نطر يادتون نره و نقدم كنيد تا بقيه كارهام بهتر بشه
M mha1368 Active Member May 19, 2009 #1 نطر يادتون نره و نقدم كنيد تا بقيه كارهام بهتر بشه پیوست ها Hazrate abbas .jpg 400.4 کیلوبایت · بازدیدها: 31
Legend Member May 19, 2009 #2 تصویر زیبایی شده .. من فکر می کنم یکدست بودن رنگها به زیباییش کمک کرده و البته فکر می کنم ستارها در سمت چپ اضافه هستند و جلوه کار رو زیر سئوال برده .. در ضمن در بخش شعر هم مکی تونستید بهتر کار کنید ..
تصویر زیبایی شده .. من فکر می کنم یکدست بودن رنگها به زیباییش کمک کرده و البته فکر می کنم ستارها در سمت چپ اضافه هستند و جلوه کار رو زیر سئوال برده .. در ضمن در بخش شعر هم مکی تونستید بهتر کار کنید ..
mashreghi Member May 21, 2009 #3 کار قشنگی هست ولی می تونستید کار رو به اندازه کوچک تر بگذارید ( چون خواستید کپی نشود ) ولی واترمارک به این صورت در وسط طرح کمی .......
کار قشنگی هست ولی می تونستید کار رو به اندازه کوچک تر بگذارید ( چون خواستید کپی نشود ) ولی واترمارک به این صورت در وسط طرح کمی .......
No0$HiN Member May 22, 2009 #5 کار قشنگی شده به نظر من ستاره باشه قشنگ تره ((البته هر کسی نظری داره)) من فکر می کنم یکدست بودن رنگها به زیباییش کمک کرده کلیک کنید تا باز شود... موفق باشی
کار قشنگی شده به نظر من ستاره باشه قشنگ تره ((البته هر کسی نظری داره)) من فکر می کنم یکدست بودن رنگها به زیباییش کمک کرده کلیک کنید تا باز شود... موفق باشی