يك تالار گفتمان مي خواهم براي سايتم به صورت فارسي

Salar

Active Member
خوب بهترين تالار گفتمان فارسي رو با phpbb ميشه درست كرد...

armanbm

کاربر VIP
فارسيش؟؟؟؟؟؟هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
كجاست كه ما نديديم؟؟؟

Salar

Active Member
armanbm گفت:
فارسيش؟؟؟؟؟؟هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
كجاست كه ما نديديم؟؟؟
الان همين انجمن مجيد آنلاين با phpBB 2.0.6 هست!!! خوب فارسي هست ديگه....آنگولايي نست كه...

iranexplorer.net

Active Member
فردا (پنجشنبه) هم پروژه فارسی سازی vBulletin تموم میشه و می تونید امکانات اونو مشاهده کنید. نصب اون کاملا خودکار هست.

ایران اکسپلورر

armanbm

کاربر VIP
نبايد فروم آماده گرفت اگه آدم خودش بسازه بهتره چون در اون صورت اگر مشكلي هم پيدابشه خود طرف بلد هست و حلش ميكنه!

armanbm

کاربر VIP
من يه سوال از آقا سالار داشتم
چرا با اينكه من قبل از شما مطلب بالا رو نوشتم نوشته ي شما آمد بالاي نوشته ي من؟؟؟؟

Salar

Active Member
armanbm گفت:
من يه سوال از آقا سالار داشتم
چرا با اينكه من قبل از شما مطلب بالا رو نوشتم نوشته ي شما آمد بالاي نوشته ي من؟؟؟؟

کدوم مطلب!!!! 8O

Salar

Active Member
armanbm گفت:
نبايد فروم آماده گرفت اگه آدم خودش بسازه بهتره چون در اون صورت اگر مشكلي هم پيدابشه خود طرف بلد هست و حلش ميكنه!

حرف شما درست ولی اگه آدم بخواد برای هر کاری خودش دست به کار بشه که میلیونها سال میبره...یه کی میاد فارسی سازی میکنه...اونیکی میاد برنامه رو کرک میکنه یکی دیگه میاد ...
همینطوری با کمک اینو اون میشه یه سایت خوب درست کرد...
من الان خودم تغریبا 6 ماه هست سر یه سایت موندم...تنهایی بد دردیه :wink: :(

aghahamidgol2

Active Member
پس اگر اين طوري هست بگيد ويندوز هم خودمان بسازيم و فارسي كنيم و استفاده كنيم نه؟

armanbm

کاربر VIP
aghahamidgol2 گفت:
پس اگر اين طوري هست بگيد ويندوز هم خودمان بسازيم و فارسي كنيم و استفاده كنيم نه؟

آقا حميد گل راست ميفرماييد :wink:

اصلا چرا داريم طراحي سايت ياد ميگريم؟
بديم براموندرست كنن ديگه!!!

اگر هم پول ندارريم بريم يكي از اين تمپليت هارو كه خود سايت هاي free hoftمیدن بگیریم دیگه!!!!

:D بیخود نیست ایران هنوز تو جهان سوم هست

یکم سعی کنید خودکفاباشید مگه بیلگیس خودش dos رو ننوشت؟؟! اونم میرفت یک سیستم عامل آماده میگرفت؟؟!

من نمیگم همکاری بده ولی شما فکر نکردید که اگر مشگلی در فروم های آماده پیش بیاد چیکار میکنین ؟؟

از شما اصلا توقع نداشتم آقا حميد گل :cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا