سلام دوستها،اين طرح و امروز زدم ببينيدش بعد ايراداشو بگين(ممنون ميشم) التماس دعا يا علي
SEPINAZ Active Member Oct 17, 2007 #1 سلام دوستها،اين طرح و امروز زدم ببينيدش بعد ايراداشو بگين(ممنون ميشم) التماس دعا يا علي
galagoola Active Member Oct 17, 2007 #2 میبنم که مثه من زدی تو خاکی خیلی قشنگه تفریک به نظرم اگه رویه کلمه براشمالی نمی کردی بهتر می بود شدو رو هم از رنگه خوده کلمه می گرفتی بهتر بود از حرفه ی زیاد خوشم نیومد موفق باشی فلن بای بای
میبنم که مثه من زدی تو خاکی خیلی قشنگه تفریک به نظرم اگه رویه کلمه براشمالی نمی کردی بهتر می بود شدو رو هم از رنگه خوده کلمه می گرفتی بهتر بود از حرفه ی زیاد خوشم نیومد موفق باشی فلن بای بای
Soldier Member Oct 17, 2007 #3 زیبا ساده ! من خوشم اومد با براش اش هم حال کردم میگما چقدر شما فعالین روزی چند تا طرح می زنین :دی
mostafa_az Well-Known Member Oct 17, 2007 #4 طرح قشنگی هستش Meshkinsara جان. فقط قسمت حرف ی فکر کنم جای کار داشته باشه. به نظرم اومد یه جورایی تناسبش با بقیه حروف سازگار نیست مخلصیم مصطفی
طرح قشنگی هستش Meshkinsara جان. فقط قسمت حرف ی فکر کنم جای کار داشته باشه. به نظرم اومد یه جورایی تناسبش با بقیه حروف سازگار نیست مخلصیم مصطفی
leili1 Active Member Oct 17, 2007 #5 خوب شده به نظر من اگه حرف لام یه کم ارتفاع بیشتر باشه بهتره موفق باشی
D Domain New Member Oct 17, 2007 #6 سلام طرحت بسیار زیباست :roll: mostafa_az گفت: فقط قسمت حرف ی فکر کنم جای کار داشته باشه. کلیک کنید تا باز شود... من هم اینطور فکر می کنم
سلام طرحت بسیار زیباست :roll: mostafa_az گفت: فقط قسمت حرف ی فکر کنم جای کار داشته باشه. کلیک کنید تا باز شود... من هم اینطور فکر می کنم
SEPINAZ Active Member Oct 17, 2007 #8 Soldier گفت: زیبا ساده ! من خوشم اومد با براش اش هم حال کردم میگما چقدر شما فعالین روزی چند تا طرح می زنین :دی کلیک کنید تا باز شود... سلام دوس جان خوفي كه؟مرسي از نظرت چيز عجيبي نيس كه من از 24 ساعت شبانه روز 28 ساعتشو پا سيستمم! خو مسلمن تو اين 28 ساعت يه طرحي اين وسط به وجود مياد...ديگه ديگه حالا شما تحمل كنين تا چن روز ديگه كه دانشگا و درس و مشق شروع شه از شرم خلاص ميشين... خدافظ(اسمايل نداشتم بزارم ايندفه)
Soldier گفت: زیبا ساده ! من خوشم اومد با براش اش هم حال کردم میگما چقدر شما فعالین روزی چند تا طرح می زنین :دی کلیک کنید تا باز شود... سلام دوس جان خوفي كه؟مرسي از نظرت چيز عجيبي نيس كه من از 24 ساعت شبانه روز 28 ساعتشو پا سيستمم! خو مسلمن تو اين 28 ساعت يه طرحي اين وسط به وجود مياد...ديگه ديگه حالا شما تحمل كنين تا چن روز ديگه كه دانشگا و درس و مشق شروع شه از شرم خلاص ميشين... خدافظ(اسمايل نداشتم بزارم ايندفه)
AhadGD Well-Known Member Oct 18, 2007 #12 به نظر من اگر اون حلال پشت ع رو كامل داشتي و اون قسمت ي هم بهمين ترتيب فكرميكنم قشنگ تر مي شد چون اين حلالهايي كه ساختي هيچ توازني باهم ندارن.
به نظر من اگر اون حلال پشت ع رو كامل داشتي و اون قسمت ي هم بهمين ترتيب فكرميكنم قشنگ تر مي شد چون اين حلالهايي كه ساختي هيچ توازني باهم ندارن.