يخورده رنگ شناسي...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FashisT

Active Member
abtin_khosravi گفت:
منم ازين مطالب مفيد استقبال مي كنم.ممنون و لطف كردي

موفق باشي
بهت نميخوره از اينها بلد باشي :mrgreen:
عزيز اين مطلب اخرتم خيلي خوب بود مفيد و مختصر دمت گرم
:cool:
ازين مطالب مفيد استقبال مي كنم
فعلا :shock:

Mandana

Active Member
خدايا باز من اومدم اينجا.منكه مثل تو همش تو نخ سياه و قرمز نيستم كه.
به علاوه اگه خواستي يك كمي هم توي روانشناسي رنگ و رنگ ايتن هم هست برات بنويسم ذوق بزني بابايي!
راستي انقدر گوش به حرف كن نبودي!الان تو مثلا مردي؟زنده ات اين همه شر داشت واي به مرده ات!

FashisT

Active Member
نوشتم من مرد هستم (مرد و زن) :lol:
ابتين اونارو ميزاري (روانشناسي رنگ)
مرسي

mostafa_az

Well-Known Member
به به آبتين خان
كجايي نيستي بابا
دلم خيلي برات تنگ شده بود
منتظر فعاليت هاي مفيدت در انجمن فوتوشاپ هستيم ( شهرام جان شما گوش نده )

Mandana

Active Member
باشه شهرام هرچند ميدونم باز ضايعم مي كني ولي سر فرصت برات مينويسم ولي اگه خود كتابها رو بگيري بهتره.چون خيلي مطالب و عكسهاي مفيد داره كه به دردت ميخوره.ولي اگه گير نياوردي رو چشمم برات مينويسم.

مصطفي جان نظر لطفته ميبيني كه از راه نرسيده چه بساطي دارم با اين شهرام.والله من مجيدآنلاين كه بسته شد چند بار سر زدم ديگه نيومدم.تازه ديشب مسج ايمان بهم رسيده بود كه گفته بود اينجا باز شده.خلاصه ماهم دوان دوان اومديم و حالا هم خدمتتون حاضريم.دل منم براي همه تنگ شده بود والله.

فعاليت مفيد هم اگه منظورت چته هستمت:lol:
واللا تا چيزي نخوان كه آدم الكي چيزي نميذاره كه باز ضايعش كنن.
راستي آقا يه سوال.منتها چون اصلا با محيط اينجا آشنايي ندارم همينجا ميپرسم.
شما مشهد بودي ديگه؟من نرم افزار cinema4D و Zbrush رو از كجا بايد گير بيارم؟اگه جايي سراغ داري معرفي كن دستت درد نكنه.
فعلا

FashisT

Active Member
ابتين دمت گرم اين كتابشم با همين اسمه ؛ روانشناسي رنگ ؛؟؟؟
راستي من Zbrush رو دان كردم هر نسخه ايشو دارم ولي 2 به بعدش كرك مي خواد ولي ورژن يكش با كرك مياد خداييش يادم نمياد از كجا دان كردم وگرنه لينك ميدادم...
ولي تو تو همين 2 بعدي موندي ميخواي بري 3 بعدي.. :shock:
به كسي نگو بهت ميخنده :wink:

mostafa_az

Well-Known Member
راستش اينا رو ميتوني از تو راهنمايي گير بياري ولي اگه Cinema4d خواستي خودم دارم . يه قرار بزار تا برات بيارمش

مخلصيم
مصطفي

Mandana

Active Member
آقا اين تاپيك رو الان ديدم.آره شهرام اون كتاب اسمش روانشناسي رنگه نوشته دكتر ماكس لوشر.وسطش هم بايد يه چند تا كارت رنگي كه پشتش شماره داره داشته باشه.اگه نداشت از فروشنده بخواه بهت بده.همين ديگه.
اون يكي هم هنر رنگه نوشته يوهانس ايتن اگه طرح و فرمش رو هم گير بياري طرحهاي جالبي توش داره
قربون دستت اگه لينكشو پيدا كردي بهم بده.ديدم توي 2d كه چيزي نشديم يه مدته زدم تو خط 3d.تا چي بشه.
بقول خودت فعلا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا