارسال فروغ تاپيك حذف شد! جالب اينه كه فروغ فقط يك سايت رو معرفي كرده بود !!!

من دفعه اول كه تاپيك منهدم شد ! به آقا مجيد گفتم كه ايشون هم ميدونم به خاطر گرفتاري نتونستند پيگيري كنند. اما اين بار ديگه بيخيال شدم و تصميم گرفتم جوابمو از شما و مديراي مربوطه بگيريم !!!؟؟؟

ميشه بگيد چرا تاپيك من حذف شد !!!!!! اگر بخوايد متن تك تك ارسالها رو براتون ميزارم تا ببينيد كه هيچ مشكلي نداشته . منم با سامان موافقم اما من اسم نميبرم چون آشنايي ندارم با اكثر مديرا
سامان دقيقا حرفي رو زد كه من ميخواستم به آقا مجيد بگم. به نظرم از دست دادن چندين مديري كه خوب فعاليت نميكنند خيلي بهتر از اينه كه دهها كه هيچ صدها كاربر ناراضي داشته باشيد!
من فكر ميكنم هدف اصلي سايت جلب رضايت كاربران باشه و ايجاد يك محيط خوب تا كاربرا بتونند با خيال راحت توش فعاليت كنند ! من الآن چندين آموزش آماده دارم براي فوتوشاپ كه ميخواستم بزارم ، اما وقتي مطمين نباشم كه تاپيكم فردا هست يا نه براي چي به خودم زحمت بدم و يه جا آپلود كنم و در اينجا بزارم ؟؟!! من چندين آموزش گذاشتم توي انجمن ها كه خودتون ميتونيد ببينيد اكثر اونا به بالاي 3 صفحه رسيده تعداد نظراتشون !؟ اما با عرض شرمندگي ديگه اين كار رو نميكنم و فقط در تاپيك ها گشت ميزنم و به تاپيكهاي قبليم جواب ميدم، تا وقتي كه يك جواب درست بگيرم ! ميدونم كه با اينكار من هيچ لطمه اي به سايت وارد نميشه اما خوب افرادي عين من در اين سايت زيادند كه ميخوان يه جواب درست بگيرند. من فقط ميخوام بدونم كه براي چي تاپيك من حذف شده و اشتباه من در كجا بوده ؟! ميخوام خودم را اصلاح كنم !!!
در ضمن من ميخواستم اين موضوع رو در يك تاپيك جديد عنوان كنم اما همين جا ميگم : به نظرم بهتره هر ازچند ماه يك راي گيري از كاربرا بشه در مورد مديراي سايت و حتي براي مديراي جديد هم بايد راي گيري بشه. مسلما اينطوري كاربرها خيلي راضي تر خواهند بود و در ضمن اگرم مدير بد عمل كنه بعد از 3 ماه (فرضا) ديگه تو راي گيري انتخاب نميشه و يك مدير جديد به جاش مياد كه شايد بهتر عمل كنه.

دوستان ، خصوصا كامي جان و آقا پيمان اگر لحن حرف زدنم يكم تند بود شرمنده اما اگه شما هم روزي 10 ساعت فقط توي اين سايت چرخ ميزديد كفري ميشديد . بازم ميگم شرمنده اگه لحن حرفام كسي رو آزار ميده !

منتظر يه جواب...
سايان

iman_flash

Active Member
سلام آقا مجيد
اون تاپيك رو من منتقل نكردم
اون رو آقا پيمان منتقل كردن كه خوب به همون دليلي كه گفتن و منطقي هم بود نيازي نديدن اطلاع بدن...
همون دليلي كه من براي محمد هم آوردم ولي گفتين بي‌منطق هست... با اين وجود ازش به خاطر اطلاع ندادن معذرت خواستم ولي ايشون ترجيح ميدن فحش بدن
اين كه آقا پيمان مستقيم نگفتن كه خودشون منتقل كردن چون اولا دليلي نداشت كه بگه چه شخص خاصي منتقل كرده چون هر مديري اينو ميديد منتقل ميكرد... منم بودم منتقل ميكردم و دوما اينكه درخواست آقا مجيد از اول هم اين نبوده كه چه شخص خاصي اينو منتقل كرده فقط گفتن چرا منتقل شده كه آقا پيمان دليلشو گفتن

اينم به اونايي كه خيلي محترمانه انتقادشون رو به من ميگن! عرض كنم كه من بعد از اون قضيه كلا 2 تا تاپيك انتقال دادم و هر دو رو هم به كاربر اطلاع دادم و از اين به بعد هم همه رو اطلاع خواهم داد (با وجود اينكه بازم همونطور كه پيمان جان گفتن نيازي نيست همه اطلاع داده بشه)

و اينكه ميگيد من هرجا بحث ميشه فرار ميكنم براي شما متاسفم كه فكر ميكنيد هرجا فحش ميشنوم بايد جواب فحش رو بدم... وگرنه هرجا انتقاد شده من جواب دادم و جوابم رو هم تا جايي كه ببينم بحث رو الكي واسه شلوغ كردن كش نميدي ميگم وگرنه بازم براي شلوغ بازي جوابي ندارم... الانم چون ديدم همه فكر كردن من منتقل كردم و تا آقا پيمان خودش بگه يه عده بيشتر از اين حرمت خودشون رو زير سوال ميبرن خواستم اطلاع بدم كه مثل اوندفعه كار رو خرابتر نكنن... وگرنه تا 3 ماه هم فحش ميداديد دليلي براي جواب دادن نداشتم فقط عين يك كابر عادي مطالب رو ميخونم و سري از روي تاسف تكون ميدم و ميرم به كاراي ديگم ميرسم...

آقا پيمان معذرت ميخوام كه مجبور شدم قبل از خودتون بگم كه اونو شما منتقل كردين... فقط به اين خاطر بود كه آقا مجيد سوال كردن و تا شما جواب بدين همه فكر ميكردن من منتقل كردم و دارم فرار ميكنم... گرچه هيچ فرقي نميكنه كي منتقل كرده منم بودم منتقل ميكردم... و نتيجه جوسازي اين آقا رو ميبينيد كه ديگه كم كم همه تاپيكهايي كه از چند مدت پيش تو انجمنهاي ديگه گم شده داره ميوفته گردن من!!

آقا مجيد اگه هنوزم ميگي كه نبايد منتقل ميشد بيا خصوصي تا شايد بتونم متقاعدت كنم

راستي سامان جان ممنون كه زحمت ميكشي عكساي منو چاپ ميكني تو سايت :wink: چقدرم خوشتيپ افتادم :oops:

iman_flash گفت:
سلام...

راستي سامان جان ممنون كه زحمت ميكشي عكساي منو چاپ ميكني تو سايت :wink: چقدرم خوشتيپ افتادم :oops:

خواهش ميشه من دسترسي ام بخاطر تو شماره 2 گرفته اشكالي نيست ولي حرفم را ميزنم همانطور كه از كل اين تايپك و تايپك هاي قبلي پيداست من تنها نتستم كه از دست تو ناراضي باشم تعداد كاربراني كه از تو و افكار و روش كار تو مخالف هستند زياد است تو كه بقول خودت عقل كل هستي چرا به نظرات و عقايد ديگران ارزش قايل نيستي وقتي مي بيني كه نارضايني از تو بيشتر است درصلح و صفا مديريت ول كني بري پي كارت اينطوري هم به نفع خودت هست و هم به نفع انجمن والا اين مسله آتش زير خاكستر ميشه با كوچكترين استباه تو بازم شعله ور ميشه
اگر يه ذره اينها را بفهمي سريع يه پيام به آقا پيمان مي نويسي و ميگي نمي خواهي مدير بشي خود داني ....

Ghamnevis

Well-Known Member
آقا ايمان سلام
من از شما انتقاد دارم و ناراحتم. شما چرا توي صحبتهاتون از لفظ كل استفاده ميكني ؟! من كي به شما گفتم كه چرا تاپيك منو حذف كرديد. من اصلا حذف شدن رو گردن كسي ننداختم و فقط پرسيدم كه چرا حذف شده. آدمي هم نيستم كه جو بگيردم ! قبل از نوشتن هميشه فكر ميكنم. تورو خدا شما هم ديگه دست بردازيد ! بحث هاي قبلي رو دوباره راه اندازي نكنيد.

سامان خان تورو خدا شما هم كوتاه بيايد ، به خدا حيف! شما شايد با اين كاراتون كاربراي ديگه رو از اطلاعاتت محروم ميكني. به خاطر بچه ها بيخيال شيد باشه ؟ من از طرف بچه ها خواهش ميكنم.

مخلصم
سايان
هنوزم دنبال جواب سوالم ميگردم...

Peyman-Pop

Active Member
magid گفت:
آقا پیمان عزیز زیاد مطمئن نباشید
اتفاقا یکی از قسمتهای مود علاقه من همین قسمت قوانین سايته :wink:

مجید جان پس حتما باید در قوانین جدید دیده باشید که گفتیم اگر سوالی‌ در مورد تاپیک و یا مشکلی‌ داشتید از طریق پیغام خصوصی‌ برای مدیر اون انجمن ارسال کنید تا جواب کاملی‌ به شما بدن و به موضوع رسیدگی‌ کنن پس دوست عزیزم شما که این قوانین رو خوندید چرا بیتوجه بهشون از کنارشون رد شديد ؟ :wink:

الان این تاپیک شما هم درست برخلاف قوانین هستش ولی‌ چون دیدم واقعا از این موضوع ظاهرا بیخبرید و حساب من هم روی شما کاملا با کاربران دیگه فرق میکرد گذاشتم تا در این مورد باهم بجای خصوصی‌ عمومی‌ صحبت کنیم اما متاسفانه خودتون هم دیدید که تاپیک رو از مسیر اصلی‌ خودش خارج می‌کنن و بحث های دیگه رو باهم قاطی‌ می‌کنن .

بهمین دلیل هم ما میگیم لطفا سوالات خودتون از مدیران رو از طریق پیغام خصوصی‌ ارسال کنید :wink:

روش اشتباهيه :wink: البته از نظر خودم :oops: که به صرف اطلاع داشتن کاربر از قوانین بدون هیچ توضیحی تاپیکش رو پاک کرد :wink:

ما هم مجید جان نگفتیم توضیحی‌ در این مورد مدیران به شما نمیدن اما اینکه آیا حذف اون تاپیک برای شما سوال برانگیز می‌شه و یا نه کاملا به شما و اطلاعات شما از قوانین مرتبط می‌شه , تا جایی‌ هم که مدیری حس کنه این موضوع برای کاربر سوال برانگیز می‌شه حتما خودش زمان انتقال به کاربر پیغام خصوصی‌ میده اما بعضی‌ مسائل مثل این کاملا واضح هستند و اصلا برای مدیر شک برانگیز نیستن پس دیگه اینجا باید حتما سوالی‌ باشه تا در موردش جوابی‌ بگیرید :wink: , برای همین هم گفتیم اگر زمان حذف یک تاپیک سوالی داشتید از مدیر اون انجمن دلیل حذف رو بپرسید، اما نمیدونم چرا علاقه ای به اینکار کاربران ندارن .

هر چيـــــــــــــزي قانونه خوب نيست بلكه هر چي خوبه قانونه يا بالعكس :wink:
البته بازهم به نظر خودم :oops:

بله اینطوری می‌تونیم فکر کنیم اما زمانی‌ که محدودیتی‌ نداشته باشیم .

سیاست خوبه ، دوست یابی‌ خوبه ، چت خوبه ، جک خوبه ، ... اما حالا ما باید بگیم چون اینا خوبن و خیلی‌ ها میخوان جزو قوانین هستن ؟ نه چون اینجا اهداف سایت جلوی اینکار رو میگیره :wink:

مجید جان اگر باز هم سوالی‌ داشتی‌ و یا خواستی‌ باهم بیشتر در این مورد صحبت کنیم لطفا همونطور که در قوانین گفتیم يك پیغام خصوصی‌ برای من ارسال کن تا در موردش باهم کامل صحبت کنیم :wink:

شاد باشی‌ .

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
ghamnevis گفت:
شرمنده بچه ها
شايد اصلا اينجا جاش نباشه كه بگم! اما آقا پيمان من يك سوالي داشتم ؟!

منم همين مشكل برام پيش اومده ! اونم نه يكبار بلكه چند بار اما اين بار آخر ديگه حسابي كفريم كرده !!!

من يك تاپيك زدم توي انجمن فوتوشاپ به اسم : معرفي سايت هاي مرجع آموزش فوتوشاپ (لطفا شما هم تكميل كنيد) .
تعداد ارسالهاي اين تاپيك نزديك 30 رسيده بود كه ديديم بله مجددا همين تاپيك پاك شده !!! (دفعه قبل كه همين تاپيك رو با همين اسم زدم بلافاصله پاك شد و اكانت من هم 1 روز بسته بود !!! حالا چرا نميدونم )

در اين تاپيك من وبقيه دوستان مثل فروغ خانم و آبتين خسروي عزيز و همين طور محمد جان (جاسوك) به معرفي سايت هاي مفيد در زمينه فوتوشاپ پرداختيم مثل معرفي سايتهايي كه شامل پلاگ اينز ها ، براش ها ، آموزش ها و ... بودند ، كه نه با انجمن مغاير بود نه با قوانين سايت ! اين آخري هم فروغ آخرين ارسال را كرده بود كه اكانت اون هم بسته شد ! البته نميدونم الآن درست شده يا نه ؟ بعد از ارسال فروغ تاپيك حذف شد! جالب اينه كه فروغ فقط يك سايت رو معرفي كرده بود !!!

من دفعه اول كه تاپيك منهدم شد ! به آقا مجيد گفتم كه ايشون هم ميدونم به خاطر گرفتاري نتونستند پيگيري كنند. اما اين بار ديگه بيخيال شدم و تصميم گرفتم جوابمو از شما و مديراي مربوطه بگيريم !!!؟؟؟

ميشه بگيد چرا تاپيك من حذف شد !!!!!! اگر بخوايد متن تك تك ارسالها رو براتون ميزارم تا ببينيد كه هيچ مشكلي نداشته . منم با سامان موافقم اما من اسم نميبرم چون آشنايي ندارم با اكثر مديرا

...........

دوستان ، خصوصا كامي جان و آقا پيمان اگر لحن حرف زدنم يكم تند بود شرمنده اما اگه شما هم روزي 10 ساعت فقط توي اين سايت چرخ ميزديد كفري ميشديد . بازم ميگم شرمنده اگه لحن حرفام كسي رو آزار ميده !

منتظر يه جواب...
سايان

آقا سایان اگر یادتون باشه درست همون شب شما برای من پیغام خصوصی‌ زدید که چرا تاپیک شما پاک شده و دسترسی‌ شما بسته شده من هم همون لحظه به موضوع رسیدگی کردم و جواب شمارو دادم .

در اونجا هم گفتم دسترسی‌ شما قطع نشده بود فقط اکانت شما غیر فعال شده بود که دلیل این موضوع رو خود من هم نمیدونم چون کسی‌ جز من و مجیدو بابک اینکار رو نمیتونه انجام بده و در اون موقع شب هم فقط من در انجمن بودم.

برای همین برای خودم هم سوال برانگیز بود چرا اینطور شده احتمال دادم یا شما آدرس امیل خودتون رو تغییر دادید و یا یک اشکال دیگه از اشکالات PHPBB بوده بهر حال همون موقع دسترسی‌ شما رو درست کردم و تونستید با نام کاربری خودتون وارد سایت بشید در صورتی‌ که اگر دسترسی‌ شما بسته میشد دلیلی‌ برای باز کردن اون نداشتیم . در مورد تاپیک هم شما اصلا پیگیر ماجرا نشدید و هیچ اطلاعاتی‌ به من با اینکه از شما درخواست کردم ندادید . با این حال باز هم میگم اول به مدیران انجمن فوتوشاپ پیغام خصوصی‌ بزنید و این موضوع رو اطلاع بدید اگر اونها هم از این موضوع بی‌ اطلاع بودن, چون بهمراه هر ارسال خود بخود نام کاربری غیر فعال میشده باید دنبال علت اشکال موجود در انجمن باشیم .

دوست عزیز پس می‌بینید كه نباید اینقدر زود در یک مورد قضاوت کنیم .

موفق باشید .

پیمان ‌

Peyman-Pop

Active Member
آقا سامان و آقا موهی‌ :

اگر دسترسی‌ شما بسته شد به دلیل همین بحث های متفرقه بود که در تاپیک های دیگه برخلاف قوانین و تذکراتی‌ که بهتون داده میشد مطرح میکردید و موضوع اونها هم از مسیر اصلی‌ خودش خارج میشد .

متاسفانه اینجا هم همینکار رو تکرار کردید .

آقا سامان بعد از صحبت ها و درخواست هایی‌ که از شما بعد از بازگشتتون کردم از شما انتظار چنین رفتاری رو دوباره نداشتم ، متاسفانه اگر به این کار ادامه بدید نه تنها نمیتونم در مورد نام کاربری شما کاری بکنم بلکه دسترسی‌ اون آیدی شما دائمی‌ و برای همیشه بسته خواهد موند .

پس لطفا دیگه با این مسائل جو انجمن رو عوض نکنید ، ممنونم .

آقا موهی‌ شما هم اگر بخوایید کار های گذشته خودتون رو ادامه بدید متاسفانه مجبورم بسته بودن دسترسی‌ شمارو به دو ماه دیگه تمدید کنم. شما هم لطفا کمی‌ به مسایلی‌ که بهتون تذکر دادم بیشتر دقت کنید .

ممنونم .

در پایان بخاطر احترام به درخواست شما کاربران و در نظر گرفتن رعایت حال شما به زودی شکل جدیدی از انتقال تاپیک رو در انجمن به اجرا میزاریم که دیگه جای هیچ سوالی‌ هم برای کاربر نمیمونه و مستقیما می‌تونه مدیر مخاطب خودش رو پیدا کنه منتها اینکار کاملا شرایط خودش رو داره که بزودی توضیحات بیشتر رو برای شما در انجمن میدم .

موفق باشید .

پیمان ‌

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا