[phpNuke] و یک نیوک تازه دیگه!! البته نیوک که ولی Smeego

izone

Active Member
و یک نیوک تازه دیگه!! البته نیوک که نه ولی Smeego

درود

امروز ایمیل از سوی دارنده سابق php-nuke جناب Francisco Burzi دریافت کردم که متعجب شدم. در نامه آمده که ایشان پروژه نیوک را اکتبر 2007 فروخته اند (بها ناروشن است) و خریدار و دارنده کنونی برخلاف قولی که داده این را هنوز فاش نکرده است. نام دارنده کنونی را هم ننوشته اند.

همچنین Francisco Burzi دوباره دست بکار شده (بدبختی یکی دوتا نیست) و یک پرتال نو بنام Smeego که بگفته ایشان بر پایه آخرین نسخه نیوک است درست کرده است. البته زمانیکه این پرتال را نگاه میکنید کپی خود نیوک است و تنها دگرگونی که به چشم میخورد قالب سیاه رنگ آن تارنما میباشد.

جالب است که هنوز چند روزی از عمر اسمیگو نگذشته است که کارشناسان باگهایی امنیتی در این پرژه تازه بدنیا آمده پیدا و گزارش کرده اند.

بهر روی امیدوارم که ایشان نیز در کارشان که گوش ندادن به دیگران است همیشه پیروز باشند. :D:D:D

برای دریافت نسخه رایگان این پرتال تازه به نشانی زیر بروید:

http://smeego.com

پیروز باشید.

آخرین ویرایش:

webalfa

Member
خوب حالا نیوک چی میشه ؟
خیلی وقت هست توی سایت nukescripts.net و phpnuke.org نوشته نیوک 9 به زودی می آید

Exoid

Member
ممنون فرهاد جان بابت خبری که دادی.

من هم اولش که ایمیل برام اومد تعجب کردم. اما وقتی رفتم دیدیم که واقعیت داره.

اسمیگو رو هم دانلود کردم . فایل هاش خیلی تغییر کرده کد نویسی قالبش خیلی پیچیده شده.

فایل modules.php رو از روی رووت پک حذف کرده و کلی تغییرات دیگه پوشه اینکلودز رو هم خلوت کرده.

اما در اخر چه فایده وقتی نیان از پایه درستش کنن ارزش نداره نیوک از پایه مشکل داره.

در هر صورت امیدوارم بتونن پک خوبی در اختیار قرار بدن.

webalfa

Member
چند تا تغییر هم در فایل index.php داده شده در واقع فایل modules.php رو باهاش ادغام کردن

جدیدترین ارسال ها

بالا