راسيتش من مدت زيادي دنبال برنامه اي براي اين منظور گشتم و همونطوري هم كه ملاحظه كردين از دوستان در اينجا هم طلب ياري كردم ولي اين قضيه نتيجه بخصوصي به دنبال نداشت البته منظور من اينه كه برنامه هايي براي اين منظور خيلي خيلي كم و اكثرا پولي هستن.
طي جستجوهاي مكرري كه در اين زمينه انجام داده بودم برنامه اي به نام SPIP رو پيدا كردم كه متاسفانه اشكالات اين برنامه از مزيت هاي اون بيشتر هست.
SPIP يك برنامه مديريت محتواي كدباز PHP هست كه اختصاصا به منظور نشر الكترونيك يا همون مجله الكترونيك ساخته شده اطلاعات جامع و كامل درباره اون و ساير برنامه هاي مديريت محتواي كدباز رو مي تونين از سايت
http://www.opensourcecms.com پيدا كنين نسخه فارسي شده اون البته به صورت دست و پا شكسته در سايت رسمي اون هست برنامه نويسي اون PHP3 هست راستش رو بخواين من كه با هيچ كلكي نتونستم اين برنامه رو نصب كنم اگر اين مشكلات رو نداشت بايد برنامه مناسبي مي بود.
البته كار من در اينجا به پايان نرسيد و هنوز هم دارم رو برنامه هاي ديگه اي از اين دست بررسي هاي لازم رو انجام مي دم.در حال حاضر هم دارم روي برنامه Mambo كار مي كنم و تا به اين لحظه هم برنامه اي واقعا مناسب براي اين منظور به نظر رسيده و نتونستم اشكالي به امكانات اون بگيرم معمولا احتياجاتي كه براي ساخت يك مجله الكترونيك پيش بيني مي شه با يك سيستم خبر تا حدود زيادي برابري مي كنه نسخه جديد اين برنامه با امكانات پيشفرض خودش تقريبا تمامي اين نيازهارو برابرده كرده.