ياهو مسنجر من ديگه كار نميكنه...

سلام
آقا راستش نمي دونم چرا ديگه ياهو مسنجر كار نميكنه و وقتي مي خواي اجراش كني يه Error
ميده.. تا به حال من چند بار هم ويندوزم رو فرمت كردم ولي بازم اين مشكل هست در صورتي كه قبلا نبود :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
لطفا كمكم كنيد

Pooriya_Online

Active Member
عزيز من فكر كنم شما از Panda Anti Viruse ورژن Titanium 2004 استفاده ميكني...

من وقتي اين ورژن رو نصب كردم نه ياهو نه فتوشاپ و چنتا برنامه ديگه م باز نميشد...

بايد توي قسمت فايروالش تغييرات بدي بعدش درس ميشه...

nik_sali

Member
سلام

آقا ياهو مسنجرت رو از اول از سايت ياهو بگير و نصب كن فكر كنم خود برنامه مشكل داره

Pooriya_Online گفت:
عزيز من فكر كنم شما از Panda Anti Viruse ورژن Titanium 2004 استفاده ميكني...

من وقتي اين ورژن رو نصب كردم نه ياهو نه فتوشاپ و چنتا برنامه ديگه م باز نميشد...

بايد توي قسمت فايروالش تغييرات بدي بعدش درس ميشه...
آقا راستش من الان زون آلارم دارم ولي حتي وقتي هم كه آنيستال ميكنم بازم اين مشكل هست در صورتي كه قبلا نبود تا زماني كه من ويندوزم را فرمت كردم و دوباره زدم... و بخاطر همين موضوع من چند بار فرمت كردم و فكر كردم كه مشكل از ويندوز هست ولي ...

AliReza26

Active Member
اگه دكمه Dont Send را نزني و اين صفحه ارور را به گوشه اي از دسكتاپ بكشي ....مي تواني با ياهو مسنجرت كار كني......

بدون اينكه بسته بشه.....

nik_sali

Member
سلام

آقا شما از برنامه فflash mx رو كامپيوترتون استفاده ميكنيد؟؟ يعني الان نصب كردين

البته اين سوال من بي ربط با اون ارور نيست

nik_sali گفت:
سلام

آقا شما از برنامه فflash mx رو كامپيوترتون استفاده ميكنيد؟؟ يعني الان نصب كردين

البته اين سوال من بي ربط با اون ارور نيست
آره نصبه... من هم به اين احتمال ميدم ولي قبلا مشكل ساز نبود..

nik_sali

Member
عزيز اگه flash mx رو نصب كردين من 40% احتمال ميدم مال اون باشه حالا براي اينكه مطمين بشيم كه مشكل همونه يا نه شما به اين مسير مراجعه كن و اين فايلي كه ميگم بردار اميدوارم مشكلتون حل بشه

اين مسير رو برين تو ويندوزتون

===>WINDOWS\system32\Macromed\Flash

وقتي اين مسير رو رفتين 2 تا فايل activex وجود داره كه شما اينارو از اينجا بردارين ( ممكنه بعد از برداشتن اين فايلها بعضي از برنامه ها يا سايتهايي كه از فلش استفاده ميكنن در ورود به اونها مشكل داشته باشين

البته اگه اين ارور رو باز ميكردين مشخص ميشد ( همين عكسي كه اين بالا گذاشتين رو ميگم)

اميدوارم كه مشكلتون حل بشه

ممنون

خوب من مشكل را پيدا كردم.... مشكل از برنامه Flash Mx بود كه فكر كنم فايل Setup برنامه آسيب ديده ... و اين جا هم جا داره از همه تشكر كنم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا