يكي جواب ما رو بده ديگه

jamal61

Member
لطفا آدرس دانلود يا سايت Phpبراي آپديت آسان و روز مره يك سايت خبري و ورزشي را ااينجا قرار دهيد
لطفا دقت كنيد كه من اصلا به عضو گيري در سايت نياز ندارم وقت مي خواهم خودم به عنوان آدمين بتوانم سايت رو بروز كنم

VAHID216

مدیر بازنشسته
شما به یه سیستمی مثل نیوک یا مامبو نیاز دارید و قسمت های دیگه رو می تونید غیر فعال کنید . حالا کدومش رو دوست دارید

VAHID216

مدیر بازنشسته
اما به نظر من فرقی نمی کنه هر دوش خوبه به تناسب انجام دادن این کار

bache +

Well-Known Member
مامبوی من امروز هک شد پس توصیه نمیشه
21.gif

S4DEGH

Well-Known Member
bache + گفت:
مامبوی من امروز هک شد پس توصیه نمیشه
21.gif
عجب !!

خيلي باحال بود ! بالاخره مامبو هم هك شد برو تو سايتش بگو .. تا اينقدر نگن مامبو ضده هكه !

bamshad

Well-Known Member
sadeghkhafan گفت:
عجب !!

خيلي باحال بود ! بالاخره مامبو هم هك شد برو تو سايتش بگو .. تا اينقدر نگن مامبو ضده هكه !
صادق جان هر چیزی اگه هک بشه خوب مسئولینش میگن که مشکل از خودتون بوده و حتما بعضی از تنظیمات رو درست نکرده بودید
خوب نیوک رو همه می دونند هک میشه ولی irannuke واسش توجیح داره :D

ولی خیلی جالبه که مامبو هک شده ها ........

bache +

Well-Known Member
صادق اصلا باورت نمیشه
من رفتم سایتو چک کنم (طرف همون لحضه هک کرده بود)بعد یه نوشته ناشایتست نوشته بود
21.gif
حالا ببین چیکار کرده بود رفته بود نمیدونم چه جوریinstall.phpرو اپ کرده بود بعد دوبازه اینستال کرده بود بعد ایندکسو عوض کرده بود حالا ما تو این هیرو ویری هی ایندکسو عوض میکردیم این یارو هم دوباره ور میداشت ماله خودشو میزاشت منم اصلا کل هاستو پاک کردم
در ضمن ماله من جدید ترین ورژن بوده
دوست عزیز بامشاد جان من بار اولم نیست که مامبو نصب میکنم با تمام تنظیماتش اشنام!
خلاصه این بود که سایت ما هم به .... رفت!
258.gif
294.gif

VAHID216

مدیر بازنشسته
ایول من تو کف این یارو مو ندم هی اپ می کرده عجب ناجنسی بوده خود سایت مامبو می دونه اینو

bache +

Well-Known Member
نه نگفتم خود مدیر اونجا اینجا هم مدیره بیشرف دهن ما رو چیز کرد هرچی من میزدم اون عوض میکرد ماله خودشو میزاشت اعصابمو خورد کرد کل هاستو پاک کردم
302.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا