يا حسين ( متفاوت )

HamidSHS

Active Member
سلام دوستان
خوبين ؟
اين نمونه کار خودم نيست
نمونه کار دوستم سعيد.م هست .
امروز رفتم خونشون داشت به من کاراشو نشون ميداد يه دفه اينو ديدم .
برداشت گفت : اينو ميبيني !؟
گفتم : هان !
بعد گفت که با دوربين درست شده @!@@@@@@!!!!!
گفتم چي ؟:shock:
با دوربين ؟
يني چي ؟!!!
خلاصه بعد از صحبت ها و روشي که به من ياد داد :)و با هزار خواهش و التماس ازش اين عکس و يه چند تا از نمونه کارايي که خودش انجام داده بصورت کاريکاتور رو گرفتم و آوردم خونه.
دوست داشتم شما هم ببينيد تکنيک هاي طبيعي رو !!!!
فقط بک گراندش ( البته در مورد بک گراندش نپرسيدم ) ظاهرا با فتوشاپه .
حالا اينو ببينيد :
حجمش زياد بود , اندازه بک گراند درست کردمش .
=-=-=-=-=-
Picture%20187.jpg

=-=-=-=-
اگر خدا بخواد , يه چند تا از کاراش رو ميذارم تا حض کنيد ( من که کف کردم :razz:, شما رو نميدونم !!! )
من که خداييش تا به حال همچين چيزي و همچين تکنيکي رو براي درست کردن اين متن رو نديده بودم.
شما چي ؟
موفق باشيد
ياعلي

MadikaCo

Well-Known Member
عاليه خوشم اومد
خواهشن اگه ميشه از دوستون بپرسين و بگين كه كاملا چه جوري دست شده
ممنون

Dr.xyz

Well-Known Member
سلام
جالب بود
به احتمال زياد اينكه از يك اتاق تاريك استفاده كرده با جراغ قوه كه ضعيف باشه و نه قوي
و در كل تكنين بر ميكرده به دوربين كه شاتر رو تنظيم ميكنه كه مثلا يك دقيقه باز بمونه ب با حركت آهسته
كلمه رو مى نويسه (تا وقتى كه شاتر باز باشه به خود نور مي كيره در نتيجه اين طور كه ست معلوم ميشه )
بيشتر از اين هم ميشه با همين تكنين يك جا ثابت بمون مثلا 10 ثانية بعد يواش (نه خيلى) به سمت ديكه كادر حركت كن اونجا هم يك مدت بمون و بعد ببين جه اتفاقى ميوفته
اكر كسى اين امكان رو داره اين تمرين رو انجام بده جون اين كار فقط با دوربينهاى حرفه اى انجام ميشه

و السلام

سلام حمید جان !
میگم این کار خیلی جالبه ، خوشم اومد ...!!!:shock:
بابا تکنیکشم بگو ما هم یه چیزی یاد بگیریم داداش ، از شما بعیده ...!!!:D
شما گفتی از چراغ قوه استفاده شده ،
پس احتمالا از تایمر دوربین استفاده کرده ، برای گرفتن عکس های متوالی ،
بعد چراغ قوه رو روبروی دوربین حرکت داده و اینو نوشته ...
اینطوری نیست ؟!
فقط اگه هست زود تر بگو منو اینقد زجر کش نکن !!!:sad::razz:
در کل جالب بود ...:smile:
یا علی...

سلام
جالب بود
به احتمال زياد اينكه از يك اتاق تاريك استفاده كرده با جراغ قوه كه ضعيف باشه و نه قوي
و در كل تكنين بر ميكرده به دوربين كه شاتر رو تنظيم ميكنه كه مثلا يك دقيقه باز بمونه ب با حركت آهسته
كلمه رو مى نويسه (تا وقتى كه شاتر باز باشه به خود نور مي كيره در نتيجه اين طور كه ست معلوم ميشه )
بيشتر از اين هم ميشه با همين تكنين يك جا ثابت بمون مثلا 10 ثانية بعد يواش (نه خيلى) به سمت ديكه كادر حركت كن اونجا هم يك مدت بمون و بعد ببين جه اتفاقى ميوفته
اكر كسى اين امكان رو داره اين تمرين رو انجام بده جون اين كار فقط با دوربينهاى حرفه اى انجام ميشه

و السلام
دقیقا ! من هم همین نظرو دارم ! البته مثل اینکه ارسال پست ما تقریبا همزمان شد . چون قبل از ارسال پست من پست شما نبود .:eek: در کل تکنیک خلاقانه ای هست و من تا حالا فکر نکنم جایی دیده باشم که از این تکنیک در اینطور کارها استفاده بشه ...
یا علی...

Erfan

Active Member
در مورد این تکنیک نظر خاصی ندارم ....

یه چیزی شبیه به این من دیده بودم ... وقتی با دوربین عکاسی ... ترجیهاً دیجیتال, در شب و با سیستم night بخوایم از چراغ های روشن عکس بگیریم ....

مثلاً یه نوشته ای از اسامی متبرکه که در جای جای شهر و اغلب در مراکز زیارتی بخوایم عکس بگیریم ... و اگر دستتون یه خورده تکون بخوره یه چیزی شبیه به این تصویر درست میشه ....

حالا بازم میگم درست نمیدونم ... ولی برای من خیلی شبیه به اون چیزی بود که دیده بودم ...

اگر دقت کنید روی حروف "س" یه نور خیای پر رنگ هست که شبیه به لامپ هست ....

