يادگيري 3DStudio MAX

دوستان لطفا يك منبع و يك راه مسير يادگيري صحيح در 3DStudio MAX را بفرماييد
با تشكر.

اول از همه با مباحث اساسی مکس باید آشنا شی. سی دی آموزشی مکس 6 توی بازار هست(همون که 4 سیدی) بخر استفاده کن هر جا هم مشکل داشتی از help و tutorial های خود برنامه استفاده کن چون واقعا عالیه. همشون هم از منوی help برنامه قابل دسترسی هستن. انگلیسیت هم اگه خوب باشه خیلی کمکت میکنه
این لینک هم هزاران هزار لینک آموزشی در اختیارت میذاره
http://www.threedy.com/site/forum/showthread.php?s=2cd2c8fbd16b58919a8fe639f8982957&threadid=589

سلام
مسعود جان از راهنماييت ممنونم
ولي سي دي تو بازار زياده
اگر ممكنه اسم شركتش رو هم بگو
ممنونم.

corel

Active Member
يه منبع مناسب

يه كتاب آموزش max 5 هست از داريوش فرسايي (2 جلد) كه منبع مناسبيه. انتشاراتش درست يادم نيست، مي توني از سايت آقاي فرسايي اسم انتشاراتشم پيدا كني. :wink:

parinazz

Member
كتاب 3d max 6.0از رحيم نصر آزاداني مباحث اساسي رو گفته . كتاب خوبي هست.
ولي انتشاراتش يادم نيست.

sd70

Active Member
سلام
شما مي‌توانيد به سايت www.hamedsoft.com مراجعه كرده و در قسمت مقالات آموزش آموزش برنامه 3Ds Max رو انتخاب كنيد.

Saeid Taheri

Active Member
در درجه اول برای شروع و آشنایی مقدماتی با مکس ، من پیشنهاد میکنم دبیر خصوصی بگیرید ، بعد برید سراغ کتاب. ( با توجه به تاریخ ارسال پست عذر میخوام که دیر پاسخ دادم)

hamidak

Member
سلام
من اول ها از help خودمكس كمك ميگرفتم بعد رفتم و مقداري كتاب گرفتم بازم كافي نبود مجبور شدم برم در اينترنت جستجو كنم در بين كل سايتها من سايتهاي انگليسي را بيشتر پسنديدم چون گاهي اوقات مطالبي بسيار جالب، متنوع و به زباني ساده را دارا بود اما پيشنهاد سعيد عزيز نيز قابل توجه چون شما مطابي رو كه مستوانيد از دبير بپرسيد نميتوانيد از كتاب يا مقاله بپرسيد.

با تشكر
تا بعد

جدیدترین ارسال ها

بالا