ياهو ۲۵۰ مگابایت فضاي ايميل ميدهد

iman_ebru

Active Member
سلام
خبر اول اين كه حتما ميدونيد كه Hotmail ظرفیت میل باکسهای خودش رو از ۲ مگابایت به ۲۵۰ مگابایت ارتقا داده...
خبر دوم این که !Yahoo هم برای این که از دو رقیب خودش یعنی گوگل و هاتمیل عقب نمونه اعلام کرده که ظرفیت ایمیلهاشو تا ۲۵۰ مگابایت زیاد میکنه... :)

به نظر شما اين يك رقابت ناسالم نيست؟
چون فكر نميگنم كسي تونسته ياشه همون 1 گيگابايت گوگل رو كامل پر كنه
حالا 100 مگابايت چيزي نيست و من خودم بعضي موافع روزي 60 تا ايميل برام فرستاده ميشه و اگه همشونو پاك نكنم بعد حدودا 1 يا 2 ماه ميشه گفت كاملا پر ميشه. :roll:

moein273

Member
ديگه بعيده سرويس هاي ديگه به گرد پاي gamil هم برسند چون به جز فضاي زيادش امكان pop3 رو هم براي ايميلاش همگاني كرده از چند روز پيش و اين كارها باعث شد بهترين سرويس ايميل باشه.

amir_s

Active Member
moein273 گفت:
ديگه بعيده سرويس هاي ديگه به گرد پاي gamil هم برسند چون به جز فضاي زيادش امكان pop3 رو هم براي ايميلاش همگاني كرده از چند روز پيش و اين كارها باعث شد بهترين سرويس ايميل باشه.
اينم حرفيه

imanksg

Member
اگه ياهو يهو بياد ايميلاشو 1 گيگ كنه ضربه شديدي به هات ميل و جي ميل ميزنه كه با توجه به تعداد اعضاي آن چيز بعيديه. !!

moein273

Member
imanksg گفت:
اگه ياهو يهو بياد ايميلاشو 1 گيگ كنه ضربه شديدي به هات ميل و جي ميل ميزنه كه با توجه به تعداد اعضاي آن چيز بعيديه. !!
گفتم كه pop3 بودن خودش يه فاكنتور مهم براي gmail محسوب ميشه عجب pop3 پرسرعتي هم داره.

majid_be

Member
چطوري اين سرويس pop3 جميل رو فعال كرديد.
من چند جا خوندم اما خوب توضيح نداده بود

iman_ebru

Active Member
فارسي چي رو مجيد جان؟ ارسال ايميل رو ميگي؟
اگه فارسي بنويسي فارسي هم ارسال ميشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا