وی ری

سلام
بازم وی ری کار دست ما داد توی ویستا نمی تونم وی ری را نصب کنم ممنون می شم جواب بدید
البته بار 1و2 نصب می شد ووقتی 3d را باز می کردم وی ری کار می کرد بعد از اینکه ریست می کردم دیگه فاتحه اش خونده بود دیگه باز نمی شد از وی ری 32 بیتی استفاده می کنم اگه می تونید کمکم کنیداگه میشه یک برنامه دیگه متل final render از جور چیزا معرفی کنید :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
داش ممد مشکلت مثل مشکلات من با vray عجیب غریبه!
ولی اگه تازه داری با موتورهای رندر کار میکنی از همین الان بی خیال vray شو و برو تو کار mental ray که از نظر من با در نظر گرفتن تمام محاسن و معایبش مناسب تره

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
من با 64 کار میکنم ولی مشکلی ندارم . چند تا vray دیگه رو هم امتحان کن . خودت دانلود کردی یا خریدیش ؟ بعضی از فایلهای دانلودی مشکل داره با vista

چی بیخیال بشه ؟ شما ها هم تا به مشکل می خورین مثل ترسو ها صورت مشله رو پاک کنین !
من هم رو ویستا نصب کردم الان هم رو سون
اگه یکم اطلاعات از ارروری که میده و نسخه مکس و vray بدی می تونیم کمکت کنیم .

اتگار تو رفتی دکتر به دکتر می گی آقای دکتر اگه تونستی بفهمی مریضیم چیه

Animated Man من شب پیغام را کامل میدم ببینم می تونی حل کنی بعد هم اتگار تو رفتی دکتر به دکتر می گی آقای دکتر اگه تونستی بفهمی مریضیم چیه؟ اگر توی پیغام اول بخونی چشمت را باز کنی توضیح دادم این مثل این می مونه که دکتر .........

سلام

سلام محسن تو راست می گی بعد هم مشکل اینکه نمی شه کرک کرد هربار که رندر می کنم پیغام میده میگه لایسن نشده از این جور چیزها بعد هم اگه میشه یک نفر به من کمک کنه من کلا با ویستا مخالفم (به خاطر نصب نرم افزار ) ولی به خاطر گرافیک (واقعا عالی) و سرعت بالایی که داره بعد گزینه ی...run as admin رانمیشه همیشه فعال باشه؟:rose:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
چی بیخیال بشه ؟ شما ها هم تا به مشکل می خورین مثل ترسو ها صورت مشله رو پاک کنین !
من هم رو ویستا نصب کردم الان هم رو سون
اگه یکم اطلاعات از ارروری که میده و نسخه مکس و vray بدی می تونیم کمکت کنیم .

اتگار تو رفتی دکتر به دکتر می گی آقای دکتر اگه تونستی بفهمی مریضیم چیه

البته ربطی به بحث نداره چیزی که میخوام بگم . :cool:
Animated Man جان مثالی که شما زدین که خیلی خوبه . من خیلی جاها دیدم که متخصصهای کامپیوتر که کارشون تعمیر نرم افزاره وقتی نمیتونن یک ویروس ساده ی Autorun رو پاک کنن فوری به مشتریهاشون میگن " امکان نداره . باید ویندوز عوض بشه " یا وقتی که یک نرم افزار بالا نمیاد هم همینطور . بیشتر ایرانیا " به جز مجیدآنلاینی ها " میخوان که کاری که به 10 دقیقه انجام میشه " پاک کردن ویروس autorun از طریق registry " رو توی 50 دقیقه " پاک کردن و نصب دوباره ی ویندوز " انجام بدن . کمتر میشه کسی دنبال علت بره . متاسفانه توی یک نظر سنجی از کاربرای رایانه ی توی ایران 48 درصدشون با مواجه شدن با اشکالهای کوچک و بزرگ سریع ویندوز عوض میکنن . برای همینه که عمر مفید رایانه توی کشور ما از نصف کمتره . چون ماهی 10 بار ویندوز عوض میشه .
:rose:

Alireza MH

Member
سلام محسن تو راست می گی بعد هم مشکل اینکه نمی شه کرک کرد هربار که رندر می کنم پیغام میده میگه لایسن نشده از این جور چیزها بعد هم اگه میشه یک نفر به من کمک کنه من کلا با ویستا مخالفم (به خاطر نصب نرم افزار ) ولی به خاطر گرافیک (واقعا عالی) و سرعت بالایی که داره بعد گزینه ی...run as admin رانمیشه همیشه فعال باشه؟:rose:

کلیک راست:

a.jpg

درود
اگه کرکش را برای دانلود دارید بذارید برای وی ری هرچیزی می خواهد باشد

سلام

درود
یعنی هیچ کس کرک وی ری را ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ((فقط کرک))
بدرود
:rose::rose:

Alireza MH

Member

:Mohsen:

کاربر باتجربه

http://forum.majidonline.com/member.php?u=132574
Animated Man جان مثالی که شما زدین که خیلی خوبه . من خیلی جاها دیدم که متخصصهای کامپیوتر که کارشون تعمیر نرم افزاره وقتی نمیتونن یک ویروس ساده ی Autorun رو پاک کنن فوری به مشتریهاشون میگن " امکان نداره . باید ویندوز عوض بشه " یا وقتی که یک نرم افزار بالا نمیاد هم همینطور . بیشتر ایرانیا " به جز مجیدآنلاینی ها " میخوان که کاری که به 10 دقیقه انجام میشه " پاک کردن ویروس autorun از طریق registry " رو توی 50 دقیقه " پاک کردن و نصب دوباره ی ویندوز " انجام بدن . کمتر میشه کسی دنبال علت بره . متاسفانه توی یک نظر سنجی از کاربرای رایانه ی توی ایران 48 درصدشون با مواجه شدن با اشکالهای کوچک و بزرگ سریع ویندوز عوض میکنن . برای همینه که عمر مفید رایانه توی کشور ما از نصف کمتره . چون ماهی 10 بار ویندوز عوض میشه .

بنده منظورم این نبود که تا هر کسی میخوره به مشکل فرتی بیخیال بشه و ویندوز نصب کنه​
منظورم این بود که این بهانه ای هست که میتونه بجای vray بره سراغ منتال ری​
چون منتال داره شدیدا پیشرفت میکنه و من اگه جای داش ممد بودم این کارو میکردم​

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
بنده منظورم این نبود که تا هر کسی میخوره به مشکل فرتی بیخیال بشه و ویندوز نصب کنه
منظورم این بود که این بهانه ای هست که میتونه بجای vray بره سراغ منتال ری​
چون منتال داره شدیدا پیشرفت میکنه و من اگه جای داش ممد بودم این کارو میکردم​

البته من مثال زدم

ممد جان . یک کاره دیگه بکن نه حرف من که vray و نه حرف آقا mohsen که mental ray . برو دنبال maxwell که دیگه خداست توی رندر

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
بفرما اینم کرک برای vray - مکس 2009
کد:
http://rapidshare.com/files/260888828/Crack.rar.html

درباره ی مکسول هم اگر سیستمت ترکید یقه ی منو نگیر :lol: :cool:

این لینک هم چون خلاف قوانین rapid share زود دانلود کن که میپره . :oops:

آخرین ویرایش:
سلام

بابا جون چه کاریه آخه!!!!!!:shock:

تو همین سایت بهترین ویری هارو بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن برو ور دار دیگه:mad:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=75292&highlight=دانلود+Vray

دوست عزیز گفتم کرک که گذاشتن بعد هم از همه ممنون ولی هنموز مشکل من بر طرف نشده و تا برطرف شدن این تا پیک را ادا مه می دم:rose:

سلام نمی شه با رپید شر نذاری من نمی تونم دانلود کنم هر بار 90 درصد قطع میشه لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا

Alireza MH

Member
آخه داش ممد گل:rose: ، خودت که میدونی کرک هر ویری با اون یکی فرق داره و جالبه که ممکنه یک کرک ویری شما رو راه بندازه ولی سرعت کارکردن خوده مکست رو بشدت کم کنه . پس هر کرکی بدردت نمیخوره. از ما گفتن بود:D

بالا