ویروس ناشناخته

30min

Banned
سلام .
پلیز هلپ می ! :wink:
راستش یک ویروسی تو لپ تاپ من هست که البته آنتی ویروس هم نمیشناستش اما هر وقت مموری از موبایل یا دوربین میزارم یک سری فایل ها توش درست و تکثیر میشه با نام های **** و ***y و از این قبیل نام ها که البته محتویات مموری رو هم نشون نمیده .
هر چی هم Scan میکنم موفق به شناسایی ویروس نمیشم .
آیا شما این ویروس یا تروجان رو میشناسید و راهی برای خلاصی از دستش دارید ؟
با تشکر Siminbynes :rose:

30min

Banned
سلام .
ببخشین به خدا من همیشه منتظر میمونم تا جواب بدن دوستان اما الان چون عجله ای هستش میخوام که اگه کسی راه حلی داره بگه دیگه ...
در ضمن چون دیدم amin.2 از پستم تشکر کرده !!! گفتم شاید دوستان حالت سئوالی پست رو متوجه نشدن :wink:
تنکیو .

30min

Banned
خوب من همچنان این مشکل رو با این ویروس دارم .
وقتی میخوام عکسهای داخل دوربین یا هر حافظه ای رو خالی کنم این طور فایل ها رو نمایش میده .
ویروس کشم Avast هست و Up to Date اما پاک نمیشه .
واقعا اعصاب خورد کن شده .
چکار کنم ؟
ویندوز هم نصب میکنم اما میدونم که تو هارد اکسترنالم نشسته .
ههههههههههههههههههلللللللللللللللللپپپپپپپپپپپپ

پیوست ها

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    38.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9

SajadCG

کاربر فعال
خوب من همچنان این مشکل رو با این ویروس دارم .
وقتی میخوام عکسهای داخل دوربین یا هر حافظه ای رو خالی کنم این طور فایل ها رو نمایش میده .
ویروس کشم Avast هست و Up to Date اما پاک نمیشه .
واقعا اعصاب خورد کن شده .
چکار کنم ؟
ویندوز هم نصب میکنم اما میدونم که تو هارد اکسترنالم نشسته .
ههههههههههههههههههلللللللللللللللللپپپپپپپپپپپپ

اولا بگم که به نظر من ویندوز 7 نیازی به آنتی ویروس نداره چون من حدود 2 سال ازش استفاده می کنم و تا به حال هم آنتی ویروس نصب نکردم و سیستم ام هم پاکه پاکه (نظر شخصی)

ظاهرا UAC سیستموت را خاموش کردید و مشکلتون به خاطر همین هست.
UAC مثل یک دیوار آتشین عمل میکنه با این تفاوت که وقتی یه برنامه (مثلا وبروس) میخواد اجرا بشه تا کاربر مجوزش را نده به هیچ عنوان اجرا نمیشه.

راهکار:
ویندوز تون را عوض کنید و بعد برید توی folder options و تیک hide protected... را بردارید و show hide را فعال کنید.
بعد برید داخل هارد اکسترنالتون و هر فایل ناشناخته ای که دیدید delete کنید.به همین راحتی

نکته:
uac را هیچوقت خاموش نکنید
هر فایل اجرای مثل setup برنامه هاتون را به صورت rar یا iso یا هر پسوند ذخیره کنید.

من بارها از این روش استفاده کردم و جواب داده.
موفق باشید.:wink:

30min

Banned
ممنون سجاد جان .
راستش همینکار رو کردم و یک سری فایل Exe مشکوک بود که پاک کردم .
اما مجدد که دوربین رو وصل کردم باز هم اون حالت عکسی که پیوست کردم شد .
با این تفاوت که حالا که میخوام Hide protected ... رو غیر فعال کنم باز خودش فعالش میکنه .

nima s

Member
سلام دوست عزیز ،

ویندوز سیستم خودتون رو در درجه اول عوض کنید !
آنتی ویروس Kasper Sky یا Nod32 نصب کنید و آپدیت کنید ،

هارد اکسترنال خودتون رو وصل کنید و اسکن کنید !

آنتی ویروس AVAST تو تشخیص ویروس یکم ضعیف هستش

--
موفق باشید !

آخرین ویرایش:

SajadCG

کاربر فعال
ممنون سجاد جان .
راستش همینکار رو کردم و یک سری فایل Exe مشکوک بود که پاک کردم .
اما مجدد که دوربین رو وصل کردم باز هم اون حالت عکسی که پیوست کردم شد .
با این تفاوت که حالا که میخوام Hide protected ... رو غیر فعال کنم باز خودش فعالش میکنه .

ویندوز را عوض کردید؟؟؟؟

باید حتما ویندوز را عوض کنید و بعد چک کنید که UAC حتما روشن باشه.

به خاطر این خوددش دوباره فعال میشه که سیستم شما همچنان ویروس داره.و تنها راهش نصب مججد ویندوز هست.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام سیمین.
یه برنامه هه هست M Autorun Killer ورژن 1.5 هم بود فک کنم. یه ایرانی هم نوشتتش. اینو بگیر نصب کن 99% مشکلت حل میشه:wink:
از اون روش UAC هم شخصا اصلا خوشم نمیاد!!! هرکاری بخوای بکنی هی صفحه دیم میشه و اجازه میپرسه که واقعا آزار دهندس!!!
موفق باشی:oops:

SajadCG

کاربر فعال
سلام سیمین.
یه برنامه هه هست M Autorun Killer ورژن 1.5 هم بود فک کنم. یه ایرانی هم نوشتتش. اینو بگیر نصب کن 99% مشکلت حل میشه:wink:
از اون روش UAC هم شخصا اصلا خوشم نمیاد!!! هرکاری بخوای بکنی هی صفحه دیم میشه و اجازه میپرسه که واقعا آزار دهندس!!!
دوست عزیز اگه UAC چیزه بدی بود Microsoft توی windows Vista,seven ازش استفاده نمی کرد.:wink:
و فکر میکنم روشن بودنش بهتر از نصب آنتی ویروسه که هم سیستم کند میکنه و به کرک برنامه ها گیر میده و 100 عیب دیگه.(نظر شخصی):cool:

1mdfr

Member
سلام سیمین.

ببینم تو از uac خوشت نمی آید هی اجازه می خواهد دوست عزیز اون یوزر اکانت کنترله که یه وقت سیستم ویروسی نشه به خاطر همون ویندوز 7 آنتی ویروس نمی خواهد اون یک محافظ قوی سیستمه. آقا:mad::mad:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
دوست عزیز اگه UAC چیزه بدی بود Microsoft توی windows Vista,seven ازش استفاده نمی کرد.:wink:
و فکر میکنم روشن بودنش بهتر از نصب آنتی ویروسه که هم سیستم کند میکنه و به کرک برنامه ها گیر میده و 100 عیب دیگه.(نظر شخصی):cool:
دلیل نمیشه که هرکاری مایکروسافت میکنه کار خوبی باشه که میشه؟:wink: بعد از اون هم من نظر شخصیم رو گفتم ، یه سیستم عامل علاوه بر امنیت و سریعی باید کاربرپسند یا User Friendly هم باشه! به نظر من این حرکت اصلا کاربرپسند نیست!!! البته خدا رو شکر این UAC رو به عنوان یه انتخاب گذاشتن ، هر کی میتونه با توجه به چیزی که فکر میکنه بهتره انتخاب کنه:wink:
موفق باشید:oops:
ببینم تو از uac خوشت نمی آید هی اجازه می خواهد دوست عزیز اون یوزر اکانت کنترله که یه وقت سیستم ویروسی نشه به خاطر همون ویندوز 7 آنتی ویروس نمی خواهد اون یک محافظ قوی سیستمه. آقا:mad::mad:

دوست عزیز شما خون خودت و کثیف نکن! دعوا نداریم با هم که!:wink:

30min

Banned
آره خدایی این UAC خیلی رو اعصاب !
راستی من ویندوز نصب کردم و هارد رو هم اسکن کردم .
نزدیک به 230 تا بهم Alarm داد که البته بیشترش Trojan هست که فایل های کرک رو نشون میده و تعدادیش هم نوشته Virus .
حالا اینا رو باید چکار کنم ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!!! :cool:

SajadCG

کاربر فعال
دلیل نمیشه که هرکاری مایکروسافت میکنه کار خوبی باشه که میشه؟:wink: بعد از اون هم من نظر شخصیم رو گفتم ، یه سیستم عامل علاوه بر امنیت و سریعی باید کاربرپسند یا User Friendly هم باشه! به نظر من این حرکت اصلا کاربرپسند نیست!!! البته خدا رو شکر این UAC رو به عنوان یه انتخاب گذاشتن ، هر کی میتونه با توجه به چیزی که فکر میکنه بهتره انتخاب کنه:wink:
موفق باشید:oops:

دوست عزیز شما خون خودت و کثیف نکن! دعوا نداریم با هم که!:wink:

منم نظر شخصی خودم را گفتم.

این مثل این می مونه که با اینکه ویندوز 7 خیلی سر تر از XP هست هنوز اکثر کاربرا(مخصوصا ایرانی ها) از Xp استفاده می کنند.
درضمن اگه UAC چیزه بدی بود در ویندوز ویستا که استفاده شد دوباره ازش در ویندوز 7 استفاده نمی کرد.
و وقتی میخواند یه قسمت جدید به سیستم عامل اضافه کنند بی نهایت امتحانش میکنند.

من که seven را به خاطر این ویژگیش خیلی دوستش دارم.:neutral:
شما هرجوری دوست داری عمل کن.:lol:
موفق و شاد باشی.:wink:

SajadCG

کاربر فعال
آره خدایی این UAC خیلی رو اعصاب !
راستی من ویندوز نصب کردم و هارد رو هم اسکن کردم .
نزدیک به 230 تا بهم Alarm داد که البته بیشترش Trojan هست که فایل های کرک رو نشون میده و تعدادیش هم نوشته Virus .
حالا اینا رو باید چکار کنم ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!!! :cool:
الان باید Delete شون کنید.:wink:

از چه آنتی ویروسی استفاده کردید؟

30min

Banned
NOD .
راستش یک scan کردم هارد رو و فعلا quarinted هست .
بابا اگه پاک کنم که کل کرک ها پاک میشه که !؟!؟!؟!؟
آخه این کرک رو هم ویروس تشخیص میده

SajadCG

کاربر فعال
NOD .
راستش یک scan کردم هارد رو و فعلا quarinted هست .
بابا اگه پاک کنم که کل کرک ها پاک میشه که !؟!؟!؟!؟
آخه این کرک رو هم ویروس تشخیص میده

اینجاس که خوبی UAC به چشم میاد.:green: و به همین خاطر از آنتی ویروس اصلا خوشم نمیاد.:wink:

شما هیچ راهی جزء پاک کردنشون ندارید.

چون به احتمال زیاد الان تمام این فایل ها خراب شده اند.و دیگه قابل استفاده نیستند.

30min

Banned
پس میسوزم و میسازم چون امکان نداره لیستی رو که داده پاک کنم . نصف زندگیم میره اگه پاک بشه که ! :cry:
همش تقصیر توئه دیگه سجاد که سیستمم اینطوری شده !!! :mad:
شده تو رو از رو زمین پاک میکنم اما این فایل ها رو نه ! :shock:
تنکیو :wink:

SajadCG

کاربر فعال
پس میسوزم و میسازم چون امکان نداره لیستی رو که داده پاک کنم . نصف زندگیم میره اگه پاک بشه که ! :cry:
همش تقصیر توئه دیگه سجاد که سیستمم اینطوری شده !!! :mad:
شده تو رو از رو زمین پاک میکنم اما این فایل ها رو نه ! :shock:
تنکیو :wink:

تقصیر منه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-?

من که به شما گفتم از آنتی ویروس استفاده نکنید!!:shock:
این هم عاقبتش.:lol:

1mdfr

Member
با سلام

تقصیر سجاد نیست تقصیر اونیه که گفت آنتی ویروس . البته بد نیست فقط بگم که شما برای نود عصبانی می شید که خراب می کنه من باید چیکار کنم.واسه من نورتونه که هر ویروسی شناخته بشه فاتحش خوندست خودش حذف می شه

جدیدترین ارسال ها

بالا