ياهو مسنجر بتا و كراكش

H-assan

Well-Known Member
لينك ياهو مسنجر بتا و اين هم كراكش

براي كرك هم ياهو مسنجربتا رو كه نصب مي كنيد / از ياهو مسنجر خارج مي شي و مي بنديش و آددرس شاخه اي كه توش فايل exe هست رو مي دي و اگر گفته به خوبي انجام شود نصب شده ديگه

نصب یاهو مسنجر بتا

نصب کرک یاهو مسنجر

aghahamidgol2

Active Member
ببخشيد مي شه بگيد منبع كرك را از كجا آورديد؟

ممنون از لينكاي خوبت

aghahamidgol2

Active Member

aghahamidgol2

Active Member
salar گفت:
ممنون...ولی چه زود آموزششو دادی

یکی از دوستان من ( محمد ) برنامه یاهو کرکر را خواهستند من هم به قولم عمل کردم و یافتمش

موفق باشی
آقا سالار عزيز آموزش اين را من نگاه كني قبلا داده بدوم براي همين جاي سواله كه كرك از كجا اومد!!

H-assan

Well-Known Member
خوب گفت ديگه جواب رو محم جان داد
ممنون محمد جان
من رفته بودم سينما براي همين نتونستم جواب بدم (فيلم مارمولك) خيلي با حال بود پيشنهاد مي كنم همه بريد چون كله پاست

iman_flash

Active Member
من اين كرك رو امروز اجراش كردم ولي از اون به بعد ديگه مسنجر اصلا اجرا نميشه!! اين چيه؟؟؟؟ 8O
10 بار مسنجرو پاك كردم دوباره نصب كردم هرچي مربوط به ياهو تو رجيستري بود پاك كردم دوباره نصب كردم... ولي ديگه نه ورژن 5.5 نصب ميشه نه 6...! يني نصب ميشه ولي موقع اجرا شدن بسته ميشه و اون صفحه Report ويندوز مياد! (Send Error Report - Don't Send )
بابا من تازه ديروز ويندوزمو به خاطر رجيستري عوض كردم
لطفا بگيد كه اين فايل وقتي اجرا ميشه چه فايلهايي رو patch ميكنه كه اين دردسرو واسه ما درست كرده... :roll:

H-assan

Well-Known Member
خوب ايمان جان شما بايد اول ياهو مسنجر بتا رو نصب كنيد لينك اش هم همون توي اولين فرستاد ي من هست بعد كه نصب كردي بايد از ياهو خارج شي ( پاك اش نكن ) كنار ساعت هست كه علامت ياهو مسنجره هستا اونجا كليك راست كن از بر نامه خارج شو بعد اون فايل كرك رو اجرا كن بعد ديگه مي دوني كه ادرس شاخه نصب ياهو مسنجر رو مي دي و فايل exe رو انتخاب مي كني ok مي كني بعد هم روي start كليك مي كني ديگه درسته

iman_flash

Active Member
منم كه نگفتم با اين كرك برنامه فلش رو patch كردم كه طرز استفاده رو داري بهم ياد ميدي
عزيز من مسنجر 6 رو يك هفتس دارم مشكلي هم نداشتم باهاش ولي حالا اين كرك رو كه اجرا كردم ديگه اصلا مسنجر باز نميشه... گفتم بيخيال كرك... مسنجرو پاك كنم دوباره نصب كنم شايد درست شد ولي نشد... مسنجر 5.5 رو نصب كردم اونم باز نميشه و پنجره Report ويندوز مياد

H-assan

Well-Known Member
با تشكر از ايمان جان كه خبر از ياهو مسنجر 6 رو به من داد
لينك دانلوداش هم من براي دوستان قرار دادم بعد كرك اش هم براتون مي ذارم اگر پيدا كردم

click here for download

H-assan

Well-Known Member
مي گما كدوم ورژن پيمان جان هيمن جديده كه بنفشه وقتي مي خوات انلاين شه يا اون قديمي تره هر جفتا شون بتا هستن

جدیدترین ارسال ها

بالا