يا فاطمه المعصومه

bidemajnon

Well-Known Member
[sobhan];735265 گفت:
قبول دارم هر چي بگي حقمه ! :cry: آدم با يكي رفيق باشه و اسمش رو ندونه ...

دقيقا همينطوره ... تو صحبتهايي كه با ايليا داشتي قبلا قبلنا كه ايليا بيشتر ميومد اسمت رو گفته بودي و من يادم رفته بود .
best_parssmile_28.gif

اين ايليا نميدوني كجا رفته ، مگه نبينمش !
best_parssmile_42.gif

طرح آخر هم از همشون بهتر شد ...

و اينكه خيلي خيلي مخلصم دادش جوني ، مار رو دعا كن / . \

يا علي (ع)

محمد حسين

نه حاجي زيادم تقصير تو نيست
منم مثل ايليا كمم پيداس

بيا اينم ا ايليا
تا اسمشو آوردي سر كلش پيدا شد

بازم ممنون از نظرت داداشي
مهتاجيم به 2آ

bidemajnon

Well-Known Member
سلام وحيد جون
طرح زيبايي شده مثل هميشه و سبك زيبايي كه مختص خودته ....
گفتنيا رم اساتيد گفتيدند

بهم الهام شد يكي منو اينجا صدا زد ....... اومدم ديدم محمد حسين جونه ...
سلام خوبي! .... بقيه‌اش تو تايپيك خودت :d

يا علي

سلام ايليا جوون
امروز انگاري بازار اين جون جون داغه ها
ممنونم داش گل

ببينم ديگه چيزي بهت الهام نشده
يكم فكر كن..:)

abde abbas

Banned
به به ازاین بزم...

سلام

آیا علتی به جز محبت ما رو گرد هم آورده... و آیا اصلا دین چیزی به جز محبت است؟

خیلی حال می کنم وقتی رفقای باصفام که هر کدومشون برام یه دنیا (منظورم دنیای بی ارزش نیست) ارزش دارن این طوری با هم گل می گن و گل میشنفن... ان شاء الله خدا این محبت ها رو تو بهشت ( اون قسمتی اش که همه دور سرور جوانان اهل بهشت جمعند) چند برابر به عرصه ظهور برسونه.

وحید جان بابت تحویلی که گرفتی ما رو ازت ممنونم.

ایلیا جان کم پیدایی داداش؟ یه قرار هایی داشتیم ها ، یادته؟ من در خدمتم.

محمد حسین جان، هنوز هم اسم وحید رو نمی دونی؟

جایی بقیه رفقا خالی نباشه.

اما بریم سراغ طرح؛ طرح آخرت به جرئت از دوتا طرح قبل بهتر شده و شاید هنوز هم بشه روش کار کرد و بهترش کرد، اما به نظر من یک طرح کامل و بی نقصه...

یه لحظه صبر کن...

گذاشتمش بک گراند دسک تاپم... تا طرح امام رضا (ع) منتظرتم.

یاعلی

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام وحيد جان

آقا شرمنده اينقده كسل و بي حوصله جواب زحماتتو ميدم.. نميدونم از ماجرا خبر داري يا نه...:sad:
ولي به هر حال ديگه حس و حال جواب دادن و انجمن بازي رو ندارم.. ديگه يه جورايي از اينجا بدم اومده..
ميخوام بگم دوستان گلي مثل شما ، آقا ايليا، عبدعباس، يافاطمه، آقا محمد حسين، آقا صابر، آقا حميد، حاج حسين و كلا همه‌ي بچه مذهبي هاي كه توي مجيد آنلاين هستند و گاه و بيگاه به اعتقاداتشون به انواع مختلف توهين ميشه واقعا حيفه وقتشون رو اينجا تلف كنن.. نميدونم منظورمو متوجه ميشي يا نه

واقعا حيفه.. واقعا حيفه.. و باز هم ميگم واقعا حيفه..
حيفه زحماتي كه اينجا ميكشن و حيف انرژي اي كه اينجا هدر ميره و حيفه... حيفه... حيفه...

چندروزي هست تاپيك رو ديدم و دارم مطالبت رو دنبال ميكنم اما ببخش كه حس يك نظر دادن ساده هم ازم گرفته شده.:sad:

آقا وحيد دعامون كن

ياعلي(ع) مدد

bidemajnon

Well-Known Member
سلام

آیا علتی به جز محبت ما رو گرد هم آورده... و آیا اصلا دین چیزی به جز محبت است؟

خیلی حال می کنم وقتی رفقای باصفام که هر کدومشون برام یه دنیا (منظورم دنیای بی ارزش نیست) ارزش دارن این طوری با هم گل می گن و گل میشنفن... ان شاء الله خدا این محبت ها رو تو بهشت ( اون قسمتی اش که همه دور سرور جوانان اهل بهشت جمعند) چند برابر به عرصه ظهور برسونه.

وحید جان بابت تحویلی که گرفتی ما رو ازت ممنونم.

ایلیا جان کم پیدایی داداش؟ یه قرار هایی داشتیم ها ، یادته؟ من در خدمتم.

محمد حسین جان، هنوز هم اسم وحید رو نمی دونی؟

جایی بقیه رفقا خالی نباشه.

اما بریم سراغ طرح؛ طرح آخرت به جرئت از دوتا طرح قبل بهتر شده و شاید هنوز هم بشه روش کار کرد و بهترش کرد، اما به نظر من یک طرح کامل و بی نقصه...

یه لحظه صبر کن...

گذاشتمش بک گراند دسک تاپم... تا طرح امام رضا (ع) منتظرتم.

یاعلی

آقا من كه نمي دونم چي بگم
شايد بهترين چيز هون اسمالي با لپ سرخ باشه . :wink:
شرمندمون كردي
همونجور كه خود شما دوستان رو داداش صدا مي كنيد چيزي بيش از اين نيست.
ما همه فرزندان امير المومنين و حضرت فاطمه زهرا عليهم السلام هستيم .
علتي بالاتر از اين براي محبت
هرچند شايد كه دركش براي بعضيا سخت باشه .
من هرچند نتونستم تو تاپيكهاي قبلي خوب از عهده زحماتتون بر بيام ولي دورا دور اكثر پستاي شما رو مي خوندم .
اينبار هم گفتم قصد نداشتم كارم رو اين قسمت بزارم
ولي وقتي ديدم برا محمد حسين و حميد نظر دادي دلم آب شد و فقط به خاطر شما كارم رو گزاشتم .

خوب تا نيودن گوشمون رو بگيرن بگن بحث غي گرافيكي نكنيد تمومش مي كنميم و مي ريم سر طرح .
خيلي خيلي ممنون .
همش لطف بي بي و نظرات سازنده شما دوستان گل و بود و ديگر هيچ (‌بازم همون اسمايلي قبلي )
به ايمد خدا اگر كه آريالا لايقمون بودنن
ما هم منتظر طرح دوست جون ها هستيم.
علي يار همگي

bidemajnon

Well-Known Member
[EHSAN];735540 گفت:
سلام وحيد جان

آقا شرمنده اينقده كسل و بي حوصله جواب زحماتتو ميدم.. نميدونم از ماجرا خبر داري يا نه...:sad:
ولي به هر حال ديگه حس و حال جواب دادن و انجمن بازي رو ندارم.. ديگه يه جورايي از اينجا بدم اومده..
ميخوام بگم دوستان گلي مثل شما ، آقا ايليا، عبدعباس، يافاطمه، آقا محمد حسين، آقا صابر، آقا حميد، حاج حسين و كلا همه‌ي بچه مذهبي هاي كه توي مجيد آنلاين هستند و گاه و بيگاه به اعتقاداتشون به انواع مختلف توهين ميشه واقعا حيفه وقتشون رو اينجا تلف كنن.. نميدونم منظورمو متوجه ميشي يا نه

واقعا حيفه.. واقعا حيفه.. و باز هم ميگم واقعا حيفه..
حيفه زحماتي كه اينجا ميكشن و حيف انرژي اي كه اينجا هدر ميره و حيفه... حيفه... حيفه...

چندروزي هست تاپيك رو ديدم و دارم مطالبت رو دنبال ميكنم اما ببخش كه حس يك نظر دادن ساده هم ازم گرفته شده.:sad:

آقا وحيد دعامون كن

ياعلي(ع) مدد

:sad:

سلام حاجي جوون
نمي دونم چي بگم جز اينكه متأسفم .:-?
البته نه براي شما ها نه ...
من خودم كه يكسال و اندي بيش نيست اينجا ميام
ولي بايد برا شما و ايليا و باقي دوستاني كه 4-5 سالي هست اينجا انرژي سوزوندين سخت باشه .

منظورت رو هم متوجهم.
شرمنده كه به خاطر من تو زحمت افتادي
تا نيومدن هممونا بن كنن و تاپيك قفل بشه فعلن به اميد ديدار.
و اينكه همه نت مجيد آنلان نيست
چه جاهي خيلي خوش آب و هوا تر از اينجا كه نيست ...
يا علي

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سلام.
خداوند هیچ قومی رو تغییر نمیده مگر اینکه خودشون این کار رو بکنن.
دوست عزیز ببخشید توی تاپیک شما اینا رو مینویسم ولی فکر میکنم لازمه.

اولاً اینجا یه سری قوانین داره که همه ی ما ملزم به رعایت اونها هستیم. دنبال بی قانونی که نیستیم.

دوماً دنبال اینم نیستیم که توی مجید آنلاین حزب و جبهه و جناح درست کنیم. جبهه ی مذهبی (نورانی و سفید و خوب) و جبهه ی غیر مذهبی (تیره و سیاه و بد و همه کاره!) .

سوماً نه وظیفه ی ماست نه جاش اینجاس که بخوایم خوب و بد و اهلش و نا اهلش رو از هم سوا کنیم. اگه همه ی ما با محبت دور هم جمع شدیم، وجه مشترک عقاید و سلایق و خلقیاتمون رو گرافیک درنظر گرفتیم نه چیز دیگه . چون توی مجیدآنلاینیم. بیرون از اینجا، طبق قوانین هرجای آباد تر و بهتر و بهشتی تر دیگه، وجوه اشتراک دیگه رو میشه راجع بهش بحث کرد. ببینم به نظر شما مذهبی بودن یا نبودن یا غیر مذهبی بودن یا نبودن افراد اینجا مهمه؟؟ مثلاً اگه توی امضای کسی شعر، حدیث، تضمین، دعا و ... دیدید، همه ی ماهیتشو هم میفهمید؟و بهتون در بررسی طرحش کمک میکنه؟

چهارماً مجیدآنلاین سایت اعتقادی و مذهبی و حزبی و... نیست. سایت گرافیک و وبه. پس بیاید سوالاتمون رو از هم توی این زمینه بپرسیم و مشکلات بقیه رو تو این زمینه اگه میتونیم حل کنیم. باقی مسائل هر کس به خودش مربوطه.

همگی موفق باشید.

آخرین ویرایش:

bidemajnon

Well-Known Member
سلام.
خداوند هیچ قومی رو تغییر نمیده مگر اینکه خودشون این کار رو بکنن.
دوست عزیز ببخشید توی تاپیک شما اینا رو مینویسم ولی فکر میکنم لازمه.

سلام آقا مهدي:rose:
راستش مي ترسم جواب بدم و بيان و تاپيك رو قفل كنن بعدم اسممون بازم بد در بره
اما خوب چون نميشه تو پيام خصوصي گفت مجبورم كه اينجا جواب بدم . بالاخره ما هم حرفي براي گفتن داريم ...:sad:

اولاً اینجا یه سری قوانین داره که همه ی ما ملزم به رعایت اونها هستیم. دنبال بی قانونی که نیستیم.
بر منكرش لعنت :)

دوماً دنبال اینم نیستیم که توی مجید آنلاین حزب و جبهه و جناح درست کنیم. جبهه ی مذهبی (نورانی و سفید و خوب) و جبهه ی غیر مذهبی (تیره و سیاه و بد و همه کاره!) .

كمي تا حدودي قبول دارم اينجوري شده ولي مطمئن باش نا خواسته بوده و هيچ كدوم از دوستان بزرگوار همچين نيتي ندارن و هيچوقت منكر كارهاي خوبي هم كه تو اين زمينه شدن نمي شن
من خودم تو اين مدت خيلي چيزا ياد گرفتم و اگر به كارم نميومد اينجا نميومدم .
خيلي از ابزارهاي گرافيكي مذهبي و طرح هاي جالب گزاشته شده كه استفاده كرديم
خيلي از طرح هاي مذهبي رفته تاپ گالري.
و مي دونم حتماً بقيه دوستان هم تصديق مي كنن
منتها شما هم بايد قبول كني كه دل يه عده از بچه ها پره و بايد ا دلشون در آورد، حتي اگر اون يه عده به تعداد اندك باشن .

