بی بی کد ویلا دانشجویی طرح 5

men

Well-Known Member
سلام به همه.
سلام این طراحیه یکی از دوستامه.خوشحال میشم با گفتن مشکلاتش راهنماییم کنید.
مشخصات:
مدل 3ds max
رندر vray
زمان رندر 2:18

پیوست ها

• Un0titled-1.jpg
    Un0titled-1.jpg
    994.8 کیلوبایت · بازدیدها: 85
  • 03.jpg
    03.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 85
  • wire.jpg
    wire.jpg
    182.7 کیلوبایت · بازدیدها: 50
آخرین ویرایش:

saeedmagic

Member
سلام خسته نباشین
کاره خوبی شده من از حجم خوشم اومد اما درباره شبیه سازی بیشترین چیزیکه می زنه تو ذوق نبوده آسمونه و رنگ چمن ها و برگها هم به طبیعت نزدیک نیست برای اینکار هم می تونی از colorcorrection استفاده کنی ولی من با المنت objectID به کمک فتوشاپ به رنگ مورد نظرم می رسم.
زوایای 90 درجه هم میزنه تو ذوق بهترین راه اینه که لبه ها چمفر بشه ولی اگه لبه ها زیاد باشه و زمان هم نداشته باشی بهترین راه vrayedgtex هستش که من دارم برای این موضوع یه آموزش کوچک می سازم و تا شب لینکش رو میزارم که برید و ببینید اونجا کامل توضیح می دادم درباره این مدل چمفر کردن.
موفق باشین

Yar.kh

Member
به نظر من مدلش خوبه فقط فضا یکم سرده. فک کنم مشکل با فتوشاپ حل بشه+اضافه کردن آسمون

• Like
Reactions: men

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام.
کاره خوبیه اما خالی از اشکال نیست.
اول از منظر معماری باید عرض کنم این همه حجم که سرکش شده اومده سمت چپ رو میخوای با اون ستون ها نگه داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اندازه پنجره ها زیادی بزرگ نیست؟
متریال دیوارها، سطح زیرین اون سرکش و حتی پله ها هم یک جنس هست که این بی حوصلگی طراح رو میرسونه
درختی که در زاویه ستون هاست چرا کمی بلور شده؟
درخت نزدیک به دوربین بهاره و سرسبز اما درخت دور تر زمستونی و بی برگ شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شدت نور آسمون بسیار زیاده و کار رو سرد و بی روح کرده یه آسمون آبی براش بزار.
اما از طرحت خوشم اومد آفرین .
چمن ها هم باحال شده
درکل این ریزه کاری ها رو رعایت کنی کاره خوبی مبشه .هیچ وقت تو طراحی اگه بی حوصله ای کار نکن عزیز
راستی من خودم آماتورم پس یه وقت ناراحت نشی از انتقادم ها دادا.ای ولا

• Like

vpic

Well-Known Member
منبع نور زیادی نزدیکه.اون درخت اگه خورشید پشتش باشه سایه اش کا بنا رو پوشش نمیده با اون حجمش
موفق باشی

• Like

men

Well-Known Member
سلام.ممنون از همه رفقایی که با گفتن مشکلاتی که به چشم خودم نمیومد راهنماییم کردن.
اصلا این کار گذشتنو دوستان نظراتشونو گفتن خیلی عالیه.
من که دارم کار میزنم اتقدر که به کار نگاه میکنم دیگه حتی تابلوترین مشکلاتشم نمیبینم.
بازم ممنون.
تشکر ویژه از آقا سعید بابت آموزش.

رندر خوب تمیزه نسبتاً ولی به نظرم روی متریالا باید بیشتر کار کنی !
متریال دیوار و پنجره..

:rose:

• Like

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی از بابت کار خوبت
به لحاظ طراحی زیاد به سلیقه من خوش نیومد.البته چیز سلیقه ای هست
به لحاظ مکسی اور برایت زیادی رو توی بک گراند شاهد هسیتم.
فوکوس خیلی خوب شده
رنگها مخصوصا رنگ سبز خیلی عالی مدیریت شده
درخت برگ ریخته با درخت آرچ مدل 58 تناقض داره
مدیریت رفلکت ها هم خوب شده
بهت تبریک میگم.موفق باشی:rose:

• Like

madmaster_3d

Well-Known Member
عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه اگر همه مدلش اینا رو خودت زدی. لطفا وایرفریم هم آپ کن. بازم کار هات رو بزار حالشو ببریم

• Like

men

Well-Known Member
رفقا شرمند.اصلا اشتباه مدلش کرده بودم یعنی شمال جنوبشو دقت نکرده بودم کلا آشپزخونه افتاده بود پشت خونه.بازم شرمنده.این درسته ممنون عارف جان علی عزیز و چارلیه تنها که نظر دادین.لطفا اینم ببینید و نظرتونو بگین تا من باقیشو بگیرم.وایرشم گذاشتم.

nima5794

New Member
اگر تو Cad کمان یا ستون گرد داشته باشیم وقتی Import میکنیم تو Max گردی رو کامل نداره توی Max مثل Cad دستوری هست که بشه کمان یا هر چیز قوس داری رو به شکل درستش در بیاره در واقع مثلا ستون گرد رو بصورت خطوط شکسته در نیاره؟

vpic

Well-Known Member
بایستی وقت ایمپورت درجه رو 45 و زیر اونو 0.04 بزنی دوست من

جدیدترین ارسال ها

بالا