و بالاخره اتوماسیون جامع مدارس ابتدایی ..

amirlol

Well-Known Member
بدلیل درخواست های دوست خوبم HotHost.ir باز شد.

فقط حرفی از بازاریابی یا چیزی بشه ! انجمن حذف میشه !

** ** انجمن باز است !!!
لطفآ بجای کل کل یه یاددادن و یادگرفتن بپردازید

HotHost.ir

Member
با تشکر از آقا امیر :oops: عزیز.
امیدوارم دوستان بیشتر بحث های فنی رو مورد بررسی قرار بدن.:razz:

para2x

Member
درسته که بعضی از دوستا یکم تند شدن ولی اشکالی نداره
اولا که من هم تویه اولین پست گفته بودم که نرم افزار در حال باگ گیری هست
دوما پس تا حالا مشکلی که برای سیستم گفته شده هماهنگ نبودنش با مرورگر های غیر اکسپلوره هست هان؟
ممنون که نظر می دین و انتقاد می کنید اگر کسی بازم چیزی به ذهنش می رسه بگه امیدوارم بتونم که این مسائل رو حل کنم و یه سیستم خوب رو آماده کنم
راستی درباره امنیت سیستم کسی چیزی نمی خواد بگه؟

para2x

Member
و یه چیزی یادم اومد نمیدونم آقای کاسپین و بقیه بچه ها چرا از دست من ناراحت هستن:-? شاید به خاطر اون جریان
اسمش رو نیار باشه (خوب بود:D، آقای مدیر اصلا درباره بازاریابی حرف نزدم) به هر حال من نمی خوام کسی از دستم ناراحت باشه و اگه یکم تند رفتم عذر می خوام :wink:

آخرین ویرایش:

caspian

Member
و یه چیزی یادم اومد نمیدونم آقای کاسپین و بقیه بچه ها چرا از دست من ناراحت هستن:-? شاید به خاطر اون جریان
اسمش رو نیار باشه (خوب بود:D، آقای مدیر اصلا درباره بازاریابی حرف نزدم) به هر حال من نمی خوام کسی از دستم ناراحت باشه و اگه یکم تند رفتم عذر می خوام :wink:
من؟ ناراحت؟
icon_confused.gif

اتفاقا به نظرم برنامه خوبي مي تونه باشه و جاي كار زيادي داره. ديشب هم خواستم برنامه رو يه تست اساسي كنم كه نشد. البته تو پي ام دليلش رو گفتم بهت.

sise.ir

New Member
چه جالب
پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیشرفت قابل توجه ای می باشد

para2x

Member
ببخشید من تویه اوپرا تست کردم مشکلی نداشت
و یه سوال من خودم با ff تست کردم دیدم درسته حرف شما حالا چه طوری می تونم طراحیم رو با ff هم مچ کنم؟

para2x

Member
ببخشید کسی تویه دیدن قسمت گالری مشکل داره ؟ یکی از دوستان به من تویه پی ام گفتن من با اوپرا با ff و با اینترنت اکسپلوره هم تست کردم ولی ...

جدیدترین ارسال ها

بالا