سوماً نه وظیفه ی ماست نه جاش اینجاس که بخوایم خوب و بد و اهلش و نا اهلش رو از هم سوا کنیم. اگه همه ی ما با محبت دور هم جمع شدیم، وجه مشترک عقاید و سلایق و خلقیاتمون رو گرافیک درنظر گرفتیم نه چیز دیگه . چون توی مجیدآنلاینیم. بیرون از اینجا، طبق قوانین هرجای آباد تر و بهتر و بهشتی تر دیگه، وجوه اشتراک دیگه رو میشه راجع بهش بحث کرد. ببینم به نظر شما مذهبی بودن یا نبودن یا غیر مذهبی بودن یا نبودن افراد اینجا مهمه؟؟ مثلاً اگه توی امضای کسی شعر، حدیث، تضمین، دعا و ... دیدید، همه ی ماهیتشو هم میفهمید؟و بهتون در بررسی طرحش کمک میکنه؟

گفتم من و بقيه دوستان هم همچين جسارتي رو نكرديم
من خودم به شخصه بيشتر طرح هاي مذهبي رو مي بينم و نظر مي دم
چون كارم اينه و تو اين زمينه يه چيزايي سرم ميشه
كاري هم به شخص نداشتم
حتي به قوله شما به امضاء ديگران
همينكه طرف معرفت داشته و يه كار برا اهل بيت زده هرچند پولي خودش خيلي ارزش داره . مي رم كمكش كنم:wink:

چهارماً مجیدآنلاین سایت اعتقادی و مذهبی و حزبی و... نیست. سایت گرافیک و وبه. پس بیاید سوالاتمون رو از هم توی این زمینه بپرسیم و مشکلات بقیه رو تو این زمینه اگه میتونیم حل کنیم. باقی مسائل هر کس به خودش مربوطه.

كسي هم از مجيد آنلاين همچين چيزي رو نخواسته :-?
فقط بازم مي گم به نظر من يكم انتظارات بالا بود
انتظار مي رفت كه بعضي مواقع به جاي پاك كردن صورت مسئله و فرار كردن به بهانه اينكه اينجا يك سايت اعتقادي نيست مي شد جور ديگه اي بر خورد كرد .
اما به نظر مياد اين قانون فقط يه بهانه شده .
بحث كرن در باره آثارگرافيكي مذهبي هيچوقت مجيد آنلاين رو يه سايت اعتقادي نمي كنه . مثل همون طرح حجاب بسيار زيباي شما . مگه موردي داشت ... حالا اگر يكي پيدا بشه و خوشش نياد و بياد تو اون تاپيكي كه شما ايجاد كردي يه حرف نامربوط بزنه به نظر شما بايد تاپيك شما حذف بشه كه صحبت به اعتقادات كشيده نشه ...

در آخر مي تونم بگم كه مشكل" البته اگه بشه اسمشو مشكل گذاشت " ما برو بچ مذهبي نه تنها اينجا و جاي ديگه هم داريم اينه كه قوانين فقط براي ماست .
كه اونم بر مي گرده به مقيد بودن و رعايت قوانين از طرف ما.
انگار يه جورايي قوانين فقط براي ما ساخته شده و ديگران مثتثني هستن .
البته بازم مي گم كلي دارم مي گم . ملت تا مي بينن يكي سر به راهه زودي سوء استفاده مي كنن . آقا فلان كار رو نكن تو دين همچين چيزي نيست . آقا تو شأبن شما نيست و خدا و اهل بيت خوشش نمياد ... ولي وقتا پاي خودشون ميرسه ..
گفتما اينوكلي گفتم .:wink:

و در آخر اينكه از همه دوستان خواهش مي كنم كه اصلاً‌ ديگه اين بحث رو ادامه ندن .:rose:
و مطمئن هستم كه هيچكدوم از دوستان گلم ادامه نمي دن مگر اينكه كسي قصد و قرض خاصي داشته باشه .
و اينكه اميدوارم اينبار صورت مسئله پاك يا منهدم نشه.

فقط كسي اگر در رابطه با طرح نظري داشت استفاده مي كنيم :oops:
همگي در پناه حق

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا