يه تايپك در اينجا زدم و رفتم بيرون نمي خواهم من باشم كه به مسايل دامن مي زنم اين دومين تايپك من اينحا اونم بخاطر پاسخ و سوال از شما عزيزمPeyman-Pop گفت:......در اینجور مواقع اگر به مدیر اون انجمن پیغام خصوصی بدید جریان رو برای شما کامل شرح میده و به موضوع رسیدگی میکنه همونطور که در قوانین ذکر کردیم و میدونم حتما شما نخوندید ;-)
موفق باشید .
پیمان
saman_sweden2 گفت:يه تايپك در اينجا زدم و رفتم بيرون نمي خواهم من باشم كه به مسايل دامن مي زنم اين دومين تايپك من اينحا اونم بخاطر پاسخ و سوال از شما عزيزم
آقا پيمان آيا اين راحتر سريعتر و عقلاني تر نيست كه همون مدير اين پيام را به اون كاربر بده
در ضمن وقت نداره سرش شلوعه و... همه بهانه است عذر موجه نيست كسي كه وقت ميذاره تايپكي را منتقل مي كنه ميتونه وقت بذاره پاسخ هم بده
ممنونم
آقا پیمان عزیز زیاد مطمئن نباشیدPeyman-Pop گفت:در اینجور مواقع اگر به مدیر اون انجمن پیغام خصوصی بدید جریان رو برای شما کامل شرح میده و به موضوع رسیدگی میکنه همونطور که در قوانین ذکر کردیم و میدونم حتما شما نخوندید ;-)
من در اين مورد زياد مطمن نيستم كافيه يك چرخ كوچولو توي بخش هاي مختلف انجمنها بزنيدPeyman-Pop گفت:خیلی از تاپیک ها هستند که دیگه بطور واضح قوانین سایت رو نقض میکنن در مورد انتقال این تاپیک ها به نویسنده اطلاع داده نمیشه چون کوتاهی از خود نویسنده بوده که قوانین سایت رو قبل از ارسال مطالعه نکرده .
روش اشتباهيهPeyman-Pop گفت:چرا سامان عزیز عقلانی هست اما زمانی که ما بدونیم اون کاربر خودش کوتاهی نکرده باشه .
Peyman-Pop گفت:کاربر جدید باشه یکجور خودمون رو موظف میدونیم چون میگیم قوانین رو حتما نخونده اما کاربر قدیمی سایت دیگه قانونی رو که مدت هاست مطرح کردیم و همه در جریان اون هستند حتی نام انجمن رو به خاطر اون تغییر دادیم و حتی کاربر تازه وارد هم زمان ورود به اون انجمن از موضوع مطلع میشه دیگه باید در جریان این قوانین ساده باشه .
وقتی همه جا از زمان ورود تا در هر انجمني قوانین رو جلوی چشم کاربران قرار دادیم و بدون توجه به اونها کاربری رد میشه دیگه پس اینجور مواقع جای سوال و تردید نمیمونه ، مدیر اون انجمن هم گناهی مرتکب نشده که بگیم موظف هستش جواب کوتاهی کاربر رو بده![]()
Peyman-Pop گفت:البته من مجید جان رو دوست دارم پسر گلی هستش به احتمال زیاد هم مدیریت یکی از انجمن ها رو هم میخوایم بهش بدیم اما دیگه انتظار دارم حداقل چون کاربر قدیمی سایت هستش به قوانین توجه کنه .
Peyman-Pop گفت:همین که یک تاپیک حذف میشه به معنی اینه که برخلاف قوانین انجمن بوده و اینکه شما دوباره سوال کنید چرا حذف شده یعنی اینکه شما اصلا قانونی در این باره ندید که برای شما این موضوع سوال برانگیز شده![]()
magid گفت:.............
چرا ديدم ولي به نظر من مي تونم بپرسم كه چه كسي پاك كرده![]()
===========
با تشكر
مجيد( 8O )
NextWorld IT گفت:منم در تعجب هستم كه چرا مدير بخش نمياند و توضيح نميدند. شايد فكر ميكنند كه كاربران در حد و اندازه ايشون نيستند!
saman_sweden2 گفت:magid گفت:.............
