بی بی کد ویلا نشتارود شهرک پردیسان

men

Well-Known Member
سلام به همه.لطفا میشه راجع به این کار نظر بدین.نمیدونم چرا همش کار مصنوعی میشه.اگه نکته هاشو بگید که چیکار کنم که اینطوی نشه ممنون میشم.

vray 2.00
3dmax2011
photoshop
Lightroom 3 Beta
77K1FAR.jpg

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
کار خیلی خوبی شده

فقط نور توی صحنه زیاد شده و حالت اوربرایت پیدا کرده

البته پست پروداکشنم روش فکر میکنم زیاد انجام ندادی

با پست میتونی خیلی زنده ترش کنی

اسمون هم زیاد جالب نشده میتونی بهترش کنی

خسته نباشی

• Like
Reactions: men

men

Well-Known Member
ممنون مجید جان که نظر دادی.اصلا نمیدونم پست پروداکشن چیه.ولی اان یه سرچی میکنم ببینم چند چنده.
نور صحنه رو چون میخاستم 1جور نور شبیه خورشید توو کار بیوفته و سایه ایجاد کنه نورو زیاد کردم که گند زدم.نمیدونم شماها یا کارای اورموشن چطور نور زرد آفتابو میارید توو کار.
بازم ممنون که نظر دادی

saeedmagic

Member
قشنگ شده من خوشم اومد
یه سری ایرادها داره که مجید گفت ولی من با معماریش حال کردم.

آخرین ویرایش:
  • Like

poriaabaci

Member
سلام البته که کار خیلی خوبی شده ولی آسمون اول از همه نو چش میزنه....راسی چمنا با چی ا عالی شده .....ببین خام کارتو بزار منم پستش کنم یه مقایسه بزن

• Like

men

Well-Known Member
سلام ممنون که نظر دادی.چمنارو از arch exterior 8-04برداشتم با vray proxyزیادش کردم.ممنون میشم.

پیوست ها

• vray cam01_recover.rar
    5 مگایابت · بازدیدها: 150

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. وقت بخیر.خیلی کار خوبی شده.
1 - علت اینه که شما نتونستین با white balance ارتباط بر قرار کنین.کافیه کار رو توی فتوشاپ یا لایت روم ببرین. کاری کنین از آبی کلی صحنه کم بشه و زرد اضافه بشه.
2- تکسچر شما کش و قوس اومده و این خوب نیست.
3- کار اوربرایت شده.منظور یعنی چی>؟ یعنی زیادی سفید شده.ببین تو تاریک ترین و روشن ترین نقطه تصویر باید کاملا دیتیل و تکسچر دیده بشه.
4-رفکلت ها خوب کتترل نشده.
به نظرم برو تو سایت اورموشن بخش توتوریال ها یه نگاه بنداز
برای واقعی شدن یه رکفلت شاید 100 تا درخت تو محوطه میزارن!
5- کار باید پست پروداکشن بشه
یعنی با فتوشاپ بتونین مثلا چنین چیزی بسازین

آخرین ویرایش:

men

Well-Known Member
عارف جان ممنون که کلی راهنماییم کردی:oops:.و ممنون که وقت گذاشتی کارو یارو کردی (زحمت کشیدی پست پروداکشن کردی):rose:.خیلی بهتر شد:shock:.آره متریال بتن دیوار فقط uv داره که کش اومده.باس unwrapمیکردم که اینطور نشه؟:-?البته من این کارو توو 1روز زدم(10000روزم میشد باز چون نمیتونستم ایرادهاشو ببینم که اصلاح کنم تفاوتی نمیکرد:green:)
خلاصه ممنون خیلی زحمت کشیدی:)

سلام به شما مهندس و دوست عزیز خسته نباشی کارت خیلی چشمگیر و خوشگل بود
همه دوستان نظراتشونو در مورد جلوه های بصری کار دادن و دستشون درد نکنه
دست خودت درد نکنه واسه کار به این زیبایی
نظر من بیشتر رو کانسپت کار
طرح ویلا رو خیلی خوب کشیدی ولی اون باندها یا المان های موازی روی نما یک خورده خیلی مرتبط نیست یا هارمونی نداره
در واقع اون باندها با چه متریالی اجرا میشه ؟ چون متریال چوب داره
سنگ های کف یک خورده برجستگیش زیاده
ولی کارت نقاط قوت فوق العاده ای داره و خیلی خیلی قشنگه
تو کارای ما چون بازاریه و زمانمون کمه یکسری چیزا رو سریع می زنیم میره
در کل موفق باشی

men

Well-Known Member
آقا سعید ممنون که نظر دادی.و نظر لطفته.من رشته ام معماریه.ولی طرحش واسه یکی دیگست.آقایون میخوان کارشونو توو مجله معمار هم شرکت بدن.مهندسش گفته اونا چوب باشه هم نقش نرده رو داشته باشه هم بیاد رو بدنه(اونجا تراسه زیرش استخر).سقف کارم که اگه ازین ویو که زیاد معلوم نی مثل 1رمپه و یارو بابتش کلی خرج کرده.کارفرما ازون مایه داراست که خورده به پست دوستای مهندس ما اینام دارن همرچی توو چمته دارن رو میکنن.کارفرما واسه حیاط ویلاش 3تا نخل 15 متری خریده دونه ای 2میلیون:shock:.خلاصه جونم واستون بگه که مدلش هم با کلا تنظیمات رندرمو گذاشتم اگه دوست داشتید 1نگاه بندازید:green:

poriaabaci

Member
بابا منضورم عکس کارت قبل از پستپروداکشن بود نه فایل کار ا اونم با پسوند hdri

• Like

men

Well-Known Member
شرمنده پوریا جان.گفتم دیدم نوشتی پست هی فکر کردم که منظورت چیه بعععععععععععد به این نتیجه رسیدم که مدلشو میخای توام این ویلارو رندر کنی بعد اینجا طی یک پست جدید(ارسال پاسخ)واسمون بزاری ما فکمون بیوفته و فرق 1کار خوبو مبتدی دستمون بیاد.خداییش کارات حرف نداره.:shock:ولییییییییییییییییی منظورت پست پروداکشن بود:lol::green:
ایناهاش بفرمایید

پیوست ها

• mix copy.jpg
    mix copy.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش:

poriaabaci

Member
مرسی دوووس جون توام خوبی.:oops:....فک نمیکردم خام کارت این باشه بور و داداش حالشو ببر خداوکیل کارت خوبههمچیت میزونه.....یه کم نمونه کارای اورموشنی ببین :green:
من رندر از کار شما بالاتر بلد نیستم منم در همین حدم.....:rose:

• Like

men

Well-Known Member
ممنون پوریا جان از کمکات.آخه این صاحب کار ما میگه انتظارم ازت بیشتر بود:sad:.قبلا واسش 1نما کار کرده بودم اونو دیده بود فکش افتاده بود(نمیدونم چرا اصلا خوب نشده بودا)به نظر خودم این بهتر شده نسبت به اون ولی نمیدونم ایم مهندسه چی میگه:-?.دیگه به چشام شک کردم گفتم بزارم شما حرفه ایا که نمونه کاراتون درحد اورموشنه 1نظر بدین که خلاصه 1چیزشو دست کاری کنیم شاید درست شه و نظرشو جلب کنه.اونم میزارم خداییش 1مقایسه کنید ببینید اون بدتر شده یا این:green:

پیوست ها

• 00.jpg
    00.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا