يك توضيح درباره پي.اچ.پي

سلام من تازه كار هستم لطفا يك توضيح ذرباره پي.اچ.پي به من بديد تا بدونم كارايش چيه و چه مزيتهايي نسبت به اچ.تي.ام.ال داره و آيا بايد كدنويسي هم هتما بلد باشيم يا ميشه مثل فرونت پيج با محيط گرافيكيش كاركرد پيشا پيش از كمكتون ممنونم لطفا درباره اينا هم توضيح بديد كه آيا ربطي به هم دارن و كارشون چيه

phpbb . phpnuk . va chandtaye dige :oops:

mer30 bye

سلام دوست عزيز
مطلبي كه براتون نوشتم توضيح مختصري در مورد phpbb هست و بر گرفته از سايت

http://phpbb.farsiprojects.com/

لطفا براي كسب اطلاعات بيشتر يه سري اونجا بزنيد

phpBB چيست؟

phpBB يك انجمن با امكانات بسيار قوي مي باشد كه داراي محيط كاربري زيبا و كاربر پسندي است. اين انجمن بصورت open-source ميباشد. از مزاياي ديگر اين انجمن دارا بودن كنترل پنل بسيار قوي مديريت انجمنها ميباشد همچنين دارا بودن بخشي به نام پرسش و پاسخ (FAQ) براي حل مشكلات كاربران انجمنها. مبناي برنامه نويسي اين انجمن PHP مي باشد كه با بانكهاي اطلاعاتي از جمله MySQL, MS-SQL , PostgreSQL, Access/ODBC ميتواند كار كند. اين محصول بصورت كاملا رايگان مي باشد كه به سايتهاي مختلف عرضه مي شود.

phpBB فارسي چيست؟

بدليل اينكه بسياري از كاربران ايراني و فارسي زبان از اين انجمن استفاده مي كنند و متاسفانه چون اين زبان براي phpBB تعريف نشده است، من بر آن شدم كه اين انجمن را فارسي كنم تا يك سري امكانات فارسي از جمله تايپ فارسي، تاريخهاي فارسي و ... در آن قابل روئيت باشد. شما در phpBB‌فارسي ديگر هيچ قسمتي را به زباني غير از زبان شيرين فارسي نخواهيد ديد و تمام قسمتهاي آن به فارسي تبديل شده اند از جمله پيغامها ، نحوه نمايش پيغامها ، پرسش و پاسخ ، كنترل پنل مديريت انجمنها و ... كه باعث راحتي كار براي كاربران گرامي ميشود. توجه داشته باشيد phpBBفارسي بصورت كاملا رايگان بوده و در دسترس همگان قرار مي گيرد و هرگونه استفاده تجاري از آن ممنوع است.

مخلصيم
اشكان

adelnet

Member
majid_enter گفت:
سلام من تازه كار هستم لطفا يك توضيح ذرباره پي.اچ.پي به من بديد تا بدونم كارايش چيه و چه مزيتهايي نسبت به اچ.تي.ام.ال داره و آيا بايد كدنويسي هم هتما بلد باشيم يا ميشه مثل فرونت پيج با محيط گرافيكيش كاركرد پيشا پيش از كمكتون ممنونم لطفا درباره اينا هم توضيح بديد كه آيا ربطي به هم دارن و كارشون چيه

phpbb . phpnuk . va chandtaye dige :oops:

mer30 bye

ببين . html برای سایتهای static هست یعنی سایتهای "نا پویا" . ولی از زبان هایی مثل php برای ساختن سایت dynamic ( پویا ) استفاده می کنن.

در ضمن php زبان برنامه نویسی هست و محیط گرافیکی نداره . اون html هم یه زبان هست و محیط گرافیکی مثل frontPage برای این هست که کسایی که برنامه نویسی با html رو نمیدونن بتونن به راحتی باهاش کار کنن.

البته محیطهایی هم برای استفاده آسون تر از php هست که برای یادگیری بد نیست .

-----------------------------------------
l3oy.persianblog.com

جدیدترین ارسال ها

بالا