يك انيميشن بسيار قوي ..... به اين ميگن كليپ ..حالا بريد كليپ بسازيد....

Ghamnevis

Well-Known Member
واي كه چقدر تو خنگي !

سايت خودم ديگه ! يادت نيست !!! پرشين گرافيست !

Mandana

Active Member
هاااااااااااااااااااااااااااااا.چرا يادمه.راه نيافتاد تنبل خان؟آخ كه اگه سايت گوگل بود تاحالا مجددا راه اندازي شده بود بسكه تو همش كش ميدي.

يه پ.خ بده ببينم چقدرش مونده؟!

Ghamnevis

Well-Known Member
نه ولله ! انقدر گرفتار بودم كه هنوز تموم نشده !

ولي توي همين هفته راه ميافته !

Mandana

Active Member
congratulate
آقا پس زياد خودتو تو دردسر ننداز هر موقع تونستي شروع كن.فعلا يقه امير رو مچسبيم:mrgreen:

از اول شروع كن امير جان

Mandana

Active Member
از اول شروع كندي بگيد براي درست كردي اين وب نمي دونم چي چي ها بايد چكار كنيم.چه چيزهايي بايد بلد باشيم.چه امكاناتي ميخواد.به چه درد مي خوره.چقدر زمان مي بره ياد بگيريم!و چجوري ميتونيم درست كنيم.فعلا همين:mrgreen:
اينها فلشه دي جي جان؟فرمتش كه avi هستش.ولي من ديگه توضيحاتشو نخوندم حتما جايي توضيحي چيزي داده ديگه!
منتها منكه چيني پكني بلد نيستم!

Ghamnevis

Well-Known Member
آقا من فردا يه مقاله براي مقدمه ميزارم...

بيشتر بايد به فيلمنامه نويسي مسلط بود تا فلش :)

Mandana

Active Member
نه بابا من فقط يكم با فلش كار كردم بيشتر با همون ايميج ردي كار مي كنم.آره سايان ديگه چه كنيم.حالا كو پول؟:mrgreen:

امير جان من ميخوام بدونم چجوري مثلا دست و پاها رو توي فلش حركت ميدند.يعني راهي نيست كه با يك تصوير ايمپورت شده همين كار رو كرد؟!

amir_s

Active Member
abtin_khosravi گفت:
نه بابا من فقط يكم با فلش كار كردم بيشتر با همون ايميج ردي كار مي كنم.آره سايان ديگه چه كنيم.حالا كو پول؟:mrgreen:

امير جان من ميخوام بدونم چجوري مثلا دست و پاها رو توي فلش حركت ميدند.يعني راهي نيست كه با يك تصوير ايمپورت شده همين كار رو كرد؟!
چرا ميشه ...
ولي اين ديگه ميشه گفت وب ايزود (همون وب چي چي شما !) نيست !
چون وكتور نيست

amir_1

New Member
تو جواب ابتين جان بگم كه بهترين راه تبديل فايل به پسوند Wmf و Import كردن هستش البته عكس بايد كيفيت داشته باشه بهد مي تونيد با جدا سازي رنگ ها و گروپ كردنشون پا ها رو حركت بدي خيلي راحته .

Mandana

Active Member
اگه بشه خيلي عالي ميشه.راستش ميخوام بدونم ميشه چيزي با كيفيت كارتونهاي تلويزيون ازين فلش بيرون كشيد يا نه؟!باشه امير جان حالا اسمش وب ايزود نباشه ميخوام قشنگ باشه.

amir_s

Active Member
آبتين جان ! فلش تو هيچ چي كم نمياره !
راستي چه امضاي باحالي د اري!

Mandana

Active Member
قربانتان.قرار شد امروز سوسكه رو ببرم خودش انتخاب كنه.خوب پس ما منتظر باشيم؟

شما بهتر همون فلش رو استاد شی!
انیمیشن و کار گرافیکی با فلش راحت نیست عزیز!
استفاده از ابزار ها اگه درست باشه می شه اشکال سه بعدی رو با خود فلش خیلی قشنگ در اورد ، مثلا سایت
http://www.ahwazbidardel.com
رو ببین که یه پل و ماشین با فقط فلش چطور سه بعد دارند پس بهتره اول از همه به خود طراحی اشکال با فلش رو بیاری بعد هر چیزه دیگه ای رو شروع کنی!
بهتره اگه سایت رو دیدی به صفحه اولش هم بری و یه انیمیشن رو هم ببینی که با فلش دراومده!

جدیدترین ارسال ها

بالا