موفق باشید.
عرفان

AMiR

Active Member
دقیقا همینه ، میزان نور دهی ( exposure)یک عکس که زیاد بشه ، این حالت رو میشه به وجود آورد،
با دوربین های دیجیتال SLR و یا انالوگ حرفه ای و یه منبع نور قابل کنترل( قابل قطع و وصل کردن) میشه این کار رو انجام داد

نمونته ها رو ببنید:
[MIUC]11149059264[/MIUC] [MIUC]b1149059355[/MIUC] [MIUC]11149059471[/MIUC]

hajhosssein

Member
خوشگله
منتها تقریبا تکراری
من یه زمانی که گوشی حایر مدل M80 داشتم این حالت رو می تونستم ایجاد کنم البته نه اینکه دقیقا کنترل بشه

HamidSHS

Active Member
عاليه خوشم اومد
خواهشن اگه ميشه از دوستون بپرسين و بگين كه كاملا چه جوري دست شده
ممنون
جالب بود

و السلام
البته شاتر رو روي B قرار داده .
سلام حمید جان !
میگم این کار خیلی جالبه ، خوشم اومد ...!!!:shock:
بابا تکنیکشم بگو ما هم یه چیزی یاد بگیریم داداش ، از شما بعیده ...!!!:D
شما گفتی از چراغ قوه استفاده شده ،
پس احتمالا از تایمر دوربین استفاده کرده ، برای گرفتن عکس های متوالی ،
بعد چراغ قوه رو روبروی دوربین حرکت داده و اینو نوشته ...
اینطوری نیست ؟!
فقط اگه هست زود تر بگو منو اینقد زجر کش نکن !!!:sad::razz:
در کل جالب بود ...:smile:
یا علی...
گفتم بالا !:)
در مورد این تکنیک نظر خاصی ندارم ....

یه چیزی شبیه به این من دیده بودم ... وقتی با دوربین عکاسی ... ترجیهاً دیجیتال, در شب و با سیستم night بخوایم از چراغ های روشن عکس بگیریم ....

مثلاً یه نوشته ای از اسامی متبرکه که در جای جای شهر و اغلب در مراکز زیارتی بخوایم عکس بگیریم ... و اگر دستتون یه خورده تکون بخوره یه چیزی شبیه به این تصویر درست میشه ....

حالا بازم میگم درست نمیدونم ... ولی برای من خیلی شبیه به اون چیزی بود که دیده بودم ...

اگر دقت کنید روی حروف "س" یه نور خیای پر رنگ هست که شبیه به لامپ هست ....

موفق باشید.
عرفان
اگر زير حرف (س) رو در عکس نگاه کنيد ميبينيد که يه قسمت از اتاقش هم افتاده !
راستي اينو بگم که زيبايي کارش در اين بوده که اون رنگ قرمز رو با فتوشاپ درست نکرده !!!!!!!!:razz:
با خود تکنيک عکس برداري بوده .
دقیقا همینه ، میزان نور دهی ( exposure)یک عکس که زیاد بشه ، این حالت رو میشه به وجود آورد،
با دوربین های دیجیتال SLR و یا انالوگ حرفه ای و یه منبع نور قابل کنترل( قابل قطع و وصل کردن) میشه این کار رو انجام داد
ممنون امير جان:)
عالي بود عکسا
موفق باشيد
ياعلي

HamidSHS

Active Member
خوشگله
منتها تقریبا تکراری
من یه زمانی که گوشی حایر مدل M80 داشتم این حالت رو می تونستم ایجاد کنم البته نه اینکه دقیقا کنترل بشه
مطمئني تکراري ؟:دي
با گوشي همراه که از فريم ريت هاي پايين استفاده ميکنن و دوربين هاي Vga دارن ميشه براي اينکار استفاده کرد.
اما فقط يه ذره عکس رو ميکشن !!!!! همين .
اين کارا با دوربين هاي عکاسي اي انجام ميشه که بتوني شاترش رو تنظيم کني.
موفق باشيد
ياعلي

HamidSHS

Active Member
سلام
اينم يه عکس ديگه از همون دوستم
اين يکي کبريته !:wink:
Picture%20229.jpg

موفق باشيد:)
ياعلي

L-B

Well-Known Member
اینو حرفه ای کار کرده ...
مینونی ازش بپرسی په جوری درست کرده؟

موفق باشی ..

Meys@m

New Member
سلام
اطلاعات عکس و دوربین اینه (در عکس یا حسین) :
دوربین : Canon
مدل دوربین : Canon PowerShot S5 IS
نرم افزار ساخت : Adobe PhotoShop CS3 Windows
رنگدهی : sRBG
سرعت شاتر : 14.99 ثانیه
اندازه دهانه لنز : F/2.7
فاصله کانونی : 6mm
زمان نمایش : 15 ثانیه
سرعت ISO : ISO-80
-------------------------------
اونایی که از ویندوز ویستا استفاده میکنن ،میتونن اطلاعات بیشتری از عکس کسب کنن!
یا علی!

HamidSHS

Active Member
مشخصات

سلام
اولا ممنون از نظرات همه
دوم :
مشخصات دوربيني که باهاش عکسا گرفته شده
attachment.php

نرم افزار ساخت : Adobe PhotoShop CS3 Windows
من با اين نرم افزار عکس رو RESIZE کردم , اگر نه اين عکس همش طبيعيه .( اينطور که به من گفت و ديدم )
اینو حرفه ای کار کرده ...
مینونی ازش بپرسی په جوری درست کرده؟

موفق باشی ..
به همون روش قبلي
خیلی جالبناک هست حمید جان این رفیقت کارش درسته ها :smile:
يه چيزي تو همين مايه ها !!!
موفق باشيد
ياعلي

پیوست ها

• M.JPG
    M.JPG
    24.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5