يك برنامه مخصوص ساخت مجلات الكترونيك

Jasem

Member
بچه ها يك برنامه مخصوص مجلات الكترونيك سراغ داريد .
البته به غير از MT .
از طرفي هم بشه رو فارسي سازيش هم راحت كار كرد . :arrow:

Jasem

Member
a Truth Seeking جان ممنون .
من هم استفاده كردم از بحثها .
اما به نظر خودت آخرش نتيجه ........... چي ميشه ؟

a Truth Seeking

Active Member
راسيتش من مدت زيادي دنبال برنامه اي براي اين منظور گشتم و همونطوري هم كه ملاحظه كردين از دوستان در اينجا هم طلب ياري كردم ولي اين قضيه نتيجه بخصوصي به دنبال نداشت البته منظور من اينه كه برنامه هايي براي اين منظور خيلي خيلي كم و اكثرا پولي هستن.
طي جستجوهاي مكرري كه در اين زمينه انجام داده بودم برنامه اي به نام SPIP رو پيدا كردم كه متاسفانه اشكالات اين برنامه از مزيت هاي اون بيشتر هست.
SPIP يك برنامه مديريت محتواي كدباز PHP هست كه اختصاصا به منظور نشر الكترونيك يا همون مجله الكترونيك ساخته شده اطلاعات جامع و كامل درباره اون و ساير برنامه هاي مديريت محتواي كدباز رو مي تونين از سايت http://www.opensourcecms.com پيدا كنين نسخه فارسي شده اون البته به صورت دست و پا شكسته در سايت رسمي اون هست برنامه نويسي اون PHP3 هست راستش رو بخواين من كه با هيچ كلكي نتونستم اين برنامه رو نصب كنم اگر اين مشكلات رو نداشت بايد برنامه مناسبي مي بود.
البته كار من در اينجا به پايان نرسيد و هنوز هم دارم رو برنامه هاي ديگه اي از اين دست بررسي هاي لازم رو انجام مي دم.در حال حاضر هم دارم روي برنامه Mambo كار مي كنم و تا به اين لحظه هم برنامه اي واقعا مناسب براي اين منظور به نظر رسيده و نتونستم اشكالي به امكانات اون بگيرم معمولا احتياجاتي كه براي ساخت يك مجله الكترونيك پيش بيني مي شه با يك سيستم خبر تا حدود زيادي برابري مي كنه نسخه جديد اين برنامه با امكانات پيشفرض خودش تقريبا تمامي اين نيازهارو برابرده كرده.

a Truth Seeking جان با تشكر از توضيحات شما
لطفا در مورد نرم افزار Mambo و نحوه استفاده و لينك دانلود بيشتر توضيح بده

sasan4u

Member
با سلام و خسته نباشيد از اونجايي كه احتمالا اين تاپيك نتيجه صحبتهايي است كه قبلا در رابطه با بهترين سيستم براي ساخت مجله الكترونيك صورت گرفته عرض كنم در سايتhotscripts
اگر بگرديد بدنبال program for creat Emagazine نتيجه اين مي شه
http://www.hotscripts.com/search/461304.html
با2217 برنامه ولي اگه بگرديد دنبال
free program for creat Emagazine
نتيجه مي شه صفر

a Truth Seeking

Active Member
ممنون از راهنماييت ساسان جان.البته مي شه در اين زمينه از برنامه هاي معادل هم استفاده كرد معمولا همون برنامه هايي كه براي مديريت خبر بكار مي ره يا برنامه هايي كه براي ساخت وبلاگ مورد استفاده قرار مي گيره.

Jasem

Member
بچه ها ممنون .
ساسان جان حرف شما دقيقاْ درسته و جستجو من هم همين نتيجه رو داد .
اما به قول a Truth Seeking عزيز ميشه از شباهت برامه هاي سايتهاي خبري استفاده كرد .
خوب شايد زياد ايده آل نشه اما باز هم نتيجه بد نيست .
راستي نظرتون چيه براي ساخت يك چنين برنامه اي خودمون دست بكار بشيم .
شايد مثل آقا فرهاد كه نسبتاْ جالب برنامه فروشگاه آن لاين رو براي فارسي خصوصي كرده بشه يكم با ور رفتن بيشتر با اين برنامه ها يك برنامه خوبي از آب در آورد .

جدیدترین ارسال ها

بالا