چرا ديدم ولي به نظر من مي تونم بپرسم كه چه كسي پاك كرده![]()
===========
با تشكر
مجيد( 8O )
آقا مجيد در عمومي كامپيوتر ما يه ازگل بيشتر نداريم و شما هم تابپك خود را در عمومي كامپيوتر نوشته بوديد مسول اون قسمت تا هوا پس ميشه ميره تو سوراخ موش و در نميايد بجز اون مسول و آقا پيمان مدير ديگري نمي تونه اون مطالب برداره آقا بابك و آقا مجيد اصلا تو انجمن نيستند تا تايپك بردارن در ثاني اونا هميشه اطلاع مي دهند آقا پيمان هم كه اينجا بودند اگر كار ايشون بود اطلاع ميدادند
عمومي كامپيوتر
مشخصات • Iman_flash • ايمان اكبري • ايمان فلاش
كلا هر مديري در حوزه خودش ميتونه تايپك برداره
iman_flash گفت:سلام...
راستي سامان جان ممنون كه زحمت ميكشي عكساي منو چاپ ميكني تو سايتچقدرم خوشتيپ افتادم
![]()
magid گفت:آقا پیمان عزیز زیاد مطمئن نباشید
اتفاقا یکی از قسمتهای مود علاقه من همین قسمت قوانین سايته![]()
روش اشتباهيهالبته از نظر خودم
که به صرف اطلاع داشتن کاربر از قوانین بدون هیچ توضیحی تاپیکش رو پاک کرد
![]()
هر چيـــــــــــــزي قانونه خوب نيست بلكه هر چي خوبه قانونه يا بالعكس![]()
البته بازهم به نظر خودم![]()
ghamnevis گفت:شرمنده بچه ها
شايد اصلا اينجا جاش نباشه كه بگم! اما آقا پيمان من يك سوالي داشتم ؟!
منم همين مشكل برام پيش اومده ! اونم نه يكبار بلكه چند بار اما اين بار آخر ديگه حسابي كفريم كرده !!!
من يك تاپيك زدم توي انجمن فوتوشاپ به اسم : معرفي سايت هاي مرجع آموزش فوتوشاپ (لطفا شما هم تكميل كنيد) .
تعداد ارسالهاي اين تاپيك نزديك 30 رسيده بود كه ديديم بله مجددا همين تاپيك پاك شده !!! (دفعه قبل كه همين تاپيك رو با همين اسم زدم بلافاصله پاك شد و اكانت من هم 1 روز بسته بود !!! حالا چرا نميدونم )
در اين تاپيك من وبقيه دوستان مثل فروغ خانم و آبتين خسروي عزيز و همين طور محمد جان (جاسوك) به معرفي سايت هاي مفيد در زمينه فوتوشاپ پرداختيم مثل معرفي سايتهايي كه شامل پلاگ اينز ها ، براش ها ، آموزش ها و ... بودند ، كه نه با انجمن مغاير بود نه با قوانين سايت ! اين آخري هم فروغ آخرين ارسال را كرده بود كه اكانت اون هم بسته شد ! البته نميدونم الآن درست شده يا نه ؟ بعد از ارسال فروغ تاپيك حذف شد! جالب اينه كه فروغ فقط يك سايت رو معرفي كرده بود !!!
من دفعه اول كه تاپيك منهدم شد ! به آقا مجيد گفتم كه ايشون هم ميدونم به خاطر گرفتاري نتونستند پيگيري كنند. اما اين بار ديگه بيخيال شدم و تصميم گرفتم جوابمو از شما و مديراي مربوطه بگيريم !!!؟؟؟
ميشه بگيد چرا تاپيك من حذف شد !!!!!! اگر بخوايد متن تك تك ارسالها رو براتون ميزارم تا ببينيد كه هيچ مشكلي نداشته . منم با سامان موافقم اما من اسم نميبرم چون آشنايي ندارم با اكثر مديرا
...........
دوستان ، خصوصا كامي جان و آقا پيمان اگر لحن حرف زدنم يكم تند بود شرمنده اما اگه شما هم روزي 10 ساعت فقط توي اين سايت چرخ ميزديد كفري ميشديد . بازم ميگم شرمنده اگه لحن حرفام كسي رو آزار ميده !
منتظر يه جواب...
سايان