ویروس عجیب

pa_darya

Member
با سلام

من ویندوز7 روی سیستمم نصب است خیلی وقت است که یک سرس عکس داشتم روی سیستمم ولی الان نیستند البته مدتی hidden شده بود و زمانی روی فایلهایم کلیک راست که می کردم attribute ، hidden غیر فعال شده بود و کاری نمیشد کرد الان هم اصلآ عکسهایم نیست.
خواهشآ کمک کنید خیلی نیاز به کمکتون دارم
ممنون از شما

moslancer2

Member
اول از همه سلام... بعد هم دوست عزیز فکر نکنم مسیر درستی برای سوال رو انتخاب کرده باشید احتمالا اگر جای درست رو انتخاب میکردین زودتر به جواب میرسیدین..
دوست عزیز اینطور که من فهمیدم شما متاسفانه دچار ویروس hidden شدین که فایل ها رو مخفی میکنه شما نیاز به یه آنتی ویروس قوی و آپدیت شده دارین... یا بصورت boot able باشه که قبل از ورود به سیستم عامل اسکن کنید و یا اینکه از فایل ها تون یه بک آپ در یکجای دیگه خارج از سیستم خودتون بگیرید بعد سیستم رو فرمت و از نو ویندوز نصب کنید و قبل از هر کار دیگه هم یه آنتی ویروس نصب کنید... بعد که فابل ها رو بر میگردونید به سیستم اگر آلوده باشن نمیذاره کپی بشن...
اما در هر حال شما اگر ویروس hidden گرفته باشید فایل هایی که مخفی شدن بعد از از بین رفتن ویروس تنها راه برگردوندنشون از طریق برنامه هایی هست که برای این ویروس طراحی شدن... در غیر اینصورت باید برای نمایش اونها از حالت show hidden فایل استفاده کنید...
برای اینکه بدونید واقعا این ویروس رو دارید اول به گزینه folder option از منوی فایل my computer برید و بعد از tab قسمت view گزینه show hidden فایل رو فعال کنید سپس همه چیز رو ok کرده بعد دویاره به همین مسیر برید اگر گزینه به روی حالت dont show hidden فایل برگشته باشه شما این ویروس رو دارید...
موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا