:: يك برنامه عالي براي دستكاري فايلهاي سرور(Host) ::

alachig

Member
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.

این برنامه کاملاً توپ درواقع یک اکسپلورر serverside هستش که با asp.net پیاده سازی شده.

شما فایل MDE.dll رو تو پشه Bin ریشه سرور اپلود کرده و فایل اصلی MDE.aspx رو هرجا که دلتون بخواد آپلود می کنید. البته می تونید نام فایل MDE.aspx رو تغییر بدین(برای دلایل امنیتی)
فايلimages.zip رو هم Unzip کرده و پوشه images رو کنار فایل MDE.aspx آپلود بفرمایید!

بعد از طریق فراخوانی فایلMDE.dll از Internet Explorer خودتون و وارد کردن Username و Password براحتی می تونید تو سرور هاستتون بگردین و هر سایتی رو که دلتون خواست هک بکنین و هر فایل و یا سورسی رو که پسند کردین(شاید هم دیتابیس اطلاعات محرمانه) به پوشه خودتون و یا یه سایت دیگه کپی کنید و براحتی داونلودش کنید و حالی برده باشین.
البته این برنامه داداشتون تو یکی از سرورهای امریکایی که سرور سایت خودم هم بود خیلی خوب جواب داد. اما تازگیها روی یه سرور جدید آزمایشش کردم که مثل اولی جواب نمی داد. فقط درایوها رو نشون می داد و هیچ پوشه ای نبود. اما از اونجایی که من می دونستم پوشه winnt تو درایو c هستش تو قسمت addreess با جلوی متغیر URL زدم C:\WINNT و وارد پوشه ویندوزشون شدم. اما نمیدونم رو سرور سایت شما هم جواب بده یا نه. لطف کنید بعد از این کارها آدرس فایل رو واسه ما هم بفرستید تا ما هم یه حالی از سرور هاستتون ببریم.(مثل آقا مجید) البته معلوم نیست اگه ما بتونیم تمامی فایلهای سرور رو هم داونلود بکنیم می تونیم یه استفاده ای ازشون ببریم یا نه فقط وقت تلف کردنه؟
ضمناً واسه خاطر اینکه مدیر سرور و سایر کاربران سایتتون نتونه از این فایل استفاده کنه واسش username و Password تعریف کردم که اینه:
کد:
Username:alachig
Password:123
اگر هم کسی به جنبه انسان دوستانه اش اعتراض داشت لطف کنه شکایت قضایی نکنه. مثل بچه آدم تذکر بده تا از اینجا ورش دارم.
خب. اگه بازهم سئوال یا اشکالی بود در خدمتیم. همونطور که گفتم ما رو بی نصیب نزارین.
البته سايتتون بايدasp.net رو ساپورت بکنه.
با تشکر
آلاچيق

blueapple

New Member
سلام - اين كه دانلود نميشه ! آخه 150 ام كه اجازه كينك مستقيم برتي دانلود رو نميده بايد يه صفحه اچ تي ام ال بسازي دعد از تو اون لينك بدي بعد آدرس او صفحرو بذاري اينجا

alachig

Member
چي شده؟ اينجا چه خبره؟ چه اتفاقي افتاده؟
چرا همه مشكوك مي زنن؟

omidak

Active Member
سلام:
والا نميدونم اينجا چرا انقدر به قول خودت مشكوك ميزنه.
اين مقاله پاك شده بود و آبرويه من داشت ميرفت.
اما الانه اينجاست 8O :wink:

alachig

Member
چرا كار نميكنه.
مگه سايت بيوك دات صدوپنجاه ام دات كام رو نمياره؟
اونجا دوتا لينك هستش كه خوب كار مي كنن.

omidak

Active Member
سلام:
ما كه آخره سر نتونستيم Download ایش کنیم.
بهتره Upload ایش کنی تویه PSCODE.Com
اونجا امتیاز هم میگیری :wink:

pedymx

Member
سلام
سايت رو مياره ولي هردو فايل قابل برداشتن نيست
اگر يك دفه خودتون تست كنيد . ميبينيد كه ميره و يك صفه مياره و ارور ميده :)
خوش باشيد ...

alachig

Member
احتمالاْ 150m رو سیستم من کوکی زده به خاطر همین من می تونستم داونلود بکنم اما شما نه.
بالاخره لینکها درست شد. آقا مجیده دیگه...
از قديم گفتن:
هيچ جايي مثل خونه آقا مجيد نميشه. بخدا من اونروز هرچي خودمو كشتم خب نتونستم اينجا بزارم. يكم طقسير آقا مجيده.
داونلودش بكنين. اگه كار نكرد دوباره پشت سرمون كلاش نزارين. بياين مطرح كنين انشاا.. جواب مي گيرين.
زمنن اگه از من ميشنوين عجله كنين تا 25 نشده!!!!

omidak

Active Member
سلام:
خوب خيلي خوب بود كلي رله كار كرد.
اما چرا Source برنامه رو نزاشتی؟ :roll:
باور کن راه دوری نمیره.
اگر هم میخوایی ثبت اش کنی به اسم خودت به سایت http://www.pscode.com برو و اونجا Upload ایش کن به اسم خودت.
میتونی هم تویه FarsiProject بزاریش. البته اطلاعات زیادی در مورد اون سایت ندارم :roll: :wink:
اونجوری کسی نمیتونه دودر اش کنه :wink:

pedymx

Member
سلام
من روي سه تا سرور امتحان كردم . روي دوتاش ارور ميداد و اصلا كار نكرد . و روي يكي هم كه مال خود ماكروسافت هستش . هيچ اروري نداد و صفحه كاملا سفيد ميومد و فقط تايتل صفحه لود ميشد .
اما روي لوكال هاست خودم دفعه اول بي هيچ اروري كار كرد.
نميدونم حتما مشكل از منه .
به هر حال كه روي لوكال خودم ديدم چيز توپي بود
موفق و خوش باشيد ....

alachig

Member
:oops:

خيلي ممنون از لطفتون.
جناب pedymx اگه ميشه بفرماييد چه اررورهايي ميده تا بيشتر كمكتون بكنيم.
(روي اون سرور مايكروسافته 8) )

pedymx

Member
سلام
ممنونم از كمك شما كه اينقدر لطف دارين
اين يك اروري مثل اين ميداد :

<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>

<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>

اين دوتا
كه البته روي لوكال هاست خودم اين مشكل رو نداشت و درست كار كرد
خوش باشيد ....

Ealireza

Member
اميد جان اين كار رو كردم ولي ميزنه

Line 22: "Forms", "Passport" and "None"Windows
Line 23: -->
Line 24: <authentication mode="None" />
Line 25:
Line 26:

چرا
من بدبخت شانس ندارم تا حالا هيچ برنامه دات نتي رو نتونستم اجرا كنم

omidak

Active Member
سلام:
حتماً فايل DLL باید درون دایرکتوریه Bin قرار بگیره و حتماً باید دایرکتوری شما Active باشه :wink:

pedymx

Member
Ealireza گفت:
اميد جان اين كار رو كردم ولي ميزنه

Line 22: "Forms", "Passport" and "None"Windows
Line 23: -->
Line 24: <authentication mode="None" />
Line 25:
Line 26:

چرا
من بدبخت شانس ندارم تا حالا هيچ برنامه دات نتي رو نتونستم اجرا كنم

منم در لوكالم همين ارروز رو + اوني كه قبل گفتم داشتم . اين لاين رو از كامفيگور پاك كردم درست شد . البته فقط توي لوكال . اون اررور قبلي كه گفتم حل نشد.

خوش باشيم...

جدیدترین ارسال ها

بالا