بی بی کد ویلا و نما

سلام خدمت دوستان حدود 2 3 هفته پیش طراحی ویلا رو شروع کردم تقریبا یک روز روی طراحی ویلا و لندسکیپ زمان گذاشتم چون زمان کم بود و 1 روزه رندرشو گرفتم اول یک طرح دیگه کشیدم که خیلی سنگین میشد و سازه خیلی سنگینی در می آمد از وانجایی که فکر نمی کنم مشتری از پس هزینش بربیاد و اون تو نظرش 120 بود
تو این طرح فعلا نمای بیرونی و یک قسمتی از لندسکیپ ارائه شده فعلا رفته واسه محاسبه ی سازه و بعد از تایید نهایی دکوراسیونشو شروع میکنم که قصد دارم خیلی ساده و مدرن باشه طبقه پایین پذیرایی و آشپزخونه جزیره پله معلق و بعد از اون یک پارتیشن شیشه ای و استخر سرپوشیده با سقف شیشه ای واسه برنز کردن سقف شیشه ای راهرو ورودی یک ویلا جمو جور تر از اینم دارم می زنم که اونم می ذارم
طبقه بالا هم حموم دستشویی و دو تا اتاق و یک تراس بزرگ پشت ویلا واسه مهمونی که ویوشو نذاشتم کلا 250 زیر بنا
خیلی تایم واسه رندر نداشتم هر فریم 1.5 ساعت زمان داشتم از دیسپلس و جزییات نتونستم استفاده کنم اگر نه اول قصدم یک کار با جزیییات بالا بود
یک نما دیگه هم الان رندرش تموم شد که اینم بیبینین
:rose: :rose:

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
درود
بازم یه کار زیبا از سعید...
خیلی خوب شده داش سعید باغبون نمی خوایی تو کارت ما هم بیایم شاید از اون 120 یه 20 به مارسید کفشم واکس میزنیما...
کار خیلی قوی پلان کار توپه اینجور کی گفتی و میبینم...ولی فکر میکنم exteracher سازه میتونست بهتر باشه ولی اینم با کمی ادیت عالی میشه فضا مستطیله درسته؟؟؟اوه راستی خودت گفتی مهمونیی و 250 متر زیر بنا خوبه...مبارک باشه...در مورد رندر چیزی نمیگم چون خودت گفتی...وقت نبوده...بوی چک پر از صفر میاد....اومممممممممممممممممم....lovely

علی علی

خیلی خوب شده . یه اطلاعاتی در مورد موتور رندر و نرم افزارایی که استفاده کردی هم میزاشتی:wink:
سلام محمد جان خسته نباشی موتور رندر یکیش مکسول از ویلا ها یکیش فرای رندر نما رو هم با مکسول رندر گرفتم
نرم افزار ها هم فتوشاپ واسه پست پرو

درود
بازم یه کار زیبا از سعید...
خیلی خوب شده داش سعید باغبون نمی خوایی تو کارت ما هم بیایم شاید از اون 120 یه 20 به مارسید کفشم واکس میزنیما...
کار خیلی قوی پلان کار توپه اینجور کی گفتی و میبینم...ولی فکر میکنم exteracher سازه میتونست بهتر باشه ولی اینم با کمی ادیت عالی میشه فضا مستطیله درسته؟؟؟اوه راستی خودت گفتی مهمونیی و 250 متر زیر بنا خوبه...مبارک باشه...در مورد رندر چیزی نمیگم چون خودت گفتی...وقت نبوده...بوی چک پر از صفر میاد....اومممممممممممممممممم....lovely

علی علی
سلام برادر حامد عزیز مرسی از اینکه وقت گذاشتی حامد جان منظورم از 120 کارفرما می خواست تا 120 میلیون خرج واسه کل ویلاش کنه بازم مرسی از اینکه تایک گذاشتی نظرتو گفتی استاد ما شاگردتیم ما از این شانسا نداریم متاسفانه واسه چک پر از صفر

max vray

کاربر VIP
سلام سعید جان
کارت مثل همیشه عالیه
از ترکیب بندی احجام تو نماها خیلی خوشم اومد
فضای سبز خوب شده و حس خوبی داره خوشم اومد یکجور مینمال شرقی توش حس میکنم
درمورد اب نمات هم باید بگم چون حالت ابشاری داره صدای خوبی خواهد داشت و دلنگیزه
و جالبه که بدونی تنها عنصر معماری که اگه نبینیش و تنها از روی صداش کاملا میتونی اون حس کنی همین اب هستش.
از نمای اپارتمان و رندرش بسیار خوشم و باید بگم برگها واقعا واقعی دیده میشن:paint:
موفق باشی:rose:

آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
خسته نباشی سعید جان کاره خوبی زدی فقط کاش میزاشتی یکم دیگه رندر بگیره.

از طراحیش خوشم اومد رندر هم خوبه کدوم فرای کدوم مکسول؟

asa.graphic

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
فقط متونم بگم عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه .........:)
موفق باشی ...

men

Well-Known Member
سلام.منم تبریک میگم.خیلی خوب شده.ایول.مخصوصا رندر آخری از راست به چپ.کارتون درسته آقا سعید.

Mandana

Active Member
ویلا رو واقعن خوشم اومد آدم از دیدنش حس خوبی بهش دست میده چه برسه به اینکه توش بزیسته.کلی قشنگه
ولی چون در مورد رندر و نورپردازی اطلاعاتی ندارم نظری نمیدم.
موفق بباشی:rose:

طرح رو خوب زدی یه چند تای هم داخلی بزن ببینم داخل به چه صورت هست.

آقا سعید عالیه
سلام
بسیار بسیار عالیه

ویلا رو واقعن خوشم اومد آدم از دیدنش حس خوبی بهش دست میده چه برسه به اینکه توش بزیسته.کلی قشنگه
ولی چون در مورد رندر و نورپردازی اطلاعاتی ندارم نظری نمیدم.
موفق بباشی:rose:

بسیار عالی.
موفق باشی.

:rose: :rose: :rose: :rose: thanks

hossein j j

Active Member
سلام،آقاسعید کاراتون همگی عالیه...
مخصوصا این یکی با اون نورپردازی فوق العاده ای که داره...
منتظر طرح داخلیش میمونم، چون شما توی طراحی داخلی خیلی قویتری و طرح هاتون باید بره تو تاپ گالری...

سلام،آقاسعید کاراتون همگی عالیه...
مخصوصا این یکی با اون نورپردازی فوق العاده ای که داره...
منتظر طرح داخلیش میمونم، چون شما توی طراحی داخلی خیلی قویتری و طرح هاتون باید بره تو تاپ گالری...
مرسی حسین آقا ممنون :rose:
اقا واقعا خوبه:د .. اون دوچرخه هه یه سمبلی شده واستا:د
ممنون جانی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا