يك توضيح يك عذرخواهی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

awt

Member
سلام بچه ها این توضیخ پایین رو برای جریاناتی که اینجا اتفاق افتاده http://www.majidonline.com/forum/showthread.php?t=33377
می نویسم که شاید بچه ها درست قضاوت کنن
اول از خواندن متن اینجا رو ببینین
http://www.ariaei.com/clickonline/click/index.htm
چرا زود قضاوت می کنید. من اینو می خواستم به مامبو تبدیلش کنم . و اول اچ تی ام ال اونو گزاشتم اونجا نظر دوستانو بدونم و وقتی دیدم دوستان خوششون اومده مامبوش کردم..... حتی به آقای بلوردی هم گفتم که آگر با آقای علوی زاده دوستن باهاشون صحبت کنن تا اگر مشکلی نباشه به صورت رایگان بزارم برای دانلود و تا حالا هم خبری از آقای بلوردی نگرفتم تا ببینم صحبت کردن یا نه ..../ در ضمن هیچ کجا هم به این صفحه لینک ندادم . اگر دادم بگین دادی /و اگر هم دوستان رفتن دیدن فکر کنم از موتور جستجو ها پیدا کردن...../ در ضمن توش تغیرات زیادی هم دادم ولی آخرش هم گفتم که الهام گرفته شده از مجید آنلاین در صورتی که می تونستم اونو ننویسم.../ حالا به هر حال اگر کار اشتباهی کردم!!! از دوستان عذرخواهی می کنم .
بدرود

awt

Member
راستي قابل توجه : IR POULTRY عزیز که ما رو خول حساب کردن / نه عزیز اینو من هم می دونم که این متن هاش ماله یک بلوکه ....... در ضمن این بلوک فارسی کردن نمی خواد به صورت html راحت ميشه تو ناك جا داد ...../ به هر حال من بیشتر متن ها رو گزاشتم تا صفحه خالی نمونه ، مثلا پایین نوشتم . تعداد افراد آنلاین ..... ( در حالی که این جریان افراد آنلاین همیشه ثابته و یک فرد مبتدی هم می تونه بفهمه که این متن ها سر کاریه ...)
نتیجه گیری : IR POULTRY عزیز همیشه سعی کن ادب را رعایت کنی.
مرسی از IR POULTRY

spsgorgan

Active Member
awt جان من irpoultry نيستم و spsgorgan هستم ! اين يك .
دو : لازم به زدن تاپيك جداگانه نبود تو همون تاپيك هم حرفت رو زدي كافي بود .
سه : بلوكي كه گفتم روي ناك قشنگ نصب ميشه با html ميتوني كار كني كي گفت نميتوني !؟ بحث من در مورد جمله اي بود كه گذاشته بودي :

Design For PHPNUKE
by Ebrahim Molayi
همين !

چهار : در مورد افراد آنلاين ما كه حرفي نزديم !
پنجم : ادب رعايت كردن من يا نكردنم به خودم مربوطه اگر هم به شما برخورده من شرمنده ! خوبه :دي

همين و بس . ديگه هم ادامه نده خواهشن كه دوران اين بچه بازيا تموم شده .

spsgorgan

Active Member
مهم نيست براي كي متاسفين چون به خودتون مربوطه . در هر صورت باز هم تكرار ميكنم از سن ما ( البته شما رو نميدونم چند سالتونه ولي خوب ... ) گذشته كه اين بچه بازيا رو داشته باشيم .

موفق باشيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
Awt از توضيحاتت ممنونم..
متاسفانه از اين اتفاقات زياد ميفته و عادي شده.. البته اون موضوع هم پروندش بسته شده بود..
در هر صورت از توضيحاتت ممنونم..

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا