ویندوز xp یا 7

archman3d

Member
رفقا من الان نزدیک 12سال دارم با ویندوز xp کار میکنم ، و کاملا راضی هستم ، ولی یک مدتی هست که احساس میکنم کند شده، میخواستم بدونم نوع ویندوز در سرعت رندر تاثیری داره؟ اگه به صورت تخصصی نگاه کنیم

HITMAN 47

Member
تو سرعت رندر تاثیر خاصی نداره رفیق.ولی سرعت ویندوز 7 به مراتب از ویندوز xp بهتره.
بعدشم شما اگر میخوای سرعت رندرت بالا بره یه ویندوز 7 64 بیت نصب کن تا موقع رندر از رمت استفاده کنه

archman3d

Member
ممنون عزیز
ویندوزم 64 xp هستش، و هر نرم افزاری که لازم دارمو به راحتی روش نصب میکنم،
ولی بازم اطلاعاتی دارید ممنون میشم قرار بدید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ویندوز فقط 8.1
کامل پرفکت بی نقص در عرض چند ثانیه بوت میشه.

اگه می خوای پا به دنیای حرفه ایی ها بزاری برو سراغ لینوکس ( مثلاً fedora یا ubuntu ) تو اونجا سرعت رندر رو تازه می فهمی البته من نمی دونم مکس روی لینوکس نصب میشه یا نه ولی مایا یا بندر یا سینما همشون نسخه لینوکس دارند

archman3d

Member
اگه می خوای پا به دنیای حرفه ایی ها بزاری برو سراغ لینوکس ( مثلاً fedora یا ubuntu ) تو اونجا سرعت رندر رو تازه می فهمی البته من نمی دونم مکس روی لینوکس نصب میشه یا نه ولی مایا یا بندر یا سینما همشون نسخه لینوکس دارند
مشکل همین جاست که مکس تنها خودش نیست ، و کلی پلاگین داره که باید نسخه ی لینوکس اون رو هم پیدا کرد

siamaksazgar

New Member

دوست عزیز شما خودتون از لینوکس استفاده میکنید؟ فرمودید سرعت رندر رو تو لینوکس می فهمی
میشه کمی توضیح بدید ، یعنی تو لینوکس سریع تره؟

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
vfxproduction عزیز کسی با کار کردن لینوکس حرفه ای نشده و نخواهد شد ( دنیای حرفه ای !!! ) ... این ها همش یک مشت شایعه بی پایست از اشخاصی که اصطلاحا مارک پرست هستن ، درسته ، سبک تر هست اما توی رندر تاثیری نداره .
Ubuntu که خودش سریع تر هست اما نه داخل رندر . رندر اصلا ربطی به سیستم عامل نداره .ویندوز 8 که من رو خیلی اذیت میکنه اما حسن هاش بیشتر از بدی هاشن ؛ خیلی سریع میاد بالا ، ادم لذت میبره و بهترین چیزی که به شما میده زمان با ارزشتون هست .
بیشترین بدی که MAC و ... دارند اینه که از هر 100 نرم افزاری که میاد 70 تا برای MAC و لینوکس میاد و از این 70 تا فقط 60 تا کرک میشند که از این 60 تا 40 تاشون 32 بیت هم دارند که از این 40 تا شاید 20 تاشون برای مک کرک بشند که کرک مک هم معمولا بین 3 تا 4 ماه بعد از نسخه ویندوز میاد .

HITMAN 47

Member
دوستان اینجا قررار نیست کسی کل کل ویندوز کنه اقایLinkinForEver از شما بعیده
هرکسی با یه سیستم عاملی کار میکنه.این بنده ی خدا اومد یه سوال پرسید که من ویندوز 7 نصب کنم یا xp یکی گفت 8.1 دارم راضیم یکی گفت لینوکس حرفه ایه یکی میگه...!اصلا شرط میبندم طرف جوابشو نگرفت.
حالا بریم سراغ کل کل vfxproduction پس میگگی لینوکس خوبه ها؟:green::green::green:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
اگر شما کارت فقط سی جی هست محمد جان ، 8 خیلی خوب جواب میده ، چون مکس اینقدر روون میشه که کار باهاش لذت بخشه ، البته فقط مکس 2013 و 2014 !

ولی اگر قصد هم بازی کامپیوتر و هم سی جی دارید همون 7 بهتره ...

8 سر خیلی چیز ها پدر ادمو در میاره ، کش پاک میکنه و ... خیلی Dont Send میده .

archman3d

Member
اگر شما کارت فقط سی جی هست محمد جان ، 8 خیلی خوب جواب میده ، چون مکس اینقدر روون میشه که کار باهاش لذت بخشه ، البته فقط مکس 2013 و 2014 !

ولی اگر قصد هم بازی کامپیوتر و هم سی جی دارید همون 7 بهتره ...

8 سر خیلی چیز ها پدر ادمو در میاره ، کش پاک میکنه و ... خیلی Dont Send میده .

سلام حمید عزیز
دقیقا فقط واسه سی جی ، سیستم عاملی که زمان کرک کردن نرم افزارا اذیت نکنه، راستش من همچنان با xp کار میکنم خدارو شکر در مورد کرک کردن نرم افزارها حسابی خنگه و بعد از مدتی نرم افزار از ریجستر خارج نمیشه، خیلیم کم ارور میده ، بیشترین مشکل باهاش همین حس کنجکاوی که 7 شاید بهتر باشه! فقط از نظر سرعت رندر

جدیدترین ارسال ها

بالا