سلام دوستان
یه لپ تاپ dell vostro 1510 دارم که ویندوزش رو که ویستا بود به seven 7 تغییر دادم ، تو divice manager ظاهرا" همه داریوها رو شناخته فقط رو mass storge controler خطا داده که نصب نیست ، این مربوط به چیه؟
البته با تمام این احوال باهاش خیلی مشکل دارم:
1- وب کمم رو نصب کردم ولی باز میگه نصب نیست
2- stand by غیر فعاله
3- باطریش 9cell تا 4 ساعت کار میکرد حالا 2 ساعته تمومه
4- وایرلسش کار نمیکنه
5- بازیها رو باز نمیکنه و میگه کارت گرافیک نصب نیست که البته نصبه
و ...
تو سایت دل رفتم که درایوهاشو برای seven 7 دانلود کنم که نداشت و نوشته بود ویندوز رو آپدیت کن مشکلت حل میشه یا از درایوهای ویستا استفاده کن ، حالا با آپدیت حل میشه؟ وینوزم ارجینال نیست میترسم آپدیت کنم غیر فعال بشه
نمیدونم چکار کنم
شنیدم ویندوز 7 با این مدل سازگار نیست!! درسته؟ اگه اینطوره بیخیالش بشم
نظرتون راجع به این ویندوز 7 مخصوص لپ تاپهای دل چیه؟ دستکاری شده اس؟ خوبه یا نه؟؟
ضمنا" هر برنامه ای خواستم روش نصب شد غیر از محصولات Adobe cs4 ، اگه اینا رو seven 7 نصب نمیشه یا مشکل داره که بازم بیخیال seven 7 بشمو ... (ویستا خیلی کنده
)
لطفا" هر کی هرچی میدونه بگه ، بازم ممنون
یه لپ تاپ dell vostro 1510 دارم که ویندوزش رو که ویستا بود به seven 7 تغییر دادم ، تو divice manager ظاهرا" همه داریوها رو شناخته فقط رو mass storge controler خطا داده که نصب نیست ، این مربوط به چیه؟
البته با تمام این احوال باهاش خیلی مشکل دارم:
1- وب کمم رو نصب کردم ولی باز میگه نصب نیست
2- stand by غیر فعاله
3- باطریش 9cell تا 4 ساعت کار میکرد حالا 2 ساعته تمومه
4- وایرلسش کار نمیکنه
5- بازیها رو باز نمیکنه و میگه کارت گرافیک نصب نیست که البته نصبه
و ...
تو سایت دل رفتم که درایوهاشو برای seven 7 دانلود کنم که نداشت و نوشته بود ویندوز رو آپدیت کن مشکلت حل میشه یا از درایوهای ویستا استفاده کن ، حالا با آپدیت حل میشه؟ وینوزم ارجینال نیست میترسم آپدیت کنم غیر فعال بشه

شنیدم ویندوز 7 با این مدل سازگار نیست!! درسته؟ اگه اینطوره بیخیالش بشم
نظرتون راجع به این ویندوز 7 مخصوص لپ تاپهای دل چیه؟ دستکاری شده اس؟ خوبه یا نه؟؟
ضمنا" هر برنامه ای خواستم روش نصب شد غیر از محصولات Adobe cs4 ، اگه اینا رو seven 7 نصب نمیشه یا مشکل داره که بازم بیخیال seven 7 بشمو ... (ویستا خیلی کنده
لطفا" هر کی هرچی میدونه بگه ، بازم ممنون
آخرین ویرایش: