يا علي

Ghamnevis

Well-Known Member
lind جان ممنون.. حقيقتش طرح خوبه ولي چيز خاصي نداره.. يعني تكنيك كاري مهمي نداره :oops: قاعدتا بايد منتقلش كنم به انجمن عكسهاي متفرقه ولي به حرمت اين شبها دوست دارم همينجا باشه و بچه ها روش كار كنند.. حتي خود شما و كاملترش كنيد..

بچه ها براي لولين پروژه مشترك روي همين طرح يا علي را ميگيد يا نه ؟ ;)

سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
كار زيبايي شده..
اون طرح هاي اسليمي وسط را اگر بزاري ممنونت ميشم ;)

بدجوري دنبالشم..

سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
pinax جان منظورت را متوجه نشدم !

فايل به فرمت EPS هستش ديگه.. ظاهرا در دادن لينك مشكلي پيش اومده ;)

من دنبال همون طرحهاي وسط و گوشه هاي كار هستم.. دم دست داري ؟ ;)
اگر هست كه هيچ اگر نه بيخيال..

قربانت..
سايان

Fanous

Well-Known Member
كار همه عالي بود / دستتون درد نكنه / من هم بزودي كارمو ميذارم

yafatemeh

Member
lind جان از اينكه درباره ي علي(ع) تاپيك زدين خوشحال شدم ولي ....مي دونم هيچ منظوري نداشتيد و حسن ظن شما بر ما پوشيده نيست اما سعي كنيد اسم و عكس ائمه اطهار را با خون طراحي نكنيد...چون خون در بسياري از فرهنگ ها نماد خشني و سنگ دلي است!!!! و هر مكتبي مثل مكتب ما اينگونه خوني را كه در راه محبوب ريخته شده زيبا نمي بيند...!!! اصلا خيلي ها نمي دانند كه چرا اين خون ريخته شده و نام علي پر خون است!!!
و... :?

izone گفت:
چقدر هم با معني است. ازش خون ميچكد!

اين از وضع هم زبان هاي خودمون...چه برسه به بيگانه ها!!! البته ما هميشه حسن ظن داريم و فكر مي كنيم كه اين دوست ما منظورشان از گفتن اين جمله ي دو پهلو واقعا با معني بودن اين خون است با دل پر خون علي.... :?
علي يار و ياور شما باد :wink:

Fanous

Well-Known Member
سلام
اين هم كار من / اميدوارم خوشتون بياد :

Ali.jpg

EHSAN_J

Active Member
كار همه قشنگه
ولي من از كار دوم خيلي خوشم آمد همه موفق باشيد

izone

Active Member
yafatemeh گفت:
lind جان از اينكه درباره ي علي(ع) تاپيك زدين خوشحال شدم ولي ....مي دونم هيچ منظوري نداشتيد و حسن ظن شما بر ما پوشيده نيست اما سعي كنيد اسم و عكس ائمه اطهار را با خون طراحي نكنيد...چون خون در بسياري از فرهنگ ها نماد خشني و سنگ دلي است!!!! و هر مكتبي مثل مكتب ما اينگونه خوني را كه در راه محبوب ريخته شده زيبا نمي بيند...!!! اصلا خيلي ها نمي دانند كه چرا اين خون ريخته شده و نام علي پر خون است!!!

izone گفت:
چقدر هم با معني است. ازش خون ميچكد!

اين از وضع هم زبان هاي خودمون...چه برسه به بيگانه ها!!! البته ما هميشه حسن ظن داريم و فكر مي كنيم كه اين دوست ما منظورشان از گفتن اين جمله ي دو پهلو واقعا با معني بودن اين خون است با دل پر خون علي.... :?
علي يار و ياور شما باد :wink:

آقا يا خانم محترم (چون نام شناسه فاطمه زهرا را براي خود برگزيده ايد گمان دارم خانم باشيد).

شما سخن از مكتب برده ايد كه اميدوام مكتبها و يا آيين ها و يا اديان ديگر را خوب بدانيد و بيشتر از همه اميدوارم كه از تاريخ و گذشته ايران و ايراني آگاه باشيد. بسياري از ما ايراني هستيم تنها براي اينكه شناسنامه ايراني داريم همين و بس ولي شوربختانه نه فارسي درست سخن ميگوييم و نه آگاهي از ايرانمان داريم. اميدوارم كه شما جزو اين گروه نباشيد.

خون در تمام فرهنگهايي كه من ميشناسم (كه شمار آنها كم هم نيست) بستگي به نوع آن هم محترم است و هم نشانه زور و بي عدالتي.

اصلا خيلي ها نمي دانند كه چرا اين خون ريخته شده و نام علي پر خون است!!!

اين سخن شما را ميتوان بي ادبي و بي احترامي به دانش ديگران به شمار آورد. شما كه از دانش ديگران خبر نداريد؟!! گمان ميكنيد كه تنها شما از دين و از مكتبها باخبريد و بس؟

اين از وضع هم زبان هاي خودمون...چه برسه به بيگانه ها!!!

مگر همه بايد با شما هم انديشه باشند. اگر تاريخ ايران را به همانگونه كه هست نه آنگونه كه به ما تحميل كردند بخوانيد خواهيد ديد كه چه بر سر پدران و مادران ما ايراني ها آمده است.

منظور من از نوشته نامه بالا جالب بودن چكيدن خون بود و (برخلاف خيلي هااي ديگر) از اجداد و نياكان ايرانيم (مانند كوروش بزرگ كه نخستين نويسنده فرمان آزادي بشر بوده كه امروزه شوربختانه باختريها بيشتر به آن ارج مينهند و آنرا سربرگ سازمان ملل متحد كرده اند و بسياري از ايرانيها از آن چيزي نميدانند) يادگرفته ام كه به انديشه و عقايد ديگران حتي اگر بر خلاف آنچه من گمان ميكنم درست است باشد احترام بگذارم و انديشه خود را به آنها تحميل نكنم. ولي ديدم كه شما نوشته من را بعنوان يك فرد بي سواد و ناتوان از ديد فرهنگي جلوه داديد.

از مدير اين انجمن و دوستان ديگر هم پوزش ميخواهم براي نوشتن اين نامه در اينجا و گرفتن فضا و زمان پر ارزش شما.

دوست گرامي اگر مايليد به اين گفتگو ادامه دهيم من بسيار خرسند ميشوم تا در مكان ديگري كه در اين رابطه است با شما گفتگو كنم (براي نمونه تارنماي من يا شما) و يادتان باشد كه گفتگو دو جانبه است و بدون داشتن هيچگونه تعصب. وگرنه بي فايده است.

شاد و سربلند باشيد.

iman.prs

Active Member
ممنون از همه ي دوستان...كار همه جالب بود...

ـــــــــــــــــــــــــ
izone و yafatemeh شما هم بيخيال شيد!....هر كدوم از يه نظر درست ميگيد...ولي خودتون هم ميدونيد جاش اينجا نيست....

جدیدترین ارسال ها

بالا